49

Анонимен

преди 13 години

Тема за разсъждение на милиционерите и мутрите от ГРОБ. Що е то морал....?, и има ли почва в редиците на партия ГРОБ

48

Анонимен

преди 13 години

Какъв по-подходящ ден, за дебат по внесения вот на недоверие, от ден определен за национален траур?То наи- добре всички дни да се обявят за национален траур, докато закрият държавата.С това Народно събрание, друго не очаквам.

47

Анонимен

преди 13 години

Цецке Цецке ако твоето дете беше в автобуса щях да те видя утре на дебата кви ще ги дрънкаш или погребението щеше да отложш в дух на "патриотизъм" ама не към Родина, а към партия. Срама нямате, нямате съвест, нито чест, нито достойнство и най-важното грам морал и възпитание личи си, че сте расли по селата и докато вашите са бухали с мотиката цял ден е нямало кой да ви възпита. Да ви имам новия морал и чудесата.... то бива бива безочие ама вашето... няма граници

46

an

преди 13 години

AMI KAKVO KATO SA UMRELI 8 4OVEKA? TE NE SA NI6TO DRUGO, OSVEN -8- BROIKI PO MALKO OT OBORA NA OVCEFERMATA. OVCI KOLKOTO ISKA6. 5 MILIONA, I DA UMRAT NQKOLKO HILQDI, PAK 6TE OSTANAT NQKOLKO MILIONA, DA GLASUVAT ZA DRUGARITE PRTIINI SAKLECARI, I MUTRO-KOMUNISTI.

45

ДЕНС

преди 13 години

Ахмет Доган, осъдения терорист да бъде арестуван и разпитан относно днешния случай с изгорелия автобус!

44

.....

преди 13 години

OCTAVKA.

43

БСП-ДПС

преди 13 години

Искаме вот на недоверие, ама друг път!

42

noname

преди 13 години

За тези "независими" депутати предлагам да се промени правилника на НС и да се -преименуват в "Зависими" :) И защо толкова малко депутати от ПП на Герб са гласували. Да не би пак да раздават някъде телефони и ние да не сме разбрали?

41

KALT

преди 13 години

Навремето, който не ходеше през лятната ваканция да бере грозде в Дивдядовските лозя ни караха да отработваме калпазанщината си на стртуг, щото инъче щели да ни изключат от училище. Става въпрос за Шуменския механотехникум.

40

До Хитлер

преди 13 години

Ти ли си Волене?

39

хитлер

преди 13 години

много *** има в сайта.ако комунистите бяха отворили границите българия щеше да бъде 1989 5 мил. а 2010щеше да бъде 3 мил.но още е 7 мил.

38

Анонимен

преди 13 години

Тази селендурка на снимката - коя ли ще да е?

37

Министерски съвет

преди 13 години

Премиерът ще отпразнува катастрофата на магистрала "Тракия" с благотворително мачле с отбора на "Терминал - 2" с капитан Вучката...

36

БТА

преди 13 години

ВАЖНОСофияUS посланикът у нас Джеймс Уорлик и още седем негови колеги изпратиха декларация в подкрепа на столичния гей парад. Под документа освен Уорлик, подписи са сложили и посланиците на Холандия, Белгия, Норвегия, Финландия, Великобритания, Германия и Словения.За подкрепа и добра организация на шевствието ще се погрижи синята коалиция начело с др.Костов.Поради тази причина сините няма да присъвстват на дебатите по вота за недоверие и гласуването.Единственото изискване на синята коалиция е геьовете да са със сини прашки!Всеки гей да си носи сам пезервативите.Др. Костов си е поръчал 54 сини презерватива с аромат на теменушки и води преговори с Доган за опрашването на празника.

35

Анонимен

преди 13 години

Може ли ГРОБ-арите да са такива тапунгери?А Болен се е омазал с вазелин, както е свикнал да го прави редовно."Независимите" са наемници с предплата - от тях само ***.

34

Анонимен

преди 13 години

До Хитлер: Да си чувал, че след точка се пише главна буква? Че съществува един знак, наречен "запетайка". А относно поста ти под номер 33: ясно казваш,че ГЕРБ не са по-различни от БКП...

33

хитлер

преди 13 години

за малко да се разплача се едно на сталин да му пукаше че убиваше руснаци.политици някой ден като починете ще ви се смея.

32

До Хитлер

преди 13 години

От комунизма оцеляха 9 милиона души, от които 8 милиона етнически българи. Каква е равносметката за оцелелите от евро-атлантическата политика - 7 милиона души от които половината етнически българи... Да ви пикам на антикомунизма...

31

хитлер

преди 13 години

ама на комуягите не им пука когато 45 годии избиваха хора а след това жан виденов остава всички българи гладни и после тройата коалиция окраде българия.а за смърта на яколко души им пука.а за 7 мил.души защо не им пука.само театър само театър.въобще не им дреме за тях.това е пред изборна кампания

30

ОФ

преди 13 години

Едно време имаше Партиа, ане партиики. Смяхте се на лозонгите ,сега км те х се стреметите. Но НЕ !. Пилито един път каца на рамо!