622

Тошко

преди 13 години

Румен Петков също става за президент.

621

Анонимен

преди 13 години

Режи лентите Борисов - за друго не ставаш !В интерес на истината не може да се отрече, че би имал БЛЯСКАВА КАРИЕРА в Боливуд. Имаш изключителни актьорски заложби - и до там.

620

!!!

преди 13 години

Тоя да вземе да разшири терминал 2, да му резне лентата и ние да се качим на самолетите...Да сади компири и да се прави на Марлон Брандо.

619

Пъч..

преди 13 години

За мене ,Царя едобър избор.Кво не му харесвата толкова?

618

z

преди 13 години

aman ot prosti pogarnikari

617

Анонимен

преди 13 години

spored men v momenta turskata ikonomika e vav vazhod i 6te glasuvam za DPS za6toto Amerika i Evropeiskiqat sayuz sa nai zle

616

Анонимен

преди 13 години

ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е, ЧЕ БОРИСОВ СЛУША ПРЕМИЕРА В СЯНКА - ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ.

615

!

преди 13 години

Вече няма значение кой ще е президент, кой премиер- всички са от бившите, всички те вече са разбрали добре, че и хоро да играят върху гробовете на родителите ни, пак ще си траем, тъй че... има ли значение кой ще е? Борисов конкректно вече ни се гаври, ама ние пак си траем- утре е понеделник и пак отначало- работи, българин, за да могат катили като този да си изживеят живота си качественно и в лукс- все пак си трябва акъл да допрата до там, където е и там си го качи ти, народе!

614

Анонимен

преди 13 години

Ама вие ще работити ли или ще пишете глупости тук? Б.Б.

613

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Кошмарът на ***... - Бойко Борисов размахва ножица...

612

БОЙКО НЕ УЧАСТВА...

преди 13 години

....В ПРЕЗИДЕНТСКАТА НАДПРЕВАРА!!!!ЦАРЯТ Е ....ПО-ДОБРАТА АЛТЕРНАТИВА!!!ЦАРЯТ Е ----ЕДИННА БЪЛГАРИЯ!БОЙКО---НЕ !!!!!!!!ЦАРЯТ---ДА!!!!!!!!

611

Анонимен

преди 13 години

Този ако знаеше кога ще умре, щеше да открие и собственото си погребение........

610

Пешо

преди 13 години

ДОЛУ ГЕРБ

609

baba ty

преди 13 години

*** *** . КУРШУМА ЛЕТИ КЪМ ТЕБ . ТОВА НЕ Е МАТРИЦАТА. ЩЕ ТИ ПРЪСНЕ *** МОЗЪК

608

Читател

преди 13 години

Ех, колко жалко , че няма и аз къде да режа ленти, за да ми вдигнат заплатата !/ Много бих се старал!!!/

607

стройко тиквов

преди 13 години

С неуморно строене на магистрали(по 19 км за 2 г. и то почнати от предните) някъде към 2050г тиквите ще обърнат внимание на това което става с народа.

606

Анонимен

преди 13 години

Може и да е Ви е странно но нещата ще се оправят само ако се откажеме от суверенитета си.Просто друга алтернатива невиждам.Всичко отдавна е изгубило смисъл....Като Пуерто Рико,свободно присъединила се към САЩ.Не казвам че и ние към тях да се присъединяваме.Може към Япония,Южна Корея или друга.Само така ще се спасим от бича божи който ни е налегнал.Не ми пука как ще се казва територията,стига аз и семейството ми да живеем добре.

605

Тиква с мас

преди 13 години

И в областта на амфетамините също е начело.

604

Боцо

преди 13 години

Урааааа!!! Боко научи нова дума- "наглост" и я повтаря под път и над път...Е- крайно време беше да мине на друга дума след "конграЧулейшънс"....

603

Анонимен

преди 13 години

Не ме интересува Европа! Дискриминиращата Европа, която не позволява на умните и кадърни българи и румънци да работят? Първо ме интересува моята страна - обичам я, обичам трудолюбивите и и честни хора, които се задоволяват с малко, свиват се, но сигурно са по-щастливи и спят по-сладко от всяка средностатистическа мутра. При тройната коалиция влязохме в Евросъюза - не че смятам,че е някакво постижение, но не пиши нова история. Чети, за да се научиш да се изразяваш с твои думи, а не с клишета.