31

!

преди 13 години

Айде да се маха тоя че народа вече не може да го понася. Какво е направил за два мандата? Екскурзийки и по екзотични места, гърмя по козела от червената книга, назначава приятели за дипломати, да се орезилим още повече, въртя интриги за да остане още един мандат и намести ДПС в управлението да крадат като разпрани.

30

Анонимен

преди 13 години

Когато един държавен глава спре да се интересува какво е общественото мнение за него, значи е кукла на конци.

29

Сбогом

преди 13 години

Eгати възможността

28

до 24

преди 13 години

От такива достойни *** като него и като тебе сме на това дередже лайньо.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 13 години

Мазен комунистически цирей.*** ненаядена да ***.

26

Анонимен

преди 13 години

е как ще остави сладкия кокъл

25

blackradio

преди 13 години

Що бе Гоце на плашиш тъй и нъ стрисиръш. Тъмън си рекохме че са отърваФме от още един и той па са навира. Нса ли наеде бе ?

24

бай Вълчо

преди 13 години

Нали имаше статия, в която призовава политиците на прехода да отстъпят място на нови лица?

23

Анонимен

преди 13 години

голямото самочувствие е присъщо за президента, но в такава степен чак, е неприлично, смятам...нищо не може да ме накара да гласувам за него!

22

Анонимен

преди 13 години

Ами как няма да остане, политиката е най-големия келепир,само си чешеш езика и нищо друго,ама трупаш милиони от тая работа,купуваш си мезонет на пъпа на която си столица искаш и си гледаш кефа.Ние бачкаме,за да живеят добре,иначе ще умрат от глад.Те не родени да бачкат.

21

;)

преди 13 години

ЛУД УМОРА НЯМА - САМО СЕ ПОТИ.......... И СЕ НАДЯВА

20

До 6

преди 13 години

Той вече си ги е купил. С тази ниска избирателна активност е лесно. :)

19

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

..."да продължи водената досега балансирана външна политика"...********************************************************************За каква балансирана външна политика говори тоя, след като за два мандата - два пъти премина западната граница, а си изтърка подметките до Москва?...

18

наблюдаващ

преди 13 години

типично за комуниста, първанов СПЕЦИАЛНО ПОДЧЕРТАВА ,че нямало място за нова партия...в момента,когато ПРАВИ НОВА ПАРТИЯ. боже,колко са сбъркани в главите тези комунисти,боже! то затова и електоратът им е напълно сбъркан от постоянното слушане на "обратни приказки" / пример: комунистите били се грижели за бедните,обаче баш капиталистите у нас - до един комунисти от номенклатурата или децата им,също се грижели за бедните- да ги има като бедни,защото са електорат за позитано, а това било хубаво./

17

докато не е късно

преди 13 години

Комунистите и турците начело с агента на Държавна сигурност Първанов пак са се обединили против България. Да ги спрем, докато не е късно!!!

16

Анонимен

преди 13 години

Аве от 20 години все едни и същи гнусни мутри.Те си въртят далаверата народа ги сменя през 4-8 години те само се плюят един друг и накрая пак ние го духаме

15

анонимен

преди 13 години

той и бат Петьо беше решил ама не беше за дълго...та по добре е да се оттегли и си гледа пенсията...

14

ati

преди 13 години

Ах, а тоя трипер преди 2 месеца зовее политиците на прехода да се оттегля.

13

Анонимен

преди 13 години

Бая пенсионери бяха на събирането, че и червения депутат Такоров и той беше. Дано тази гласоподаватели не изкарат до изборите!!!!

12

галактика

преди 13 години

Важно е президентът да остане в историята, да остане само в политиката никак не е престижно. / коментарът ми е принципен /