595

0

преди 13 години

tova e naigoliamata podivgravka s naroda gledat da prikriat dalaverite si po varhovete a nali idvat i izbori i trabva dagi spe4eliat za tova triabva da ima i presadi da si zapaziat vlasta.

594

хронист

преди 13 години

Съдебния лекар направил втората експертиза по случая се самоубива внезапно само дни преди да участва в официална пресконференция.Смъртта му минава незабелязано защото същия ден умира и дясната ръка на Доган.Накрая само 20-ина дни преди да бъде призован като свидетел умира и ключовия свидетел,пастира който открива телата на сестрите....Ясно е че много смърт съпътства това дело.Според мен скоро още хра ще замлъкнат за винаги......

593

хронист

преди 13 години

На 25 декември 2005 година,джип връхлита и убива 69 годишния Николай Шарланов,в близост до къщата на бабата на сестрите.46 дни по късно самите те са намерени убити и обезобразени.Частният детектив Енчо Ганчев е нает от семейството да води частно разследване.Разпитва над 100 човека,на бащата казва:Близо съм да пипна убийците.Викат го на разпит в полицията и искат да им съдейства.Отказва,защото според него от полицията укриват факти.Скоро след това умира внезапно.

592

трезво мислещ

преди 13 години

и аз като всички си мисля, че този по-някаква причина мълчи и не казва това, което знае. Със сигурност е съпричастен и е участвал. ДОРИ МАЙКА МУ ГО ИЗДАДЕ ПРЕД СЪДА КАТО СЕ ИЗПУСНА ЧЕ ТОЙНЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОВА НЕЩО САМ. дА ИМАЛО Е ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН.Богат, който се е покрил.Той също е извършил много нелогични неща след убийството. Да сестрите може би са блъскани с джип и Колев е участвал и с неговата кола. Едната е загинала при инцидент. Но не ПТП а при преследване да бъде убита. Имало е и джип.

591

Анонимен

преди 13 години

При всички случаи Лазар е престъпник и мястото му е в затвора, само че това беше половинчата работа на съда. Къде са другите престъпници защото 100% има още.....?Защо са на свобода ? Може би са недосегаеми, силни,влиятклни,властни и богати...?! това са хора от другия свят, третия свят, света на подкупното правосъдие.

590

6-то чувство

преди 13 години

Незнам защо си мисля, че през онази нощ се е случила злополука с една от сестрите и за да няма свидетел участника или участниците са убили и другото момиче. Дали е Лазар или е имало друга афера след Лазар само той знае, просто мълча глупавия престъпник.

589

ана

преди 13 години

100% истина.Къде не се намери един свидетел ,който да е бил в онази нощ със сестрите и да разкаже къде са били,какво са правили и т.н те компания нямат ли си,приятели ,приятелки или действат самостоятелно.Жалко за тях !Не харесвам майка им и нейното държание има нещо ,което ме отблъсква.

588

blackradio

преди 13 години

Следва продължение...Сеа първо най-вероятно ще го отнесе "съкилийника-свидетел" за да няма усложнения...и така нататък

587

from UK

преди 13 години

It smells SO BAD even here...

586

555

преди 13 години

Драги пишещи не му мислете много Нищо чудно след година или две предполагаемия убиец Лазар с вънщност нова и име чуждо да се поеви в някоя далечна страна и богат от по богат.На този свят всичко се случва Малко ли такива случаи има по американските филми Има хора които плащат за такива работи и то много пари стига да се скрие истината Защо мислите е признанието пред съкилиеца??? нали от някаде трябва да тръгне работата да се посочи лицето което е спазарено.Трябва да му се наеме печен адвокат.

585

Анонимен

преди 13 години

Ама и журналистите сте едни фрутки непоръбени...Във всеки един материал който чета се подчертава , че майката плачела в съда , майката казала "оставете ме на мира", майката беше безсилна....И без да го подчертавате ни е ясно че е така, но май работите на внушение а ?

584

...

преди 13 години

Оставете момчето бре... Не че го защитавам, но не защитавам и другата страна. Просто се вижда че това момче не е виновника. Магистратите много добре знаят кой е виновен, но предпочитат да съсипя живота на невинен, отколкото да осъдят виновника и да не се събудят на следващата сутрин. Жалки страхливци (puke)

583

габъра

преди 13 години

интересно ми е и откъде ще извади близо 500 000 за семейството и разходите по делото.

582

?

преди 13 години

Искам да попитам, този неизвестен досега метод защо не се прилага и за разкриването на над 150-те поръчкови и неразкрити убийства?

581

Анонимен

преди 13 години

Някой нека обясни,как така пробите в Скотланд Ярд излезаха че са негодни а тука изведнъж станаха "Годни".Нека експерта по ДНК-Иван Иванов обясни какъв е този метод по който извлече днк по начин,цитирам:"Метод който е неизвестен дори на ФБР"Смешноооо и нагласено.Явно има политически натиск за някакво разрешение на случая,защото властта изглежда жалка в очите на народа.....а тя сие такава де.

580

Евросъдия

преди 13 години

Ще те премажат ами, изверг такъв. Или се надяваше на попаднеш на корумпирани съдии (както някои твои авери).

579

Анонимен

преди 13 години

Някой от вас повярва ли на 100% че това е човека? Странно, обаче ми напомня на убийството на Луканов, там пак ни пускаха някакви сериали.

578

ivan

преди 13 години

vijte komentara na katadjiata za kolegitemu mnogo mi haresa

577

JCPenney

преди 13 години

do 43разкарай се от тук,никой от форума не се интересува от vbox

576

анонимен

преди 13 години

той още не осъзнава какво точно му се е случило