23

Слънчоглед

преди 13 години

КАТ-аджиите ще спрат да вземат рушвети когато спрем да им даваме , това е истината.

22

Пената

преди 13 години

Е на винтовете да им завият по един В ИБРАТОР И НА СУХО

21

бай Курти

преди 13 години

Така или иначе ще ги оправдаят.. Поне им забранете да се крият из храстите и зад завойте...

20

...

преди 13 години

ЦИРК!!! Срамувам се, че изобщо имаше такава кампания. Ако искате да намалите корупцията по пътя, сложете камери, приберете тия неграмотници по бюрата и да глобяват само по камерата. Оправете си администрацията, не за 15 км отгоре да ми вземат синия талон и да чакам едан година докато си го получа, защото са ме глобили в Дупница, а пък аз съм от Варна. Това вече ще бъде наистина свършена работа. А не предизборно да прибирате момчетата, които така редовно си плащат по веригата... ЦИРК!!!

19

до Ласард

преди 13 години

А ти не знаеш ли че катаджия винаги има за какво да те глоби? На мен това катаджии са ми го обяснявали - винаги има за какво да те глоби. Може да те глоби дори за нещо което ти е на задната седалка като чантичка или пазарска торба или каквото и да е - понеже не е закрепено и създава опасност при рязко спиране. Има още много примери - намалена видимост през предното стъкло, плюшено животинче на някое от задните стъкла и прочее и прочее, каквото си поиска.

18

gotin

преди 13 години

Тази показно акция няма да спре катаджиите да взимат пари. Просто целта е да ги дисциплинира, да се отчитат на определени хора.

17

?

преди 13 години

Тямошния ???????????????????????

16

Тумбака

преди 13 години

Заради такива псевдо-разбирачи на действителноста, хора със широки сфинктери, като г-н Бизнесмен, България стои на дъното на блатото и не може да отлепи, защото кражбата и рекета не е"бизнес".*** български.

15

Анонимен

преди 13 години

Всеки се бори да става полицай и то на магистралата да работи . А защо ли . Всички директори да си проверят служителите които работят на магистралите а някой са от 25 години там и не се познават по между си .

14

до Бизнесмен

преди 13 години

Те са полицаи, колкото ти си бизнесмен. Такива са и бизнесът, и полицията, и съдебната система, и политиците в тая държава - пародия на нормални институции от нормална страна.

13

Тямошен

преди 13 години

Тямошен съд - къде ли е това?

12

до Ласард

преди 13 години

Десетки пъти ми се е случвало катаджиите направо да си поискат подкуп и като не им дадеш, почват да те изнудват.

11

Бизнесмен

преди 13 години

Ето тези катаджии са мъже на място. Изкарват си достатъчно пари, за да поддържат дом и да хранят семейство. Не стоят като вас по цял ден по разни форуми, да плюят по всичко, да се оплакват и да чакат наготово някой да им уреди живота. Те не са повечето мишки, които не си плащате сметките и не можете един готин сутиен на жена си да подарите. Вие сега колкото и минуси да ми нахвърляте това няма да подобри жизнения ви стандарт.

10

Анонимен

преди 13 години

Няма неподкупен катаджия.

9

,,Lari,,

преди 13 години

DIREKTEN SAD,OGROMNA PARI4NA SANKZIJA I ZATVOR.TOVA SA SLUJITELI NA R.BALGARIJA.

8

до Ласард

преди 13 години

Виждам че защитаваш колегите си. Гарван гарвану око не вади. Все пак от една паничка ядете.

7

до Ласард

преди 13 години

Ей, старшинка, а ако трябва да преминеш двойна непрекъсната линия за да избегнеш катастрофа ще нарушиш ли правилата? Хубаво си помисли. Защото правилата не трябва да се нарушават.

6

Ласард

преди 13 години

Ако един шофьор е изряден, никой катаджия няма да може да му измъкне и една стотинка. Факта, че шофьорите са плащали подкупи достатъчно ясно показва, че са били в много сериозни нарушения.

5

Анонимен

преди 13 години

лелееее, тази изтъркана палка колко пари е изкарала...

4

кучемраз

преди 13 години

алооо редакторите! ,,тЯмошният съд ще решава...,,оправете си заглавията,толкова ли сте пияни?