188

Анонимен

преди 13 години

Стига бе, човека има култови филми.

187

Анонимен

преди 13 години

няма вицове за чък норис,всичко е истина.

186

до 186

преди 13 години

Иначе има още един голям сред споменатите от теб актьори, които наистина могат да се бъхтят в реалния живот...Дони Йен който играе Ип Ман! За мен Ип Ман 1 е най-добрият и стойностен филм за бойните изкуства!

185

offline

преди 13 години

Когато Александър Бел изобретил телефона видял, че има 2 пропуснати повиквания от Чък Норис и 2 неплатени фактури от М-тел! :)))))))

184

Анонимен

преди 13 години

Samo na Chuck Norris Ipod-a e s ciala iabulka

183

ха

преди 13 години

Ако чувате силен тътен навън то това не е бурята това е звуковата вълна от удъра със завъртане на чичо Чък с който размазва главния редактор на списацие "Wired".

182

Чък Норис е преброил до безкрайност... два пъти. :)

181

do 88

преди 13 години

Брус Лий [1] (на английски Bruce Lee, на пинин Lǐ Xiǎolóng, Ли Сиаолон) е артистичен псевдоним на смятания от мнозина за най-великата и най-влиятелна личност в бойните изкуства през 20 век. Легендата Брус Лий започва в Сан Франциско на 27 ноември 1940 г. (година на Дракона), когато Грейс Лий ражда своя втори син Лий Юен Кам, което в превод означава "Защитник на Сан Франциско". Сами, защото баща му, звезда на Кантонската опера, често играел в театрите в китайския квартал в Ню Йорк, докато семейството му живеело на около 5000 мили от там, в Хонгконг. Придобил по-голяма известност мъртъв, отколкото жив, Брус Лий влезе в митологиятаа на кунг-фу и стана легенда на 20 юли 1973 г. на 33 годишна възраст, точно когато започваше да се радва на истинската слава след последния си филм "Операция Дракон". Тази толкова неочаквана смърт повдигна много въпроси, тъй като здравословното състояние на актьора никога не е подлежало на съмнение. Почитателите му, който с помощта на видеото ставата все по-многобройни, продължават да се вълнуват от причините, довели до смъртта му. Починал от мозъчна едема - според медицинската експертиза. Починал, защото е разгласил тайните на кунг фе - според ред други. Убит от представители на неприятелска школа по бойни изкуства - според мнението на трети. Филмите, които прави, включително последният му "Драконът идва", извисяват традиционното хонгконгско бойно изкуство до нови върхове. По този начин той подготвя почвата за бъдещите си приемници като Чък Норис, Джеки Чан, Джет Ли, Стивън Сегал и Жан-Клод Ван Дам. Брус Ли създава стила джийт кун до.

180

кучемраз

преди 13 години

здравейте,ако ви дразнят коментарите ми ЧАЛАМБА потърсете ме в профила rado_in във vbox7

179

Анонимен

преди 13 години

недейте така бе хора, чък е велик-той е единствен дето може да пие от чешмата на екс....

178

Do U have the balls?

преди 13 години

Внимавай, че за Чък Норис анонимността ти не е пречка :D :D :D !!!

177

Анонимен

преди 13 години

О, какво невероятно откритие! Нямахме нужда от класации от списания, за да стане ясно колко смешни са филмите с бюджет около 100 000$. Та, каквито филмите, такива и участващите в тях - има още цял отбор от ранга на Чък. :)

176

bmw

преди 13 години

Преди Чък Норис да тръгне на лов се прострелва в крака за да даде шанс на мечките. И все пак те нямат шанс.

175

Кабули

преди 13 години

Кво ти казах, ве! От Стефан Данаилов, дет си купи стъклен дом по-дубър нема!

174

cn

преди 13 години

Членът на Чък Норис е толкова голям, че си има собствен член, който е по-голям от твоя.

173

cn

преди 13 години

Чък Норис не прави подаръци за Коледа. Ако доживеете до Коледа, то това е подаръка от Чък Норис.

172

на снимката:

преди 13 години

Журналист от Wired току-що съобщава новината на Чък :)

171

Алекс

преди 13 години

Маите са изчислили точния ден, в който Чък Норис ще види класацията за най-лош актьор на списание "Wired". Тази дата е 21.12.2012 година.

170

asl

преди 13 години

Уилт Чембърлейн твърди, че е спал с повече от 20 хиляди жени през целия си живот. За Чък Норис това е само "скучен вторник".

169

Жена :-)

преди 13 години

Има два типа жени: такива, които искат да спят с Чък Норис и такива, които искат да спят с Чък Норис отново.