173

Анонимен

преди 13 години

еми ако става с 130евро заплата да го дават тогава, аз мисля че е малко грозничко

172

курти

преди 13 години

Аз мисля,че не ни трябва шенген спасението на България е в едно земеделско сечиво,а именно "МОТИКАТА"знам така е истината боли,но колкотопо-бързо българите осъзнаем този факт толкова по-бързо ще излезем от кризата,затова нека се хващаме на истинска работа и да копаем.

171

do 178

преди 13 години

Пиеш ли си хапчетата - подлого ?

170

do 176

преди 13 години

Там ако не се лъжа чалгата е забранена по телевизията и на обществените места. Но не съм сигурен някъде бях чел такова нещо.

169

do 169

преди 13 години

Защото румънците нямат руски агенти и комунизма там падна в 89 година!!Тук boko=BKP,Младенов = племенник на стария младенов при тато..;Кой ще си отвори централния шенженски компютър на руски агенти и мафия

168

Да живее САЩ и ГЕРБ!

преди 13 години

Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството!Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците *** погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска *** сте! Всички антимерикански *** ще бъдат отстранени от управлението на държавата!ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С *** РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени!Крайно време е територията и природните богатства на тези гнусни руски *** и *** да бъде дадена на САЩ!Няма нищо по-гнусно от антиамериканските долнопробни и миризливи и *** *** в България! Само с повече американска култура и музика може да се превъзпита това безмозъчно балканско племе, което не е дало нищо на света!Купувайте си американски стоки (компютри, телефони.) и спонсорирайте и рекламирайте американската икономика!ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА СВЕТА Е САЩ!

167

male

преди 13 години

Нима имате нерви да гледате Бойко? Аз заради такива като него и чалгарките от Пайнер емигрирах, не толкова заради заплатата! В румъния чалгарките не се бутат по медиите чак толкова, нито пък политиците им са като Бойко да огряват навсякъде.

166

до 169

преди 13 години

Защото капиталите и средствата за производство не са ЧАК ДО ТАКАВА СТЕПЕН в ръцете на бившата комунистическа върхушка,както в България! Тук няма и не може да има свободен бизнес! Всичко е в ръцете на ЦК и ДС и мърдане няма!

165

до 172

преди 13 години

и аз го гледах... голем пич е! :)

164

Анонимен

преди 13 години

ako se razpadne ES Франция, Германия, Холандия shte stanat kato strani ot tretiq svqt togava nqma na koi da probutvat kreditite si

163

Анонимен

преди 13 години

Бойко го гледах днес в някакво интервю и каза че е гласувано в евопейския парламент 100% подкрепа и е тука тая или другата седмица ( не се уточнява коя година обаче ) сме вътре. Утре ще видим какво ще измисли :D :D Някакви чекове раздаваше на болниците все едно на томбола са играли и каза че е дал 65млн. лева само днеска за болниците! (париците са от евро фонд ) ама иначе той им ги е изработил и щедро щедро ги дарява... ФАРС :)))))))))

162

Анонимен

преди 13 години

to4no malkite kupuvat boklucite na golemite darjavi a na malkite e zabraneno da imat sobstveno proizvodstvo

161

Kurcho

преди 13 години

Предполагам всички знаете какво значи ЕС, а именно Е*И СЛАБИТЕ!

160

male

преди 13 години

Като българин живеещ в Румъния не мога да си обясня защо Румъния са по-добре от България при условие, че влязохме заедно в Европейския съюз?

159

EC EC EC EC

преди 13 години

Шенген=CИВ а EC=CCCPДа излезем от ЕС !!!!!

158

Анонимен

преди 13 години

Значи ни искат вноските в EC a no не и облекченията от шенген.Най доброто за България е да излезем от ЕС,и да ги оставим първо да си върнат милиардите еврозаеми,и тогава да кандидатстваме за EC u шенген

157

Анонимен

преди 13 години

Супер ! Поредната победа за България сега онея дано се вразумят и да не ни пречат повече!

156

Анонимен

преди 13 години

мен шенген ми не требе! аз съм си екстра и така

155

ДА!

преди 13 години

Незабавно трябва да започне строеж на стена по границата с Турция!

154

Анонимен

преди 13 години

*** ще почнат да омаловажават тоя факт и да приказват поредните измишльотини и манипулации.Днес е тъжен ден за тях. Толкова време се бориха срещу това и дискредитираха държавата ни.