202

електорат

преди 13 години

Манталитета на българина за втори път му изигра лоша шега/първия път беше с избора на крадливия цар/,но втори шанс няма да имаш Бойко.Докарахте народа до просешка тояга и искате пак да ви изберем.Ще ви изберем,ама друг път!

201

С гаранция!

преди 13 години

Най-голямата нула в нашата история - пожарникарят, ще има половин мандат като премиер, и нула мандат като президент. С гаранция!

200

Гражданин

преди 13 години

Надежда всяка тука оставете/в Мутроландия/, изборите ще бъдат страшно, ама страшно много манипулирани!

199

Анонимен

преди 13 години

Страната ни е първа в Европа и на второ място в света по заболели хора от кучешка тения. Това обяви д-р Вяра Гришина от Българския ветеринарен съюз на среща с омбудсмана на България Константин Пенчев.България започва да прилича на гетата в Индия", коментира тя.Така е - в сраната на тиквата и кучешкото население!

198

Antimutrafon

преди 13 години

Bratia bulgari, ne Vi li omruzna tazi nagla bankianska mutra.

197

Анонимен

преди 13 години

Голем пич е Бойко! Еваларката!

196

стг

преди 13 години

начи Златев, казва не мой Бойко сложил съм те за примиер имаш задачи изпълнявай си ги, пари за нов примиер няма да давам сега криза е

195

BIG AL ::)))))

преди 13 години

А, агенция Алфа Рисърч ??:от днес ??::)))........................................Компир, кво става , бе ??? Толкова мачлета изигра , черен като *** си в началото на юни- от резане на ленти и обиколки -охранителни из страната, толкова копчета натискаше , такова количество глупости издрънка за две години , толкова посещения на Правец направи , толкова голф игрища откри....Така и не разбра , че работното място на един министър председател е КАБИНЕТА му.., а не - мутренския джип и наглеждането на "бизнеса"...И кво сега ?? Като някои други ли ?? В ЮАР - с ЦветИто ли ?? А и тя взе да остарява ...Лоша работа, рапоне ..Требе да се мисли - а ти ТОВА най- много го мразиш..А пък и не можеш..Летя , летя, летя на крилете на глупостта и самозабравата..:)) Дотам се докара , че и МАФИЯТА-твоите хора , и руските агенти- златевци, герговци и сие ,и целият 'капацитет' на ДС мозъците -няма да могат да те спасят..И тези форуми , и този НЕТ , и този ЦВ. , вместо да опандизи тези писачи ,като едно време ..::)))))))))))Лошо компир , лошо - вече започна да се давиш..Така и не разбра , че хората , гражданите ИСКАТ ЗАКОНИ и прилагането им , не на корупцията и мафията, не на олигарсите- твоите хора , не на роднинството , не на простащината и празното самочувствие , не на икономичеката безизходица и скапване , не на смачкване на малки и среден бизнес , не на мутрите от ДС и руските агенти- лапачи ...., а това само с твоите ПРАЗНИ приказки, не става ..:)))Не ставаш, застаряващ ДС-комунистически мафиоте ..Времената вече са други ..:)))

194

Do 179

преди 13 години

Ti si gledai tvojata strana i ne davai akal koi kakvo da pravi i vie ste ja naglasili kato ku4e v karuca ste stanete po-zle i ot nas na tova mi meri6e mai ste se varnat godinite kogato vie malakite se ra4kaxte v BG da ima kakvo da jadete.

193

Изумен

преди 13 години

Бойко, втори мандат ще видиш през крив макарон.

192

До 179

преди 13 години

Точно от гърчулята критики няма смисъл. Построиха им държава с чужди пари, докато тука робувахме на селянина от Правец. Те я *** с мързел и мошеничество на дребно. Сега вместо да работят - я стачка, я да потрошат нещо. И недоволни и нахални на всичкото от горе. Все си намират някой да им оправи бакиите. Студентите ни били мързеливи, всички мои приятели които са в университет си скъсват гъзовете от работа. Питайте някой германец дето им отработва мързела какво мисли по тоя въпрос.

191

Анонимен

преди 13 години

Боко Вън от политическата сцена!

190

ДО 179

преди 13 години

Как звучи като го казват гърците.И голяма част е истина.Но да се замислят и те какви *** са щом учат тук а не в собствената си страна или на запад.И да знаят,че въпреки протестите ще плащат сметката за десетилетия харчене на вересия.

189

П.П

преди 13 години

Ако Боко Тиквата си направи ДНК тест, току виж се окаже незаконен син на Тодор Живков, то бива прилика бива, *** те ... кат две чаши боза бре ...

188

П.П

преди 13 години

Ако Боко Тиквата си направи ДНК тест, току виж се окаже незаконен син на Тодор Живков, то бива приика бива, *** те ... кат две чаши боза бре ...

187

Калин

преди 13 години

да иляди .. нали е правешки :)

186

Пътник

преди 13 години

С пожелание другия мандат да носиш ябълки на Цветелина в затвора.Само пожелание де, то ясно че няма да стане

185

Анонимен

преди 13 години

Значи ще се кандидатира за президент!Кога Боко не се е измятал с решенията си!

184

ХА,ХА,ХА,ААА....

преди 13 години

МАНДАТ И ПОЛОВИНА----ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!ЕВАЛЛЛЛА ,БОЙЧЕ.....ВЛИЗАМЕ В ШЕНГЕН И ЩЕ БАЧКАМЕ В ЕВРОПА.....!!!!!!!!!ХА,ХА,АААА.....ХОРАТА СЕ РАДВАТ!../комунистите, масово псуват и...... пикаят газ----нема кой да им бачка-за без пари../

183

Анонимен

преди 13 години

И аз ще гласувам за Тиквата...ама друг път хахахахахаха