109

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

А МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЗАЩО НЕ ИСКА СВЕТОВНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ??Или искаме да унищожим народа .Можеби затова строим само магистрали и голф игрища.Подготвяме страната за други които ще се настанят на наша територия.

108

Анонимен

преди 12 години

109какво ЖП говориш, сега приоритет е великата ТРАКИЯ до моренцето, та да могат ,,столичани,, да пътувам БЪРЗОЖП-то е далеч в бъдешето

107

пешо

преди 12 години

абе първо да докарат холандските заплати, пък магистралите сами ще дойдат после!

106

Анонимен

преди 12 години

чак пък холандски, направете ги поне като германските:)

105

Анонимен

преди 12 години

Позата на Плевнелиев на снимката може да послужи за модел на паметник. Обикновено така изобразяват великите личности, сигурно е репетирал пред огледалото.

104

Анонимен

преди 12 години

Обама хвърля милиарди за ремонтирането и изграждането на нови ж.п. линии, въпреки че яко го критикуват за това. Просто мисли в перспектива,че в близките години този транспорт ще е приоритетен заради поскъпването на петрола. А ние вадиме релси и досъсипваме ж.п.-то.

103

до 102

преди 12 години

Аман от простаци. Какви комунисти бе? При социализма природата беше природа и напълно запазена. За 20 години я таковахте отвсякъде.

102

пелтек за 105

преди 12 години

Защо го обиждаш? При новите реалности това, което предлага е правилно, разумно. Животните си имат инстинкти и дивите се движат по тях, мъчейки се да сеп риспособят в света. но не винаги успяват в човешките мечти. Иначе тази идея си е добра - животните ще минават по мостове. Абе да му мислят! Просто тия бетонови заграждения са разделяне на екосистемата само, защото някой си искал ад кара с 200? Света е всякакъв и е пълен с луди? но и създателя му е такъв, няма какво дас е чудим?

101

Анонимен

преди 12 години

а в корема ми едно празно,та чак като клекна на полянката и *** ми почва да хрупа тревичка

100

Анонимен

преди 12 години

Тоия ***,нещо се е превъзбудил!"На надлеза за мечки - специални храсти"-абе ***,майка ми умира от рак и няма лекарства,при децата ни в училище влизат по сред бял ден наркодилъри,а от вън на улицата седи полицейска кола и ги пази.Библията му била "Лот1"- безбожник!Забравили сте :4Не кради","Почитай баща си и майка си"Да нямате друг бог освен мен", а се кланяте на банкянския индиански тотем.Нещастници.

99

пелтек

преди 12 години

Преди години, при социализм, пътищата не бяха оградени с такива мантинели и бетони целите, а само на места. тогава животните са си минавали безпрепятственно. И за мое учудване катастрофите бяха по-малко, може би защото бяхме по-съзнателни шофьори и нямаше толкова екшъни които да зомбират младите каскадьори да летят по пътя с над 150? Каквото и да е, от шофьора и карането му зависи всичко и от състоянието на колата и пътя. Останалото си е хамалогия. Един проблем, създава друг проблем.

98

пелтек

преди 12 години

Мантинелите са пречки за животните - сърни, мечки, чакали, вълци, а плътните - за всички освен птиците. Аз личон не мисля че мантинелите са правилното, а умереното каране със скорост, позволяваща ти да спреш максимално бързо, при излизане на препятствие отпред. тоест диапазона варира от 60-100 км/час. На магистралата естественно не може да караш бавно, но със 100-120 можеш да спреш и да не удариш чакал, сърна, мечка. Нощно време обаче е трудно. Затова и трябва да сме внимателни!

97

Анонимен

преди 12 години

Какви *** природозащитници бе ?? Природния баланс е велико нещо, като живеете в панелка у Лууулин и си мислите, че сте над тези неща вече ?!Това, че великия човек е решил от там дам минава велик път не означава, че трябва да се раздели планината на две за всички животни в нея, ами нали реката е от едната страна, животните от другата страна на магистралата кладенец ли да си копаят ?Много *** народ има тук ей !И много комунизъм в тоя сайт, направо ужас

96

Анонимен

преди 12 години

Браво Плевнелиев, този човек е ЕДИНСТВЕНИЯТ пример за 20 години преход в България, че имаме можещ и работещ човек в политиката, и то деполитизиран! БРАВО!

95

Анонимен

преди 12 години

айде ходи да бършеш *** на отрочето си бе ***

94

1

преди 12 години

На метрото да ги качват мечкте направо като завършат южния лъч до Атина,какво ги мъчат животните с тея надлези.

93

Sasho

преди 12 години

ОК Бойче, магистралки ми строиш, магистралки си правиш, магистралки си продаваш, нема проблем, ама ае помисли малко за народа, защото скоро хората ще препаткат и ще стане лошо.Няма да има такива стачки като гърците.При нас това ще е стотина газови бутилки около парламента и ще ви изнесем.Така че мойто момче измисляй откъде да намериш пари, защото малко време остана.

92

Анонимен

преди 12 години

Направете бе, направете и подлези за червеите, и кръгови за мравките, направете и през 500 метра басеини за пингвините, току виж някой се появил...Да ви май...те ненормални крадливи..

91

Анонимен

преди 12 години

Върви обяснявай на *** урбан с бетонирана кратуна че което е добро за природата, е добро и за човека.P.S. Това се отнася за *** тип "то за хората няма, за мечките ша праим" мрън-мрън-мрън :)))))))

90

chrish

преди 12 години

Плевнелиев, не само мечки......... има и хора които не се чувстват комфортно, няма какво да ядат например, освен на шефа ти мантинелите