100

Мен

преди 13 години

Осъдени.. може и да има - 1-2-***, останалите ще ги пуснат поради липса на доказателства, ще ги уволнят и толкова. Делата ще се влачат доста време - докато се забрави за тях. В България сме все пак.

99

Анонимен

преди 13 години

В армията,на генерал,се полагат пари за дрехи на стойност 750лв. на година! На другаря милиционер,с диплома-3,33-1200лв.Нема такава държава!

98

Анонимен

преди 13 години

Хванали са ги защото са шанаджии и не са цакали на шефчетата.Акции се правят само ако някой подбива бизнеса. И за шоо на простия народ да се радва.Тъпейте !

97

Анонимен

преди 13 години

Как си покриват нормативите по физическа подготовка тия тумбаци? Много зле изглеждат.

96

Някаф там

преди 13 години

1200 лв. униформи... Армани или Гучи ?

95

1200 лева

преди 13 години

1200 лева наистина изглеждат много за униформи. Освен те да включват по две униформи и по два чифта обувки.Никой нищо не пояснява.

94

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

Абе я им напишете имената на тия хубавци те са наша гордост, 8 са от Пазарджик и 2 от Пловдив. Чакаме прозрачност.

93

Анонимен

преди 13 години

ееееееееее,загледах се в снимката. чудех се ,защо толкова скъпи униформи,ама то 1200 лв стигат ли за плат за тези търбуси,дето висят над коланите?

92

Анонимен

преди 13 години

увери, че те са много по-качествени и по-удобни от старите.............. с повече и по-дълбоки джобове ли,що ли?..............долче и габана ли им ги шият,армани ли ?................или са от по-як брезент,като се крият по драките за банкноти,да не им се късат?

91

Анонимен

преди 13 години

в австрия частни фирми получават лиценз да снимат нарушителите и получават като възнаграждение процент от наложената глоба

90

и са кво?

преди 13 години

ще въвеждат нови по-високи тарифи ли? у да е.а и милиционерските изпълнения!!!

89

Кратун

преди 13 години

Аз си купих костюм за 240 лева от реномирана българска модна къща. Какви са тези униформи по 1200 лева едната? Ама щом Цв. Цв. казва, че си струват парите, ще вЕрваме и няма да питаме откъде има тъщата пари за дарения.....

88

Анонимен

преди 13 години

А останалите кога?

87

plempi_sz

преди 13 години

Сега им се откри сезона на "катаджиите", всичко живо пътува от Германия и Швеция, ще има яко сеч.

86

Анонимен

преди 13 години

Я стига вой! 10 са ви малко, защото Запалката ги ловеше по 10 на час, нали? Браво, много добра новина! Най-накрая се предприема нещо срещу подкупните търбуси!

85

Анонимен

преди 13 години

тия полицаи ли са или ходещи кюфтета

84

StereoTip

преди 13 години

ъъъ казахте ли нещо с тая новина? и ква е тая снимка бе :D

83

Луцифер

преди 13 години

На тия хора не само рушвети им плащаме,но и заплати,осигуровки,храна,облекло.Защо ?

82

Драма

преди 13 години

Рушветът е гадно нещо, но са виновни и двете страни. Сега арестуваха едната, 8 души. Другата страна е по-многобройна, някои са свикнали в каквато и да е ситуация да се откупват. Сега за тях ще има ли същите мерки? Акция "зарибителите" на пътя. Ако полицаят не поиска, не намеква, а е спрял лъскав джип с превишение 100км, какво мислите ще стане? Ако някой успее да спре това, тогава ще спре корупцията. Всичко останало е Пъблик Рилейшинс трикс.

81

... до 33 от 28

преди 13 години

Не, не си познал. Не съм от КАТ. Просто изказвам мнение. Това, че паднаха в жертва на предизборната кампания на ГЕРБ не решава никакъв проблем. Проблема на КАТ е в администрацията. Защо нямат фишове, електронна система за плащане, защо трябва да ти вземат талона, да губиш после половината си отпуска да си удължаваш акта и т.н.? Това са нещата, който също влияят и стимулират корупцията. Не ме радва тази новина - просто не решава никакви проблеми. Напротив... Но просто трябва да се замислиш...