117

От Сливен

преди 13 години

Що чак от Бургас са изпратили жандармерия, Сливен е на 25 км. и има подразделение на ГДБОП, точно за 0.30мин. са щели да ги смажат тия изтървани животни. В Сливен се живее от ден на ден все по трудно. Не ни стига Лечков ами и града се напълни с миризливки дето опустошават всичко след себе си. Децата не ги пускаме без наблюдение да играят, постоянно тегне във въздуха заплаха за живота им, особено в крайните квартали. Полицията изобщо не ги закача, въпроса е докога ще се *** тая несгода.

116

az_skeleta

преди 13 години

до 116еми от статията не става ясно колко са закарани в РПУто. посо4ва се извършителя.

115

Анонимен

преди 13 години

"При пристигането им те били посрещнати от група роми с вили, коси и ножове..."и по какво *** са по-напред умствено и поведенчески спрямо племената неандерталци преди половин милион години?

114

Ceco

преди 13 години

Tuk se sybrali golemi nacisti,ne obi4at Romi,ne ste europejci

113

123

преди 13 години

Тези "роми" или иначе казано ***, кога ще ви екстрадираме в тяхната родина: Индия?

112

Анонимен

преди 13 години

Те после в селото и сто *** да привикат да дават показания не е като да те арестуват на нивата .....с крадената стока.

111

аз_скелета

преди 13 години

34 *** са отведени в полицейското управление в Нова Загора за изясняване на инцидент с нахлуване на коне в частна нива в село Ценино, съобщи БНР.това е от нюз.бг. Някой ще каже ли каква е истината всъщност

110

Бяла българка

преди 13 години

Аз гласувам и ще продължавам да гласувам. Нещата отдавна са стигнали предела на търпимостта и докато всички управляващи преди да ги изберат говорят едно, а после правят друго, така ще е.

109

Джандар

преди 13 години

Идете вие --- знаете ли как боли да те набодьт с вила а ?

108

оп

преди 13 години

Има ли събиране за "ромския проблем" съм на линия,ще си взема почивен ден,ще отдела 100 лева от скромния ми бюджет да отида до София,ако хората,които са засегнати направят същото като мен мисля,че ще има голям ефект,сериозна организация трябва и без Сидеровци и тем подобни,че ми се повдига от тях!

107

akud

преди 13 години

тук нещо дпс-то няма ли да се обади, нещо електората им, маи се взели на сериозно, трябва отново да се започне видили се малцинство след 20 часа навън в зъбите както беше преди 20 тина години

106

до Бяла българка

преди 13 години

Така ще е моме докато обясняваме колко сме разочаровани и няма да ходим да гласуваме и ще оставяме Римляснския електорат срещу 20 лв и едно черпене да ти избира оправляващите. За това ги пазат и неглежират проблема. За какво им е на политиците да ходят да решават проблемите и да се борят за гласът ти, като имат толкова гарантирани. А вие продължавайте да ходите да гъбарствате разочаровани. Като видят че сме електорат и само с ромски гласове не само няма да стане ами напротив, че никога пост няма да види ще се обърнат нещата. Но вие гъбарствайте. И чакайте някой да реши проблемите. ЗАТОВА ВСИЧКИ ПРЕД УРНИТЕ.

105

Бяла българка

преди 13 години

За да се оправят нещата - бой, ама не със стоп патрони, а с огнестрелно оръжие, за да се смажат тези гнусни ***. Трябва да се затрие генът им, само тогава ще има оправия.

104

до 104

преди 13 години

Това е най-нормалното нещо,което може да се гласува! Сидеров що влезна в парламента? Да вдига на Доган акциите ли? На моменти се отчайвам...

103

Анонимен

преди 13 години

Към жандармеристите:Защо във въздуха?! Защо със стоп-патрони?!

102

Анонимен

преди 13 години

Вижте, няма какво да коментираме, че държавата не прави нищо по *** проблем. Държава НЯМА, политиците са дезинтересирани. Следователно е КРАЙНО ВРЕМЕ да се защитим сами, но не поединично. Разединени сме във всичко, но поне срещу *** ако се подкрепим взаимно, ако реагираме като тях, задружно, за 2 месеца ще са по-ниски от тревата. Друг изход не ни остана. Нека съдят 50 души, че претрепали 2-*** крадци. Хайде да опитаме, а?

101

Бяла българка

преди 13 години

Докато държавата не се заеме сериозно с *** проблем, който става все по-сериозен, ще е така. Ако това се случи в друга държава - тежко им на ***. А тук, тежко на нас. Огън да ги гори и тях и политиците, които допускат това!!!

100

rock-n-rollah

преди 13 години

Точно за тва, на входа на имота се бие табела "Частна собственост" и който премине стрелба на месо. Има ли предупреждение - има! От там на сетне, който прецени, че имота му е застрашен имота от набези на *** - стрелба и толкоз.

99

Пеци налъма

преди 13 години

Един въпрос към *** управляващи. Защо преди време скочихте, като чешкия художник нарисува България като ***. Бих добавил ; *** сме на ента степен и нищо друго, и смърдим та чак ще се задушим.

98

до 100

преди 13 години

от 15 години насам не останаха дървета :) На 80 процента са изсечени. Имаше един кмет им казваше преди избори да ходят да секат :) Не виждам как ще се оправят нещата. В моето градче хората разчитат предимно на земеделие и строителство,а в момента ужаса е пълен! Но нали софиянци са добре,те винаги ще са добре,защото ако се вдигнат и ще свалят правителство!