22

Анонимен

преди 13 години

19 ти от кое село си? Току що говориха за доклада на ООН по новините на нова тв.

21

БРАВО ДНЕС БГ

преди 13 години

От написаното се обърках кой е ПРЕЗИДЕНТ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА.Май ЖУРНАЛИСТА написъл това е като Васа Ганчева.ТРЯБВА ЗЛАТЕН СКУНСК за него.2011 г. ПРЕЗИДЕНТ на България е Георги Първанов , съпруга Зорка Първанова.Племенниците ги оставян на вас.

20

Нико

преди 13 години

МАФИЯ

19

до 17

преди 13 години

Много забавен шут си. Ти чуваш ли се какво говориш, ООН признават че не могат да се справят с дрогата и я пускат свободно. И става един щастлив свят от напушени и дрогирани ***.Браво , за това ли мечтаеш?

18

batko

преди 13 години

смешници

17

до ??

преди 13 години

Много забваен комик си. По всички новинарски сайтове и агенции от вчера съобщават за доклада на ООН, в който се казва, че борбата с наркотиците е загубена и съвестват да се легализират наркотиците. Каква е раликата между алкохола и наркотиците, ще ми обясниш ли? Пиеш ли? Не защитавам хероинаджията от статията-да се оправя, проблема си е негов. Просто правя разлика в степента на обществена опасност между дилър и клиент, което явно на теб ти е трудно, дори невъзможно да разбереш.

16

майна от Филибето

преди 13 години

Кога се говореше,че разпространителите на дрога са сред управляващата ни *** не вярвахте. Този го познавам много бегло, но в никакъв случай не е наркоман. За момента е бил клиент, а после у кого ще попаднат тези дози. Главата си залагам, че това не е първата му сделка и че няма да бъде осъден.

15

отвратен

преди 13 години

Да залееш жена с киселина? Що за комплексар трябва да си, що за отмъщение е това? Защо трябва да жигосваш някой за цял живот с белега на собствената си самоомраза? И като я загрозиш за цял живот - по- хубав ли ставаш, по - готин ли си, по - обичан ли си?

14

до 11 от ??

преди 13 години

Абе ти *** *** ли си или си просто *** като крив кюнец!! Шматка ,ти дрогиран ли си бе? Ами дай да не вкарват никой в затвора щото трябва *** като теб да плащат! Малееее егати логиката.***.

13

Анонимен

преди 13 години

E, наркоманче, кво да го правят.

12

ivan

преди 13 години

Не оня Велчев да плаче само носи погледнете убийците на децата . Този президенцки племеник ако го барнат в Гърция с 11 дози ще му скъсат *** само в България няма проблем

11

до 7

преди 13 години

Ти *** ли си или си *** невменяем? Ти ли ще плащаш престоя в затвора на всички консуматори бе, клоун? Каква е разлика между клиент и дилър ли? А каква е разликата между *** и баща ти примерно? Ти само *** въпроси ли задаваш?

10

до 3

преди 13 години

Ти знаеш ли в другите бели държави ако те хванат с толкова хероин какво ще ти се случи? Никой няма да те пита ама клиент ли си дилър ли си! За 2 мин. си осъден на 20 -тачка в панделата.

9

БГ Съдия

преди 13 години

Човека си купува 300 дози наведнъж, за да получи отстъпка просто. Вие за Economies Of Scale не сте ли чували. Браво на съда, задето е толкова безпристрастен.

8

Анонимен

преди 13 години

Гоце кога ще му връчи орден "Стара Планина".Не се ли чува когаще е церемонията?

7

до 3 от ??

преди 13 години

Какво означава клиент и дилър? И двамата са нарушили закона! Къде пише в закона, че ако си клиент не носиш отговорност. Какви ги говориш,ти да не си пиян бе? И откъде знаеш, че е клиент, може да е пак дилър.Между другото някой вярва ли ,че племенника ще бъде осъден?

6

Даниел

преди 13 години

Е *** клиента, хванат с 300 дози.

5

bob

преди 13 години

До 2,Много ясно че са му я върнали нали е племенник на президента.....

4

Жо

преди 13 години

"много добри характеристични данни" ??????? !!!!!!

3

до 1

преди 13 години

Ти какво искаш бе? Дилърът е в ареста и ще бъде съден. Въпросния Борис Кузманов е клиент, нормално е да бъде освободен. Дилърите трябва да лежатв затвора, не потребителите.