147

До хлхл

преди 13 години

Нямаш какво да кажеш по темата, а? Ти да не си толкова умопомрачен, че да не си разбрал какво се готви на Булгартабак? А колкото до Коледа, то има избори преди това.

146

бсп на власт

преди 13 години

пак ще вземем властта и пак ше ви газиме! Газим дечица, газим и пенсионери, газим всичко! Всички ке ви върнем у ТКЗС - тата!

145

ааа

преди 13 години

Благодатна статия за отряда на Кутев. Но слабичко нещо....само 140 коментара. И те все изтъркани, копи/пейс.... не хваща вече.

144

Анонимен

преди 13 години

Двама нещастници !

143

norm

преди 13 години

Много ги боли червените за кокошката,пардон,Булгартабак,която дълги години им снасяше златни яйца в личните полози.

142

гоооо

преди 13 години

Амеби плиткоумни, 96 - та хубаво ли ви беше с 2 долара заплата?!? Дотам ни докараха червените обратни резби!

141

да-да,ама не

преди 13 години

Вариго печиго мутрата си е мутра.За кражби и побой,за рекет и лъжи-винаги готов...На гласувалите за мутро-милиционерската партия ГЕРБ,честито.Наричиго гербераст и повече не го обиждай...Герберасти,цял свят ви казва че избрахте мутра за министър-председател. Позор !!!

140

Анонимен

преди 13 години

144 - За гербера няма сайт където да не пишат само комунисти:)

139

хлхл

преди 13 години

само комунисти пишат тука, жалко, че никой не им обръща внимание, червени ***, Коледа наближава, гответе се!

138

нн

преди 13 години

кат ви гледам мазната, охранена физиономия ми става мъчно за България! Вземете се скрийте някъде! НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ ГИ ПРАВИ СЕГАЩНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ще ви изкарат кирливите ризи следващите, които дойдат на вашето място.. после ние ще се смеем!!!

137

Анонимен

преди 13 години

Тези двамката колко ли се обичат всяка вечер ?

136

АЗИС

преди 13 години

Супер яка е снимката - Мони прави *** на Бойко...мммммм искам и аз така да ми правят ;)))

135

Анонимен

преди 13 години

Хората не се съобразяват персонално с тиквеника Бойко, а с позицията на държавата, това не означава, че мутрьото-премиер има какъвто и да било авторитет. Ако вземе много да се репчи за Шенген, от Брюксел винаги може да му ударят брадвата - или по линия на процедурата за прекомерен бюджетен дефицит или по предпазната клауза за правосъдие и вътрешен ред

134

Бай Колю

преди 13 години

Големи лъжи С почит към Елин ПелинВърви Бойко от село на село, та лъже, вървят министрите му ден по-късно по него, та мажат.Лъжецът: Като идех насам, открих една магистрала, голяма, голяма - 19 км, та чак до прохода на планината стигнала. Цял ден обикалях не можах да я заобиколя.Селяните: Бре, истина ли думаш! Много чудеса сме чули, но такова не сме и сънували.ЦвъЦвъ: Що е право право. Магистрала не видях, ама видях една багер голям, голям цялата планина загребал у кофата си, та и полето до половина. Цял ден под сянкта му вървях.Селяните: А-а тоя багер трябва да е от оная магистрала.Върви Бойко от село на село, та лъже, вървят министрите му ден по-късно по него, та мажат.Лъжецът: Като вървях, братя мои, из полето, сви се една криза, една безработица мен лъжа, вам истина завъртя един народ от седем милиона, та чак ги в чужбина ги дигна! Ама свърши вече де! Селяните: Бре, човече, що думаш! Такова чудо видяло ли се е?Дянков: Що е право право. Криза не видях, но днес, като идех насам, съгледах, че от чужбина хората на тълпи се завръщат.Селяните: А-а видиш ли, тия хора ще са от ония заминалите, ама вече си идват. Верно свършила е кризата! Върви Бойко от село на село, та лъже, вървят министрите му ден по-късно по него, та мажат.Лъжецът: Видях, братя, едни пенсии, високи, високи, та върхът им се не види. Преди три години министърът почнал да ги раздава, а още не може да смогне.Селяните: Тю бре да не повярва човек!Тотю: Как да не повярва. Днес, като минавах оттам, видях, че паднала една пачка по стотачки. Кога е изпусната, не знам, ама беше изгнила.Селяните. Бре! Някой пенсионер трябва да я е изхвълил, че не му трябва.

133

До Jolly Roger

преди 13 години

Като ти влезе най-модерната за времето си войска на най голямата страна у Европа у малката ти държава и ти ще дадеш властта "доброволно"

132

Анонимен

преди 13 години

Червени смешници вместо да седите в dnes.bg,влезте и си намерете работа в j.o.b.s.bg,знаете ли колко работа има за пенсионери в СОТ ХАХА

131

Анонимен

преди 13 години

Днес.бг уведомявам ви, че ще сезирам СЕМ за разпостраняване на порнографски материал:) Сменете снимката:)

130

Glasove

преди 13 години

"...Припомняме, че един от най-сериозните кандидат-купувачи на Булгартабак е еднакво близката до ГЕРБ и ДПС Корпоративна търговска банка..."

129

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

Какво ли държи с лявата ръка Дянков ?

128

Гражданин

преди 13 години

Добре де, как не ги е срам?! Че се и ухилили натова отгоре!!! А народът да мре.-..