7

Анонимен

преди 13 години

Държавата отива на фалит!На който не му е ясно,да се поогледа наоколо и да види,че обявите за работа тази година намаляват в сравнение с миналата.Лошите кредити продължават да се увеличават , приходите на НОИ не излизат с 200милиона.Бюджетния излишък почти се стопи и отиваме към пътя на Гърция.Само , че там взимат 1000 евро мин.заплата , а ние тука ще умираме от глад.

6

Анонимен

преди 13 години

Борисов! След като сте прозрачни поне си обявете с Цветанов комисионните:) Получихте стабилна държава със съотношение 14,6% дълг-БВП и 7,7 млрд фискален резерв! Дългът вече отида на 20% от БВП, а фискалният резерв стана 4,7 млрд до края на март, а какво ще покажат новите данни не ми се мисли! Бюджета дори с новите налози и увеличените прагове за осигуряване е на червено! С две думи - съсипахте държавата!

5

trololol

преди 13 години

Като гледам грешките в 3тия коментар и на тоя дето има далавера да са те на власт (1вия коментар) ми става ясно какви гласуват за ГЕРБ. Да не говорим, че 3-тия още вярва на средствата за масова манипулация.

4

Анонимен

преди 13 години

ЧЕ ЗАЩО ДА ГИ ОБСЪЖДАТ? ИМА ЛИ ДОБРА КОМИСИОННА, НАПРАВО ЩЕ ПРОДАВАТ.

3

рут

преди 13 години

1-ви, вярно е. Предполагам, че колкото и да плюят все нещо полезно върши сдегашното управление. Аз личон не съжалявам еч гласувах аза тях, макар ад е кофти положението в страната, но това е криза, създавана от десетилетия. Реално правителството на ГЕРБ върши доста позитивни неща, поне според това, което се пише в пресата. А, какво ще става ще се види.

2

Анонимен

преди 13 години

1 - Щом чакаш държавата да те нахрани и затова ще гласуваш за ГЕРБ, то работата е ясна! Нека позная, че мургавееш:)))

1

С герб сме по-силни

преди 13 години

ЕСЕНТА ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС.БЕЗ ГЕРБ ДЪРЖАВАТА ЩЕШЕ ДА ФАЛИРА И ДА ОСТАНЕМ ГЛАДНИ