84

1

преди 13 години

до анонимен, я кажи какво прави това крадливо правителство,единия купува банка,другия колекционира апартаменти ,третия печели от стандарти ,още да изреждам ли.

83

до 81

преди 13 години

Можеш ли,да обясниш какво точно прави правителството?Освен скандалите.

82

Анонимен

преди 13 години

Бравоооо! Българи,юнацииии!"ние действително трябва да защитим България, трябва да защитим и Европа и евроатлантическите ни партньори" и света и галактиката и ...........ИСКАМ, ПСИХО ТЕСТ! - НА ТОЗИ Ц.Ц.КОЙТО ИСКА СЪЩОТО | + |

81

до 81

преди 13 години

то и срането е правене на нещо

80

Анонимен

преди 13 години

Браво! На драскачите от позитано пак не им понася че правителството прави нещо за разлика от крадливите червени ***!

79

Анонимен

преди 13 години

ЦЦ да не си объркал пак адресите

78

до другаря fori

преди 13 години

Гладен ли си другарю? Хладилника празен ли е? Ако "ДА", значи се движим в правилната посока. Докато не изпукате всички БеСеПарчета от глад, няма да можем да се движим в европейската посока.

77

Сега разбрах

преди 13 години

Направих си труда да изчета коментарите до тук. По много лесна статистика , стигнах до извода , платената *** драскачи са 6 или 7 души. И ще продължават да плюят под различни имена, но едно и също. Нещо ми говори , че са платени от Яне Янев. Не че комунистите са по -читави... Колко ли им се плаща, интересно. То не е трудна тази работа, само трябва да си ***.

76

Анонимен

преди 13 години

Цвъка кога ще си погледне задълженията по закона за МВР и да спре да се изживява като говорител.Като министър има съвсем други задължения а като не ги изпълнява е престъпление по служба,но няма прокуратура в тая територия.

75

4orba i bozza

преди 13 години

do 73,trqbva da si naprincipa koi kak moje da si iskarva parite,dali she krade dali she prodava 4ushki seki si ima glava na ramenete ama ne si toja deto trqbva da kaje kade da hodat kradcite,v toja eban jivot trqbva da se borish ina4e jivota she te prebori taka4e dali she kradesh ili she prodavash 4ushki e vajnoto da imash da qdesh a drugoto sam si vodish otgovornost!!!

74

съвет към А.Кутев

преди 13 години

- Кутев, прочети си протежето какви малоумия пише. Толкоз ли сте изпаднали за кадри, че взимате такива прости ***, като този във форума? Написал 70 поста и си мисли, че количеството значи качество. Той с писаниците си докарва по-скоро обратен ефект за БСП, замисли се и го уволнявай, че адски се излагате...

73

fori

преди 13 години

С дълбока скръб съобщавам че след няколко дни ще станат 2 години от гибелта на БЪЛГАРИЯ, виновен за това е примитивният кабинет съставен от хора който мразят родината и НАРОДА СИ,гербери долни проклети да сте за 99 поколения след вас

72

K

преди 13 години

Смърт за всички крадливи, мързеливи бг престъпници и *** дето знаят само да преживяват с мошеничество. *** бг крадци и да не ми се оправдават че нема работа и затова крадат.

71

AYYYYYYYY

преди 13 години

Целта на операцията е неутрализиране на Цуци консултанта,фискултурника,корумпирана *** и 6 апартамента,бъдещия доктор на спортни съоръжения срещу 1 лев и увеличаване на заплата му с 1000 лева.Навън

70

Луцифер

преди 13 години

И защо всичко това го казва на медиите ЦЦ ? Няма ли Гл.Секретар.Навремето само ББ разясняваше престъпленията.А като си помисля,МВР си има и официален говорител.Ами тия защо не си работят работата,а му вземат хляба ? Или като са ни пред очите всеки час,ще ни станат любимци.

69

F

преди 13 години

Г=ГНУСЕНЕ=ЕБАНР=РОМСКИБ=***

68

Анонимен

преди 13 години

Ако ще има Герб, по-добре е да няма България !

67

rumen221

преди 13 години

Приятели,Брей, че лоша власт дойде... ИСКАТ РЕД ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ, Натискат честната преса с присъствие, дори без капка срам и свян посегнаха на Символите на Българската Демутрокрация... - Борчетата... и изборните туристи!!!- Не власт, а терористи...!Изгониха "символите" на преходаот "работните" им места - магистралите и отвличанията..., посегнаха им на бентлитата..., запорираха им къщите..., разбиват им "честната" търговия с гласове, наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха...Сега тормозят дори и и лъскавите им мадами...Къде е тук човечността..., правата на човека... Протегнали са с грубите си лапи", дори към Личните им съдии и прокурори..., че и към имотите на "бедните" им дечица... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, сега налитат и на личните им данъчни инспектори, ДОРИ НА СЪДИЙТЕ ИМ ПОСЕГНАХА.....Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! А момчетете аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат, както до сегашните сейбий да прибират за себе си тези пари.., можеха да ги внасят във фондации...Добре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни бизнесмени"..., а не може да оставим нашите съвсем без доходи...Дечица хранят...!!!

66

rumen221

преди 13 години

Приятели,Между многото *** в информацията има и ЕДНО ЗРЪНЦЕ ИСТИНА...:..." - С два пункта е намаляла и заетостта на населението на възраст 2064 навършени години (показател, включен в стратегия Европа 2020) и достига 62,6% съответно 65,5% за мъжете и 59,7% за жените..."СЛЕДОВАТЕЛНО безработицата е...:- 37.4% и съответно 34.5% за мъжете и 40.3% за жените...Всички други цифри са гола пропаганда...!!!

65

Анонимен

преди 13 години

в Този форум има едно герберисто ***.Затвярам че ще ни зарази !