171

До Петър

преди 13 години

И като се събудиш пръстите ти са в контакта и ти трепериш.А къмто 2037 год как ще е положението

170

Анонимен

преди 13 години

"Плевнелиев е брутален - няма такова бачкане и интелект!"Петре, ти си гей, мойто момче!

169

Анонимен

преди 13 години

Ние по-големите знаем, че актът "първа копка" е много девалвирал ;) Виждали сме често кок се самозасипва дпупката на първата копка.Пък и нали избори идат, дащо да не направим финасово "минно поле " на следващите ;)

168

До 163

преди 13 години

Говориш алабалистики и лъжи-губи ти се една отсечка примерно Първомай-Чирпан.И други нещо ти се губят-по твоята логика Люлин я започна Станишев ,докара я почти до половината ,но Бойко и отряза лентата и каза-ето направих Ви маистрала от край до край-така ли е.С Тракия е същата работа-проектирането ,проучването и отчуждаването го направиха предните и спестиха на Бойко 1-2 години.Той идва на готово удря първата копка и казва -сега ще видите как се строи

167

.

преди 13 години

Плевнелиев е един наистина работещ министър. Човека е професионалист, не се интересува от политика и ако бъде оставен на мира ще си свърши работата повече от добре. Не мога да разбера нещо. Когато очевидно се прави нещо добро за страната, а пътища и магистрали са ни страшно необходими ако искаме икономика със здрав гръбнак, защо е това поголовно плюене. Какво печелим ние като народ? Защо веднъж не сме единни и вместо да се плюем наред, да кажем да прави се нещо добро - нека го подкрепим?

166

Петър

преди 13 години

Плевнелиев е брутален - няма такова бачкане и интелект! За целият период на преход от 20години са построени 160км магистрали! Росен и ГЕРБ за 2 години вече строи 250км магистрали! БЕЗ КОМЕНТАР!Дирк Анер: Проектът "Люлин" който беше олицетворение на проблемите и провала, се превърна в символ на амбиция и успех!2011 АМ "Люлин" - ГОТОВА! първата цяла АМ в Б-я 20 км! 2012 АМ "Тракия" - ГОТОВА - 120км!2013 АМ "Марица" - ГОТОВА - 70км!2014 АМ "София-Калотина" - ГОТОВА - 75км!2015 АМ "Струма" - ГОТОВА - 135км!2016 АМ "Хемус"2017 АМ "Черно-Море"Това са десетки хиляди работни места. ЗВЯР! Няма такава амбиция, хъс, желание, интелект, умения, качества, знания, опит, успех и т.н. Не случайно е успял в Германия с такова трудолюбие е впечатлил и немците!Борисов посочи, че в хеликоптера на път от Видин за София е попитал Дирк Анер(немец, директор на регионална политика в ЕС) какво е направила Германия, за да тръгне нагоре и Анер отговорил "първо магистралите".

165

Анонимен

преди 13 години

Мошеннико, забрави ли, че Уорлик потвърди истинноста на телеграмите?Какво ми ги плещиш сега разни локуми?

164

saki

преди 13 години

Плевнелиев много се хвали, ама аз дотук за две години видях само една магистрала от "невероятните" 19 км. , която струва 9 милиона на километър при цени в Европа от максимум 3 милиона на километър. Тази магистрала се строи 5 години ,значи приблизително 4 км. на година. На Плевнелиев му остават още 2 години мандат ,значи ще направи още 8 км. магистрала с 8 първи копки. Евала това се казва добре свършена работа. Три пъти УРА за министъра.

163

Анонимен

преди 13 години

ГлупавиЕвнусиРазграбватБългария

162

до 158

преди 13 години

От пълното отваряне на Лот 1 през октомври 2007 г. до юни 2010 г. маркировката на всички километри след 184-тия е сгрешена. Използвани са проектните маркировки в последните няколко километра, затова след 184-ти km следва направо 187-ми km, а последната табела при кръговото кръстовище била с номер 210. През юни 2010 тази грешка е поправена и магистралата вече завършва при 208 km. ........ 70км за 7 години 200-2007 Почва ги горския цар , открива Станишев

161

шофьор

преди 13 години

Само така ще ги стигнем Германците тук у Германия е пълно с аутобани и всичките пак са задръстени много кола много движение,а у нас е само по Е79 така и окловръстното на София,Плевнелиев е найстина германски възпитаник прецизен и точен всички министри ако бяха като него Европа щеше да ни диша прахта,А серГей си сложил червените прашки с надпис бсп и реве ние не искаме магистрали а власта за да можем пак да крадем...

160

до 160

преди 13 години

Бесерастче, ти правиш ли разлика между Уикилийкс и ОЛАФ? Стойков-Николов също ли са набедени?

159

Анонимен

преди 13 години

"Батко и Братко бая магистрали направиха по времето на Тройната коалиция. Дааааа. Странно що от ЕС им викаха крадци."За Боцко американците казват, че е наркотрафикант и мафиот, но теб това не те притеснява, гейберст!

158

Станишев

преди 13 години

Махнете ги тия магистрали бе, чешмички стройте! Да пие народа студена водица и да се радва! Ние с 4 млрд. резерв що чешмички построихме, що пенсионери на море закарахме! Е на това му викам аз ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ В БЪДЕЩЕТО! Тия магистрали нит се ядат нит се пият!

157

До 149

преди 13 години

При предното правителство бяха пуснати в експлоатация отсечките Чирпан-Ст.Загора, Карнобат-Бургас ,магистралата Харманли- Свиленград(тук в интерес на истината трябва да отбележим ,че Бойко удари една боя и я откри втори път и около 40% от магистрала Люлин бяха готови.Така ,че пак са около 120 км но не врякаха като кокшка снесла яйце-строяха и крадяха ,докато тия строят ,крадът и ни надуват главите

156

поля

преди 13 години

Дали са храчили така по Ататюрк докато е строял невероятните пътища в Турция?

155

Даваме

преди 13 години

Б есниС елянииП едерази

154

Анонимен

преди 13 години

Всичко е предизборное сега предизборно ще открият новата многфункционална зала с капацитет колкото - Универсиада, Фестивална и Конгресна - Варна взети заедно.Залата ще е готова два месеца предсрочно, вместо да я оставят за навечерието на изборите.Следизборно пък ще открият втория лъч на метрото и магистрала Тракия , вместо да ги остават за истинските избори които са през 2013 година, бодали :))

153

Анонимен

преди 13 години

Да направиш копка-да удариш два три пъти с кирката,да хапнеш и да пинеш и да си заминеш.То това и аз го мога,отдава ми се.А Плевен-Враца-Монтана-Видин къде са в списъка за нови пътища?

152

Давайте

преди 13 години

Копайте си ГРОБАДавайте по- яко.