106

Джипи

преди 12 години

На 65 години е.След като е спасил хиляди от смърт-това заслужава.Я кажете какво заслужава Христос затова че го е направил с милиони?Коментирайте ,но мислете преди да пишете,мутриииии!

105

До Лекар

преди 12 години

Примитивизтм е да си с контузно разкъсна рана на главата С ЕЙ ТОЛКОВА ГОЛЯМА МАРЛЯ,а лекаря на визитация да те натиска по корема и да пита как е днес апендесита.После да му кажеш,че не те боли апендесита,и той да ти каже,че си готов,ще те изпиша,а ти да му посочиш главата и да му обясниш,че нямаш проблем с апендесита,а с рана на главата,което си личи по марлята.И за тази простотия дето я прави лекаря си взима заплата и не му пука.ЕЙ ТОВА Е ПРИМИТИВИЗЪМ С ЕЛЕМНТИ НА ВИШ ДЕБИЛИЗЪМ !!!

104

Лекар

преди 12 години

До 108сАгласен,сАгласен с теб...

103

Анонимен

преди 12 години

До ЛЕКАР:Няма да разбереш какво означава лекар да е за бой, ако не ходиш на лекар така, както обикновенните хора. Без "Добър ден колега, имам следния проблем:".Ходи само три години на лекар, без да казваш кой си. Може за по-кратък срок, ако имаш хронични болежки.

102

Анонимен

преди 12 години

103 - Примитивно е, че са го оставили жив! А що се отнася до безпомощните, то зад тях винаги стоят и такива, които могат, и е въпрос на личен избор, да направят последната крачка! Всеки в един момент си получава заслуженото!

101

До102НеграмотенЛекар

преди 12 години

сАгласен лИ си Въ батъЕее?Сагласен ли си вЪ ба ***...Ти си неграмотен,с психическо р-во,къленш като ***,*** си....И после хората били прости... САглаАсен си нали ва ???

100

Анонимен

преди 12 години

И какво толкова е станало не разбирам! Този поне е жив! Колко пациенти не оживяха след лекарски интервенции или бездействие!

99

Анонимен

преди 12 години

Повечето лекари в България приравниха Хипократ до Хермес(бога на крадците).Голяма работа нали и двамата започват с Х.

98

Лекар до 101

преди 12 години

Примитивизъм е да пребиеш когото и да било.Ама наистина трябва да го разберете по трудния начин.Лошото е, че заради такива бабаити си го отнасят безпомощните хора.

97

Лекар до 96

преди 12 години

Буквата "а", която съм натиснал в бързината, пишейки на клавиатура без кирилица е основно доказателство на примитива в борбатата с подтискащото го неудовлетворение.Три неща, веселяко.Първо - моят правопис не отразява капацитета на съсловието.Второ - моят правопис не доказва твоите качестваИ последно - не смесвай прогноза с клетва.

96

Анонимен

преди 12 години

Изобщо не е примитивизъм да пребиеш лекар! Напротив! Това си е вид правосъдие! А когато отказват да лекуват, защото не кихаш на ръка, какво е!? Бой по каската и толкова!

95

лекар-некадъРник

преди 12 години

че кой ти пречи,колега- ибалник да взимаш и пари?/Или си *** и работиш за тоз дет духа или за вожда си ББ.Ще ти даде орденче

94

ха ха ха

преди 12 години

Трий моя малка синьорита тази нощ ще си честита,трий лека нощ!

93

Machiavelli

преди 12 години

"Замислете се, хора"Е, те ако я имаха тази опция до сега да са установили истината и да са се застреляли...Тая "опция" (да се замислиш) в Бг е лукс.

92

фд

преди 12 години

"69добавен от: Лекар до 59 преди 24 минути Здравей, герой. Не си сагласен с мен, виждам. И си готов да действаш. Ще умреш гнусно, нещастна гад, точно както и живееш :) :) "*******************Вижте умника лекар ,как кълне, как пише съгласен... Ха-ха,ха-ха...Да ви и в капацитетите...

91

лекар

преди 12 години

По-голямата час от колегите са *** които ги интересуват само парите.Ние сме ибалници.

90

Лекар до 85

преди 12 години

Затова реагирах на коментарите.Защото побоят може да няма никаква връзка с практиката му, освен че е белег на краен примитивизъм.Накой замисля ли се, че от това ще пострадат пациентите? Влизате в един сценарий на антагонизъм с лекарското съсловие, подклаждан от определени кръгове. Познаваме се може би в съсловието, да. Или поне част от нас. Защо мислите, че конкретно този човек е за бой? Какво значи да е за бой? Замислете се, хора. Не посягайте та хората с професии с толкова лека ръка.

89

лекар-некадъРник

преди 12 години

леле.като повечето ми пациенти са мускулести типове-да почна да тренирам за бой,вече-хаха.ама кой после ще им оправя сърцата-а???да поискам превенция от друга групировка ли-хахаааааааа

88

До 85

преди 12 години

"Ако въобще побоят е свързан с професията му, то поне 10 от колегите му и поне 10 от пациентите му знаят, предполагат кое го е предизвикало. Така че медицинското съсловие - моля не се гневете. Познавате се много добре помежду си, и си знаете много добре кой е за бой. И спрете да се защитавате един-друг, защото затова за пациентите си всички сте един дол дренки."...............................................................МНОГО ТОЧНО СИ ГО НАПИСАЛ !!!!!

87

!!!

преди 12 години

a tiq ot BLS zashto ne iskat po-strogi nakazaniq za LEKARITE UBIICI koito vilneqt iz cyalata strana !?!??!! MIZERNICI! PFUUU PFU! PFU!!