355

коментатор на Станиш

преди 13 години

Пожарникарят се деградира до ниво постоянен коментатор на Станишев. Дали Станишев не му плаща за тази услуга?

354

Анонимен

преди 13 години

"Лидерът на БСП се дразнил, че страната върви напред"Същевременно: "2/3 от българите живеят все по-зле" и това по официални данни.Това ли се нарича вървене на пред? Цените на тока и парното отново скачат от юли. Да не говорим за поскъпването на храните от близо 80% само за 1 година и то при покачваща се безработица и замразени или намалени доходи.Който гласува отново за ГЕРБ за мен ще е най-големия ***. Това е най-некадърното правителство от Освобождението на сам.

353

В

преди 13 години

А кой го интересува какво мисли Борисов?! Станишев е умен, знае какво, къде и как да го каже, а Борисов се изразява като каруцар без образование. СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО! Държавата не върви напред Бойко, защото не си построил нито един завод, а само магистрали. МАГИСТРАЛА ЧОВЕК НЕ ХРАНИ, САМО ПРОСТИРУТКИТЕ, ама и на теб мястото ти е на магистралата!

352

фотограф

преди 13 години

Много хубава снимка. Пожарникарят събира вторични суровини за спонсора на МВР - фирма Надин, собственост на Пашата.

351

Анонимен

преди 13 години

Здравейте, циркаджии! Свалихте ли вече правителството, или и днес ще си миришете цял ден на Позитано :))))

350

fori

преди 13 години

добър ден герберски ***,намазахте ли си *** с вазелин за да ви го набута вашият премиер

349

Мнение

преди 13 години

Тикво, теб трябва много да те интересува какво мисли Станишев.

348

ВОТА НЯМА ДА МИНЕ

преди 13 години

...ПО МНОГО ПРОСТИ ПРИЧИНИ:--ДОРИ ДА ПАДНЕ --ПРИ НОВИ ИЗБОРИ --ГЕРБ ,ПАК ЩЕ БЪДЕ ВОДЕЩАТА ПАРТИЯ!--ИЗЛЕЗЕ ЛИ ОТ ВЛАСТТА--РЗС, УМИРА/С НЕГО И ЛУДОТО ЯНЕ/--СЪЩАТА УЧАСТ ГРОЗИ И "АТАКА"!--СИНИТЕ В МОМЕНТА ГОТВЯТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ И ПРЕЗИДЕНТ/НОВИ ...ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -ЩЕ ИМ ДОЙДАТ В ПОВЕЧЕ.ОСТАВАТ.....БСП И ДПС/ПОСЛЕДНИТЕ СЪЩО НЕ СА ЕДИННИ/...!СЛЕДОВАТЕЛНО:..................................ВОТА --НЯМА ДА МИНЕ!!!!

347

памет

преди 13 години

след като комунистите с жан виденов сринаха страната и източиха спестяванията на хората с инфлация и фалирали банки, дойде иван костов и изправи обърнатата каруца за един мандат,при това я насочи по пътя към нато и европейския съюз, вместо към кремъл.КАКВО ПОСЛЕДВА? "умните ние" избрахме пак комунистите на власт - не щото тях ги бива , а защото ние сме ***./ изиграха ни с царя,както помните/.сега бойко отнова изправя каруцата ни, а ние тук пригласяме на вечно жадните за власт комунисти...

346

Анонимен

преди 13 години

Господин Борисов, на есен ще ви дарим с народна любов!

345

Aнонимен

преди 13 години

Бокич, и мен бате не ме интересува ти какво казваш,щото днес така утре инак..Обаче едно ще ти кажа, глада чудеса прави, не можеш ни нахрани с тези ленти дето са ти по джобовете. Силата не се мери по физическата мощ,а по надигащото се недоволство- ти май го усещаш как ратсе,нали?P.S. Мерси за новите цени на тока и парното,давай смело продължавай да служиш на монополите и ще видиш какво значи НЕДОВОЛСТВО!

344

polar bear

преди 13 години

Не съм му кой знае какъв фен на ББ, но го предпочитам пред Станишев и БСП. За това, че българина обеднява обаче не е виновен той. В почти цял свят е така покрай тая криза, ама с изключение на гърците, никой не чака да го оправи правителството...

343

"...министър-председателят откри 4 важни обекта..."РЕЗНАХ ЛЕНТИТЕ НА ЕДИН КЛОЗЕТ, ЕДИН ЛАЙНАРНИК, ЕДИН СЕРАЛНИК И ЕДИН ГОВНАРНИК...ОТКРИТИТЕ ОБЕКТИ ЩЕ СТИМУЛИРАТ ИКАТОМИКАТА НА СТРАНАТА, ЩЕ СЕ ПОВИШИ НАТОРЯЕМОСТА НА КРАСТАВИЦИТЕ И ДУМАТИТЕ ДЕТО ША ЕДЕ БЪЛГАРСКИО КРАТУНКОВЕЦ ДЕТО ГЛАСУМА ЗА МЕН...ИЛИ КАКТО СЕ КАЗВА:С ФЕКАЛИИ КЪМ ПРОГРЕС...ЧИСТИТУ

342

Дядо Петър

преди 13 години

Две трети от българите живеят през последната година по-зле (според последното проучване).Рапонът твърди, че в България се живее все по-добре и по-добре.Сигурно е така, но само за лапачите от неговата шайка.А на останалите дано вече да започне да им просветва. Че отново са били използвани от същите кукловоди. По същия начин, както и преди десет години.

341

Бойко

преди 13 години

СерГей Станишев, е, един, прикрит и жалък ,зависим ***, от когото нищо не зависи! А когато зависеше, държавата беше ограбена поголовно и по най-нагъл начин ..........

340

Бай Мангал

преди 13 години

Гадни мрьстни комунисти.Те нямат думата,ограбиха Б-я,а сега коментират.БСП да се забрани.Защото тя ни доведе до това положение.

339

1

преди 13 години

до консерватор,ти си икомомист колкото бпко е политик,какси до обясняваш ,увеличаваш ддс след това чакаш финансово подобрение.

338

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Ама мен не ме интересува ти какво мислиш, щото изобщо не мислиш а само глупости плещиш!

337

blackradio

преди 13 години

А стига с тия "средни работни заплати". И децата знаят, че шефа кат зима 10000 и работника 300 средната е 5150. Олигофренясахте бе.Смехурковци. Не знам как трябва да се отървем от вас. С революции, бунтове, при които и ние да станем *** или да си хвърляме паспортите и да търсим политическо и икономическо убежище някъде. Където и да ни приберат май ще е по-добре от Мутрагения ДС.

336

conservator

преди 13 години

Добре де ако мине идеята за 2/3 мнозинство за промяна на преките данъци, всяко правителство ще има нуждата от подкрепа на опозоцията за да промени данъчната тежест. Да си представим, че управляващите предлагат увеличение на ДДС с 1 пункт с оглед постигането на отлични финанасови резултати и увеличаване доходите на населението и по-добро здравеопазване, но опозицията не го подкрепи, в такъв случай винаги управляващите ще кажат, че не са постигнали икономически разстеж заради опозицията.