47

русо гладно няма

преди 13 години

Ама и русо умно няма !

46

Анонимен

преди 13 години

ruso mi se drusa

45

Анонимен

преди 13 години

Do 41, estestveno rusite ne sa izcheznali, qvno prosto si nqmal shtastieto da sreshtnesh takiva

44

13

преди 13 години

en.wikipedia.org/wiki/Disappearing_blonde_geneАко разбирате английски ще разберете,че това е псевдонаучно твърдение. Не се притеснявайте "арийци" 200 години са малко за такава промяна в генома

43

е и кво като

преди 13 години

изчезнат русите или белите хора , света ли ще свърши ?! Природата си знае работата ,оцеляват само най-силните ! Защо при брак между *** и бял /независимо дали мъжът е *** или жената/ ,при 80-90 % от случаите децата им са или с черна кожа или *** ,едва при 10% са бели ? Това показва ,че 90% от децата наследяват пигментацията на родителя с черна кожа ,т.е. чернокожите родители при смесен брак са определящи за цвета на кожата на децата !

42

Долу ментаците

преди 13 години

Подкрепям 41Ментетата да не си мислят , че имат празник.Това е все едно на Азис да му честитите 8 март

41

tulski

преди 13 години

За съжаление цитираното изследване си е самата истина, колкото и да не ви се вярва. То е правено с математико - статистически методи, а както знаете при математиката празни приказки и философстване няма. Ще добавя, че ще изчезнат не само блондинките, ще изчезнат и белите хора въобще. Сметката е проста:Азия - 4 млд. Като изключим руснаците, кои са другите бели хора там ?Африка - 1 млд. Кои са белите там ? 4 - 5 млн южноафриканци.Южна Америка - към 400 млн. Там, колко са бели сами преценете.Северна и Централна Америка - към 300 млн американци и канадци, другите латиноси / а и 50 млн от амераканците са негроиди/Европа - 800 млн и Австралия 20.Е, какво показва грубата сметка ? Една Европа и американците, дето държат положението. Ами всичко останало ? Тенденцията е много ясна, колкото и да се самозалъгвате. След 100 - 150 години няма да има хора с бял цвят на кожата и европеидни черти, да не говорим за блондинки.

40

Офффф

преди 13 години

Естествено русите вече са изчезнали ...Досега на това дет съм попадал са се ментета, по главата Русо , ама долу бръснато с наболо брюнетено.

39

блондинка

преди 13 години

Ще се стопя ако бях ледник скъпи ми авторе. Аз съм блондинка и само мога да разпалвам страстите :))

38

Болен Сайдеров

преди 13 години

Половината българи не приличат на арийци - айде в газовите камери. Нито една брюнетка и нито един брюнет да не остане!Хайл Сидеров!

37

22

преди 13 години

vav finlandiq nqma brionetki i majete sa rusi kak 6te iz4eznat i pove4eto sa nabojni imat po 10 deca

36

Анонимен

преди 13 години

"Русо гладно няма!"+"Естествено русите ще изчезнат от лицето на Земята през 2202 г."Извод: Ще настъпи глад. Приготвяйте, складирайте зимнина за 2202г.

35

блонди

преди 13 години

Тъкмо щях да напиша един тъмен коментар на 16 и се усетих че съм руса. Само ми беше интересно за ония русите преди 2000-3000 години, и изречението първите цивилизации на викингите. Ама си помислих, че и тя е русичка. Честит празник руси момичета!

34

elica1204

преди 13 години

Тези на снимката са блондинки, колкото аз съм брюнетка ...Всъщност натуралните блондинки са рядкост, в началното училище преди години, се виждахме 4-5 руси коси за всички ученици. Сега 1/2 от жените си правят косите руси, с онзи отвраителен избелял цвят, под който се виждат черни корени - дивотия някаква...Аман от перхидролени, които се мислят за руси, заради тях се ядосваме на *** вицове за блондинки...

33

Болен Сайдеров

преди 13 години

Всички брюнетки и перхидролки в газовите камери. Трябва да останат само чистите арийки.

32

преди 13 години

Ама като видите руса - независимо дали е естествен цвят или боядисана - ви зейват устите хахахаха

31

Анонимен

преди 13 години

Към 2300 си мисля, че всички ще сме плешиви. Тогава ха познайте кой блондин, кой не...

30

Анонимен

преди 13 години

Чакайте сега, скандинавките не са ***, *** са разните му там перхидролени и силиконови моми

29

биолог

преди 13 години

Гледам на тази новина само от комичната и страна. Рецесивните гени не се губят, само остават по-дълго време скрити, така че блондинки може да има и след 1000 години, и то не само във скандинавските държави.

28

123

преди 13 години

Преди 150 години са си мислели много неща, които сега биват опровергавани. Така че споко: няма да изчезнат блондинките.