66

батТано

преди 13 години

Бойко поне не се дупи на турците(пак не съм сигурен де).Един път предал ли си родината(станишев не роден в Бг.,значи България не му е родина),оставаш ПРЕДАТЕЛ завинаги.

65

Анонимен

преди 13 години

Хе хе, абе Станишка много ме разсмивате значи ти и това мазното педерасче до теб на снимката. Какъв вот на недоверие бе мойто момче? Ами той няма да мине, колкото и да опъват шии и да грачат за протести и недоволства изветрелите и дементирали избиратели на великата партия. Бойко си е вързал гащите, вие само гаргите плашите и само оглупелите старци ви вярват. Ами ако случайно мине този вот на недоверие какво ви чака тогава, а давате ли си сметка? Избори 3 в 1 и ГЕРБ печели пълно мнозинство! Просто от всякъде ви влиза, отвсякъде ще бъдете разпорени много яко!

64

спам

преди 13 години

На времето другарите от БКП висшите говореха така: Другари, това което загниващият капитализъм е градил за столетия, ние трябва да го направим за петилетка!..." Сякаш сами не се чуваха какво говорят? не можеш да изградиш нещо, аз срок, по-кратък от необходимия. но можеш да го разрушиш и за миг .А тук се рушеше съзнателно 25 години, а искаме за миг да сме супер? няма начин. важвото е, да се изгради правилан вътрешна стратегия за позитивна политика към нас тука и правилна външна политика. Сегашното управление има много правилни постановления, които наистина биха довели в перспектива до позитивни резултати за нас. Но това не зависи само от един човек, нито от партия, а от цялата държава. И щом непрестанно има саботажи, както сега Станишев и другите, а преди това пък на тях им правеха същото, то няма начин да успеем. Дори и някой ден да се оправим, това ще е с огромно закъснение спрямо останалия свят. Така, че сами съдете какво ни водят тия избори, смени! А можеше да седнат в парламента да мислят да търсят и щяха да намерят верните решения. Но явно властта е наркотик, който така опиянява, че който седне н иска и да стане дори? Няма причина да вярвам, че и тия дето се точат сега ще променят нещата, докато само се карат и разделят държавата, властта, парите, постовете.

63

Проклетник

преди 13 години

Конституцията е предвидила вот на недоверие към правителството,но този коз би трябвало да се ползва от опозицията само при много сериозни нарушения,почти национални катастрофи,а нашите родни политциркаджии и от ляво и от дясно,с вота си правят гимнастика за разкършване против задрямване на електората.

62

tulski

преди 13 години

60, понеже когато не трябва ходите за гъби, после няма да се оплаквате защо в парламента има толкоз *** и всякакви други продажници. Продължавайте да ходите за гъби, ама после няма да ревете, защо работата отива на зле.

61

Анонимен

преди 13 години

ТИЯ ХИЕНИ ПАК СА ЗЯПНАЛИ С ЕЕЕЕЕЕЕЙ ТАКАВА УСТА.БОЛШЕВИШКИ ВЛЕЧУГИ.ЗАТВОР ЗА ТЯХ.

60

до 57

преди 13 години

Аааа няма да напусна,я дори и осигуровките да ми дигат....а това за пасиянсите е минало.....

59

N

преди 13 години

за съжаление всичките ни политици са л---на макар и с различен цвят ( е някои са по редки) , но в конкретния случаи комунягата е прав макар че ако дойдат на власт друга песен ще запеят . По принцип данъците не и държавната собственост не са чак толкова лошо нещо но при такава политическа класа колкото по малко пари се преразпределят толкова по добре

58

до Ритъм

преди 13 години

Ще сменим ДЪРЖАВАТА коки,сешлисе :)

57

до 46

преди 13 години

Гласувах за боко за да се разкара ламята спаска!Не съм очаквал нищо от него!И той го доказа!Не виждам за кой бих гласувал!Сигурно ще отида за гъби!:)

56

ритъм

преди 13 години

И като смените борисов какво ще прокопсаме? нито един от политиците не познавам, но не виждам Станиишев с какво толкова ще допринесе за рязка промяна към раздвижване на икономиката ни? Нещата са рушени с десетилетия, а ти искаш за миг да се обърнат? това не е футоблен мач и вкарване на голове, а реална икономика с много отрасли, териториални проблеми. Всички обещавате чудеса, а чудеса няма. Има съзнателен съвестен труд. И ако е в правилната посока се успява, ако ли не е.... виждаме до ...пропаст

55

опозицийо влез в час

преди 13 години

КОГАТО И ДА МУ ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ТИКВАТА,ВСЕ Е КЪСНО.АКО ОПОЗИЦИЯТА БЕШЕ В ЧАС,ЗА ВСИЧКО КАКВОТО СЕ СЛУЧВА,ХОРАТА ТРЯБВАШЕ ДА СА НА УЛИЦИТЕ И ДА ИЗМЕТАТ НАГЛОТО,КОРУМПИРАНО,МУТРЕНСКО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ.БЪЛГАРИЯ ЗАТЪВА СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН,А МУТРАТА СЕ ДЪРЖИ ВСЕ ПО-НАГЛО И ЦИНИЧНО И ТОВА НЕ Е ПРЕСИЛЕНО.ДА ПРЕДСТАВЯШ НИЩОПРАВЕНЕТО ЗА УСПЕШНО УПРАВЛЕНИЕ,ДА ТЕ ХВАЩАТ В КРАЧКА С АПАРТАМЕНТИ,БАНКИ,"БИРИ",МИТНИЦИ,ДА БОГАТЕЕШ НЕПРАВОМЕРНО,А НАРОДА ДА ОБЕДНЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ДА СИ НА ВЛАСТ-ТОВА КАКВО Е ?

54

Анонимен

преди 13 години

Ей най -накрая ще се отървем от Боко

53

99

преди 13 години

ХАХААААААААААААААА.НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА КРАДЦИТЕ ДАВА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ.СРАМ И ПОЗОР.КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

52

алооо

преди 13 години

Защо нападате 42....прав е...аз съм държавен служител и ..да ..Б.Б.ни затегна яко..честно при Станишката беше разсипия...ееее да от 1 07 11 г.се шушука ,че ше ни дигне заплатите...и ние сме хора...

51

чичо

преди 13 години

КРАДЕЦ НОМЕР ЕДНО...МОЖЕ БИ ..АМА ДЕ ДА ЗНАМ.ТЕ В ТАЯ КОТЕРИЯ БСП СА ВСЕ ОТ КРАДЕЦ НАГОРЕ---ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА КРАДЦИТЕ.

50

истината

преди 13 години

КАКВА Е ТАЯ ГНУСОТИЯ НА СНИМКАТА. АМИ ЧЕ АЗ СЪС ТИЯ СЪЩЕСТВА ОЩЕ ПЛАША ДЕЦАТА КАТО НЕ СЛУШАТ.

49

аз

преди 13 години

Имам предложение! Да не даваме шанс на Станишко да внася вотове на недовери през мандат 2013-2017 а да го пратим при царя, Яне и Гоце да си играят на една ингричка която те си наричат "България"!

48

Така няма да играя!

преди 13 години

Къде са путевци да затъкнат с голи дупе**та амразурите как един винегин се дупи на хамстера или обратното...кой ли му пука....но без тях е скучно и аз отивам на бира

47

До 42

преди 13 години

Магистрали - все си няма, 10 км 2 години ги достроявахаСпортна зала - и без нея все таяРесторантьори по морето , футболисти и чалгаджийки не могат да укриват данъци - ха докажи го това!Бензиностанции не могат да продават контрабанден бензин - да бе!Хлебари , колбасари и млекари не могат да ни тровят вече - пак го правят, 'стандартите' са пожелателниНяма гласуване с чужди карти - то затова има по 70 депутата на заседаниеНяма заменки - от януари пак ги разрешиха, оттогава се вихрят здраво