280

ФАШИСТ

преди 13 години

до трите точки - дано е по-добре от Белене - там бяха съветските другари - може да обменим опит

279

Антиралицата

преди 13 години

Пак ли тая ТУРКОФИЛКА ралица бе! Не си ли намери резак да я опъне, та да не пише щуротии тука!!?ПП Айде сега дежурното - "няма да пишете коментари - ама никъде щото сме ви обидени за ралицата. Дори и в автомедията "стана беля". НЕЩАСТНИЦИ!!

278

До всички плебей

преди 13 години

Научете се да четете и да анализирате какво сте прочели.Който го мързи да мисли и коментира просто защото му е скучно (разбрал или не какво е прочел) да преброй АМА МНОГО БАВНО от 1 до 10 преди да излее поредното излагане (като селския *** от Monthy Python). Научете се да понасяте критика, научете се на рационална мисъл. Като не сте съгласни с момата изложете смислени аргументи (нали сме всичките много умни и способни). Наздраве и да са живи и здрави ваще, че ке умрете от глад ;)

277

Анонимен

преди 13 години

"три точки", недей и ти да пишеш, не си наясно откъде и кога са дошли доматите в България...

276

три точки

преди 13 години

фашиста жалко че хитлер не е спечелил войната, че ако я беше спечелил щяхме да работим в германските лагери с тебе двамата.

275

ФАШИСТ

преди 13 години

три точки , аny и други ...... са все на "РАЛИЦА " простотиите .

274

три точки

преди 13 години

сиренето, доматите и хляба от снимката са крепили българите 4 века под турско робство когато не е имало "История на България", когато не е имало България на картата на Европа. Затова драга ми г-ж Ковачева яжте пийте и се веселете, не се опитвайте да пишете, защото това което сте написали прилича повече на това, което излиза след като ядем презрели домати и вкиснато сирене.

273

три точки

преди 13 години

Освен това вместо да се хванем да градим нещо ново ние препочитаме да преиначаваме фактите и да се изкарваме велики за да стоплим малките си сърца. Според мен както имаме национални герои, така и хората които са помагали през годините България да затъва в блатото трябва да бъдат обявени за национални врагове. Няма да цитирам имена да не стане политическа дискусия

272

Адриан

преди 13 години

Същото е, като се съобщава за някакво световно бедствие и новината започва с думите Няма пострадали българи. ====================================================Трябва да пише така - няма пострадали американци, англичани, французи, турци, евреи, ***...о и между другото, ако имате някакви роднини на майната си споко, и на тях им се е разминало...Ралице, с дупето си ли разсъждавате отново?

271

три точки

преди 13 години

Хората да казват каквото си искат и да вярват в каквото си искат - статията е абсолютно безмислена. Проблема не е в националните комплекси, проблема е че по-голямата част от нас са селяни по-душа и по-характер. Това важи от дивите селяни до интелектуалците. Начина на мислене е повреден, но това не е само при българите, това е проблем на модерното общество като цяло - и в САЩ и в Великобритания и т.н.

270

any

преди 13 години

"Ииии познайте единственият коментар беше Защо не игра Бербатов? " - Ииии..нтересно, аз как не видях НИТО ЕДИН такъв коментар сред всичките за мача, хем не съм ги търсила специално...Аман от платени ... из медиите. Ако пък това не е платено, още по-зле. Има една цинична дефиниция за най-лошите хора: тези, които причиняват вреда без никаква полза за себе си.

269

Анонимен

преди 13 години

Ралица за пореден път доказва какъв *** е...евтини "сензациики"

268

Анонимен

преди 13 години

Добре бе а хамбургерите от макдоналдс и незнам си още къде дето са 100 пъти по-голям *** са много модерни да се ядат и У МОЛО си най-големия, като застанеш на лавката за ГМО.

267

Анонимен

преди 13 години

Пикая на тая статия и жалкия и 'авторката' търсеща лесна сензация.Не че съм обиден,просто наистина е твърде жалка.Правото на глас е хубаво нещо,ама за образовани хора,мамка му...

266

Анонимен

преди 13 години

Турците например те застрелват като куче ако се изгавриш с националния им флаг, а тук ако го направиш това даже ще те поздравят...------------------- Е, кво, трябва да съм турчин ли?Не желая да застрелвам никого, заради някакво шарено парцалче. Нито имам желание да се гавря с нечий чужд ***. Точка.

265

ФАШИСТ

преди 13 години

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ДРУГИ ЕТНОСИ РОДЕНИ В БЪЛГАРИЯ ! ДАДОХМЕ ПАТРИОТИЧЕН ОТПОР НА враговете на нашета РОИНА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

264

Анонимен

преди 13 години

271, прав си, но както се казва "Хората вярват в това, в което искат да вярват". Умереният национализъм може да е изключително полезен. За съжаление не са много хората, които разбират това, а за повечето глобалисти и т.нар. "антифа" всякаква форма на национализъм е за "болни мозъци".

263

Неш

преди 13 години

Ние добре защитихме Бербатов, но какво направи той да се защити? Върна се със самолета и отказа всякакви интервюта в България. Все едно българите сме му виновни за случилото се. Поне благодари за подкрепата бе човек! Иначе ще има много такива статии, като тази по-горе.

262

...

преди 13 години

До 265Без поне грам национализъм няма да има нация. Разбираш ли го това? Турците например те застрелват като куче ако се изгавриш с националния им флаг, а тук ако го направиш това даже ще те поздравят...

261

Българче

преди 13 години

dnes.TR с поредната доза интелектуална боза по адрес на българите. Но може би статии като тази имат повечко коментари и затова ги слагат. Разбираемо.