56

Цвети

преди 13 години

Никога до сега не съм гласувала за градоначалник,по причина,че кандидатите които бяха предлагани не съм одобрявала.Все пак живеем в Сливен и се чува това онова за всеки.Сега обаче,на тези избори ще отида аз и семейството ми за да сложа един голям черен кръст върху бюлетината с името на Лечков.Не искам да го обиждам,почти всичко е казано за него.Но той в едно трябва да е ссигурен,че идва Видовден за всеки,а такъв като него ежедневно е проклинат,така че нищо хубаво не го чака.Само въпрос на време

55

saki

преди 13 години

Аз не одобрявам младежи да се месят в политиката. Много партизански и пионерски ми звучи. Тип "Тимуровска команда" и "Другарски съд". Младите трябва да учат, да се забавляват, да се женят и да правят деца, а не да се занимават с политика и кметове.

54

Анонимен

преди 13 години

За какво пишем тук.Просто така.Нека се направи едно видео с разрухата,че е прах,дупки и такава мръсотия,че чак свикнаха с нея и красавиците.Нали?Да се заснеме всичко вкл. и хотелите му и луска вътре.И че само посока ХОТЕЛИТЕ МУ БУЛЕВАРДИТЕ СА ОК.МНОГО НАГЪЛ.БЕЗПАРДОНЕН ЧОВЕК.Народа е свикнал и е свел глава с безразличие.Казваха,за запада ,че осигуреният народ си траел ,а за гладният?!

53

Анонимен

преди 13 години

Сливен бъка от ***.Смрад.В болниците,зоната около пазара.След около 20-тина година няма да може да се диша. Лечков се подхилква и краде много яко.Сливналии почти нищо не предприемат.Ако има обявен протест се вкл.около 300 човека.Другите пият ракия със салата .Третите:,,А,какво му е на града''Чисто са се предали ли,изпуши ли всички там?!Едните със свити души-бедни,другите ,които долу-горе са добре са бездушни,третите с милионоте изцяло са опростели.....жената на кмета дебелее.А синовете

52

До 51

преди 13 години

ЖАЛКО,ЧЕ ИМАШ КОМПЮТЪР.ЖАЛКО,ЧЕ СИ БЪЛГАРИН.ЖАЛ МИ Е-ТИ СИ ДОСТА УВРЕДЕН ЧОВЕК!ЗА ТАКАВА ТЕМА В ГЛАВАТА ТИ ИЗРОДСКИ РАБОТИ.ГОСПОД ДА МЕ ПАЗИ ОТ ТАКИВА КАТО КОЛЕГИ ИЛИ СЪСЕДИ.

51

Гришата

преди 13 години

БУДАЛА, превърнал дупката в офис. Напълния с вода и развъждай риба.

50

Нерез

преди 13 години

Ммммм ... това девойче с дънките на снимката, не бих му простил ако ми падне. Много добре, много!

49

Анонимен

преди 13 години

Всички нормални граждани на Сливен трябва да заведат колективен иск за увреждане здравето и имуществото им срещу общината в частност Лечков. Защото всекидневно гълтат неимоверни количества прах и вредни частици които рано или късно ще си окажат влиянието. А иначе Лечков му дреме на офиса той ще се покрие, в тая държава имаш ли пари закон не те лови. Жалко за децата!

48

Tina

преди 13 години

Браво!!!

47

Бай Тошо

преди 13 години

Лечков е пълен ***. С перуката съсипа нацшоналния а той лично съсипа Сливен. Да си беше останал с това което направи 1994. Ама не той лаком за пари. Какъв кмет може да е един *** футболист? Сливен МОЛЯ ВИ НЕ ГО ИЗБИРАЙТЕ ПАК ЗА КМЕТ!!!!

46

Dundy

преди 13 години

Преди време се връщах с удоволствие в Сливен, беше чисто, зелено, със сравнително добри пътища, спокийно...В момента е като след бомбандировка, няма 10 метра асфалт читав, мръсотия, задръствания, само до хотела на Лецата оправен пътя и сложено смешното кръгово. За два мандата този наркоман разсипа града, работи само за себе си и свързаните с него фирми. Страх ме е, че с гласовете на *** пак ще стане кмет и тогава града ще загине!

45

Staf

преди 13 години

До 44Извинявам се. Не прочетох правилно какво си написал. Мнението ми е за такива като кико.

44

Staf

преди 13 години

До 43 и 44За такива като вас само лечковци, бойковци, цецовци, трактори,догановци, златки и прочие ***. Те ще ви осветляват пътя. Грамотни не ви трябват, да ви карат да се чувствате неловко.....

43

Анонимен

преди 13 години

И ние на тебе Кiko

42

Сливналия

преди 13 години

Малкото останали читави млади хора в Сливен дано не ги саботират, защото мошеника Лечков веднага ще разтръби, че това е политическа пропаганда. Той добре си е направил сметката и знае че ако не спечели изборите ще му се види тесен света, затова от рано започна да захранва *** с брашно, ориз захар и т.н. Сега ще им даде и пари и работата опечена - пак ще краде и безчинства 4г.Сливен загива благодарение на него - само *** останаха като *** са навсякъде плъзнали-нямат изтребване.

41

ka4oka

преди 13 години

specialno za Sliven ne e vinoven Borisov,a Le4kov i negovata kradliva dushichka

40

Анонимен

преди 13 години

ОТ КАКТО ДОЙДЕ БОРИСОВ ДЪРЖАВАТА ЗАТЪВА А ПАРИ ВСЕ НЯМА И НЯМА.ЗАТОВА НЯМА ЗА КОНСУМАТИВИ, НЯМА ЗА РЕМОНТИ.ДА НИ Е ЧЕСТИТ БОРСОВ.

39

Бай Лечков

преди 13 години

Лечков както и Биримиров са мега некадърници и мега нагледци оня ден гледах във вибокс как тоя *** Боримиров налита на бой по време да детски футболен мач на това ли учите децата *** смотани... по големи *** от футболистите в България няма!

38

do 36

преди 13 години

Точно с глупости като Zeitgeist се опитват да прикрият истината... а истината е, че не е нужно 1000-годишни секти и тайни общества да се занимават с тайни ритуали, истината е, че когато двама души с пари искат да направят повече пари, е нормално да си спретнат комбина. Така се управлява света...

37

Анонимен

преди 13 години

36, Zeitgeist е безумна пропаганда за безумци...