62

НФБ

преди 13 години

СТРАНДЖАТА ПАК ВЗЕ ДА ЛИЖЕ И ПРАВИ НАКОЛЕНКИ НА ГЕРБ!НАЛИ ТРЯБВА ДА СИ ЗАРАБОТИ НАДНИЦАТА!СЛУГИНАЖ ДОЛЕН!

61

Информиран

преди 13 години

А един мъж от северна българия, пожелал да остане анонимен е разказал, че негов приятел му разказал за негов съсед който имал познат пожелал да остане анонимен който имал брат бизнесмен който е бил бит от полицията и държан 40 денонощия в ареста само на хляб и вода за да подпише дарение за МВР. Там в ареста имало още ститици хиляди бизнесмени от провинцията, които били задържани незаконно, малтретирани и бити, а на някои им били отрязани пръсти за да ги принудят да дадат дарения на МВР, за да може Цветанов да си купува нови апартаменти! Това е самата истина!

60

Анонимен

преди 13 години

до 56Ако си прав,това значи,че елита ще бъде запазен зад граница,а държавата ни ще бъде подарена на някой или някои...

59

Анонимен

преди 13 години

Нищо не им давам!Те какво ми дават?Нищо!Еми и аз няма да им давам!Ааааамаха!

58

EC

преди 13 години

В сайта на EC ima adrec mail за връзка,отворена телефонна линия гратиц и на български език за подаване на нарушения и сигнали...крайно време е всички да заминат за няколко години на почивка,народа черпи

57

Калин

преди 13 години

плащайте на *** и милиционери .. търпете ги, пък те шъ въ оправятъ :) храни куче да те лае .. цялата работа .. тикви зелки .. компири .. всичкото на конкурс .. конкурсници .. пък после се оправдават :)

56

333

преди 13 години

Къде е оня голям десидент май Желю му викаха. Обясняваше с такава жар нещата колко хубаво ще стане при демокрацията. Толкова ги разбирал нещата, те на село все голяма политика бистрят.

55

С.М.

преди 13 години

Държавата стимулира "социален геноцид", да изгоним всички нормални и работливи хора извън страната - това е мотото. И затова - 1 млн са заминали; в следващите години ще заминат още 1-2 милиона... и накрая тук ще останат само ***, пенсионери и супер ниско квалифицирани служители, шофьори и таксиджии, чистачки и сервитьорки... това ни чака.

54

Калитко

преди 13 години

Стига бе, тая практика я има от над 20 години. Висшите куки винаги са смучели от дет намерят. И от мутри и от бизнесмени. Това и сега е така. ВСИЧКИ висши ченгета имат и сиво-чер бизнес.

53

Анонимен

преди 13 години

Като започне да работи закона България ще дръпне,ама за да тръгне трябва да си отидат всичките които ги е страх от закона,т.е.всичките..Като влезнат на топло 10 за коруоция другите ще си направят сметка дали да изнудват и взимат подкупи

52

Анонимен

преди 13 години

Беззаконието в родината ни е в апогея си. Докога ще търпим да ни мачкат? Време е да изчистим България от смрадливите политици.

51

Калин

преди 13 години

плащайте на *** и милиционери :)

50

родната!!!

преди 13 години

ни пази!!!

49

Анонимен

преди 13 години

След като плащаме данъци и бюджета на МВР е 100 милиона само за флакова дейност - как може да не им стигат парите? Това са си явни подкупи - плащат банкет, изяждат половината собственика на заведението им връща поне половината пари! Щото както бизнеса "дарява" така и ресторантьорите "черпят"..... Уво на всичките ченгета на момента и подбор на ново!

48

НЯМА

преди 13 години

НЯМА -НЯМА. ДАВАЙ ПАРИТЕ ,ИНАЧЕ ЖАЛНА ТИ МАЙКА. ТОЧНО ПО ЗАКОНА НА МАФИЯТА. ВСИЧКИ ОБВИНЯВАТ СИК, ВИС ,А СЕГА ЗАБРАВЯТ НАЙ-МУТРИНСКАТА БАНДА ИПОН ПРЕРОДИЛА СЕ В ПП ГРОБ. НЕЙНИЯ ГЛАВАТАР БОКО-МУТРАТА БЕ НАЧЕЛО НА МВР, БЕШЕ КМЕТ , А СЕГА СЕ МЪЧИ ДА ЗАТРИЕ И ДЪРЖАВАТА . СЛЕД НЕГО НАВСЯКЪДЕ Е ПУСТОШ И МРЪСОТИЯ- ЗАБРАВИХ ОСТАВАТ И ПРЕРЯЗАНИ ЛЕНТИ И ХВАЛЕБСТВЕНИ СЛОВА ОТ ЖУРНАЛЯТА ГЛАДНИ. ВЧЕРА ПАК БЕШЕ С ЖУРНАЛЯТА НА СБОРИЩЕ , ЗА ДА ГИ НАХРАНИ И ДА НАПИШАТ НОВИ ОДИ ЗА МУТРАТА И БАНДАТА МУ ГРОБАРСКА

47

Безпартиен

преди 13 години

Европейската общност като чете новините от България, се смеят от сърце, а като четат и коментарите им става ясно в каква организирана клоака сме се насадили, и как едни и същи лица вече 20 години ни смучат, с безчуствени усмивки... Съжалявам за всички които сте принудени да плащате на тия ***, за да върви бизнеса ви, съберете си доказателства и ги съдете вън от България !!! Знам че е трудно , но няма начин как да се бори човек с триглав *** - МВР - прокуратура - съдебна система !!!

46

прасчо

преди 13 години

СИК транзит....Глория с пунда

45

chach

преди 13 години

na tazi novina se kazva.DOBARDEN MAISTORE.na polisia pla6ta6, na kmet pla6ta6, na xei pla6ta6,otdelno danasi ro6veti pod masata,na advokati i na tiax.po dobre ni6to da ne pravi6.DALEKO OT TAZI DARJAVA.

44

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

*** не признават дарения на кмета или на МВР... - те признават само "дарения", които влизат директно в техния джоб...

43

KOKO

преди 13 години

Правилно,не са проблем партиите ами лидерите на партиите мафиоти,затова от 20 години затъваме и е време да ги изгоним всички до един след 89