217

Безпартиен

преди 13 години

Aма се е усмихнал Цецо , готин мъж , а хората сега се питат ....накъде вече , всичко вони , тиня до шия , нови сметки за ток от 1 , дарения за МВР , Бойко бил руски агент според Биволъ, Румен Петков си ходи и си клати феса с Доганя, Станишев суче от партията квото може за последно и плюе пред бабичките, децата ни дрогирани, голи , пияни и зомбирани с чалга по балове, Масларката си прави лазерни депилации, парното ми писна да го плащам и да не го ползвам (вече не го плащам), само за усмивка сме !

216

Анонимен

преди 13 години

Да му имам на министеро щастливата усмивка и ................шестте апартамента !

215

Анонимен

преди 13 години

До 217Наскоро имаше анкета в психодиспансера какво име да м усложат! Единодушно според обитателите му се реши, че ще се казва "АТАКА"! Нас герберите не ни допуснаха там.

214

Голичанин

преди 13 години

Куче ли е , да е убито бе!За пояснение: нямаме нито един турчин или *** у наше село!

213

N1

преди 13 години

'Дарители'....Така ли им викат ве4е?

212

До 212

преди 13 години

***!

211

Анонимен

преди 13 години

За каква държава говорим щом Цвъка и е вицепремиер.

210

до 215

преди 13 години

И кой е НАШИЯ ред? Знаеш от коя партия съм? Чудно, защото аз даже не знам от коя съм, тъй като съм безпартиен, чедо!

209

до 207

преди 13 години

Разбираш ли че те разобличих заради пост 194 където твърдеше че няма ислямски фундаменталисти в джамиите? Е, дадох ти 100%-во доказателство с Бат ти Юзеирчо- чистия фундаменталист как се гъзеше на рогозките ви пред джамията в петък! Айде у лево , ***! Като ви набиват обръчите с доказателства боли ли? Смешници!

208

Петя

преди 13 години

Цветанов непрекъснато се опитва да ни прави на луди Започна с лъжите за апартаментите, сега дрънка врели некипели за даренията.Много смешно звучи, че дарителите са мотивирани от добрата работа на полицията. Коя работа ? Негодните доказателства? За престъпниците това си е добра работа, но за обществото дали е така?

207

Анонимен

преди 13 години

До 210Иди кротко до аптечката, пусни си прясна витошка водичка, изпий си хапчетата, изчакай половин час и ела пак да ги мъдрим тия от МВР-то какви *** са! :) И спокойно, идва и вашия ред наесен!

206

ФАШИСТ

преди 13 години

до Червената помия -помия си та тения кучешка ! Такива като теб ,бистрата вода е правят блато !***!***!

205

до 207

преди 13 години

Историята започва от пост 194! Проследяваш хронологията на коментарите и ако имаш 2 мозъчни клетки ще разбереш за какво става въпрос. УСПЕХ!

204

МАЙНАТА ВИ...

преди 13 години

...ИМАМ КАФЕНЕ СЪС ЗАКУСКИ И ТОПЛИ И СТУДЕНИ НАПИТКИ!ВИНАГИ КАНЯ , ПАТРУЛНАТА ДВОЙКА ПОЛИЦАИ НА КАФЕ И САНДВИЧ!!ВЪПРОС НА УВАЖЕНИЕ И СИМПАТИЯ!АКО ИМАМ ПОВЕЧЕ ПАРИ---ЗА МЕН ЩЕ Е ЧЕСТ ДА БЪДА СПОНСОР НА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА РЕДА!...НО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ!!!ОТКАКТО Ц.Ц. Е В МВР , НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ С ХАЙДУЦИ И ПИЯНИЦИ....!!!!ПОМАГАТ , МОМЧЕТАТА!ДОВОЛЕН СЪМ----ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!!!!ВИНАГИ!!!!

203

МОРСКИ

преди 13 години

ДАРЕНИЕТО НА МВР СИ Е ЧИСТ ПОДКУП .!!!!! *** И ДЪРЖАВАТА КЪДЕТОБАНДИТИТЕ СПОНСОРИРАТ ЗАКОННО ПОЛИЦИЯТА!!! . В МИЯНМАР И БАНГЛАДЕШ КАДЕТО ИМА ВОЕННИ РЕЖИМИ ,ТАКОВА ЧУДО НЯМА!!!!

202

до 207

преди 13 години

Какъв човек беее? Ти проследи разговора с човека и тогава ми пиши глупостите си, резак!Ако държиш да ти копирам признанията иначе на оня *** Юзеир с феса на главата, нямаш проблем Резак!

201

Анонимен

преди 13 години

Че кой е луд да дарява нещо , ако не очаква привилегии срещу това или ако не е на зор!? Щото много обича МВР-то , щото МВр-то ще му се.е златни жълтици ............

200

Скоро и в България

преди 13 години

Съд в Беларус осъди днес на затвор още двама бивши съперници на президента Александър Лукашенко на президентските избори през декември м.г., предадоха Ройтерс и ИТАР-ТАСС.Николай Статкевич и Дмитрий Ус получиха присъди от шест и шест и половина години затвор при строг режим по обвинения, че са организирали масови протести след изборите на 19 декември.Максималната присъда за организирането на масови безредици е 15 години затвор.Ройтерс коментира, че днешните присъди може да предизвикат нови санкции на западни правителства срещу Беларус, която понастоящем е във финансова криза. Освен това разправата с опозицията намалява шансовете на Минск да се сдобие с помощ от Международния валутен фонд.Вчера обаче Лукашенко даде знак, че може да помилва вкараните в затвора опозиционни дейци, което според анализатори, цитирани от агенцията, може би ще подобри отношенията му със Запада.По-рано този месец Андрей Санников от правозащитната група "Харта 97", който също бе кандидат-президент, получи присъда от пет години затвор при строг режим за същите обвинения.Съпругата на Санников журналистката Ирина Халип, и кандидат-президентите от декември Владимир Накляев и Виталий Римашевски получиха условни присъди.Друг президентски кандидат Алекс Михалевич, получи политическо убежище в Чехия, където избяга, след като заяви, че е бил изтезаван от беларуския КГБ, припомня БТА.

199

Анонимен

преди 13 години

Този е фундаменталист-сам си го е признавал..ако искаш и да ти копирам признанието му?Копирай го, ако искаш го принтирай, човека ти казва, че темата е друга! Ясно, хайде стига си ни досаждал!

198

Червената помия

преди 13 години

Няма да крия, аз съм един от спонсорите на МВР.Спонсорирах един патрул на охранителна полиция с кутия цигари и голяма кола, за това че заловиха ***, окрали ми железа из двора и ми ги върнаха с протокол още същата нощ.Друг е въпроса, че прокурорката после ги пусна, и не образува дело срещу тях, защото били малоценни, а и нямало данни да са влизали в двора ми, били ги намерили на пътя.Пак им благодаря на момчетата, и пак бих ги спонсорирал така за свършената работа.