67

Cool до №63

преди 13 години

Няма БИВШИ Президенти :).Иначе е много неприятно случилото се.Който и човек да оберат е гадно....

66

Анонимен

преди 13 години

tova kakvo ??? s telefon li ste snimali monitorite???

65

Анонимен

преди 13 години

Sladur da se beshe usmihnal pone

64

жк Люлин 4

преди 13 години

Мен като ме обраха , какво стана! Полицаите на първия месец след случката ме информираха, че прекратяват издирването срещу неизвестен извършител. Живи и здрави! Ще пия една студена.

63

ххх

преди 13 години

Не може да крадеш преди време и да чакаш да не те окрадат и теб. Просто трябва които и да си да се държиш като човек ВЯРНО да гледаш за себе си и семейството ти (ТЕ СА НАЙ ВАЖНИ) но малко да мислиш и за народа който те е избрал (И АЗ ТОГАВА КОГАТО СТАНА ПРЕЗЕДЕНТ той ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО), дори и тези които бяха против тях(СДС). Като са ти дали власт не си важен само ти(които и да си).

62

Анонимен

преди 13 години

Пешо коня обеднел ?

61

www

преди 13 години

АЗ ПЪК СИ МИСЛЕХ ЧЕ НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е ПЪРВАНОВ ;;;;;;;;;

60

Анонимен

преди 13 години

полицаите от Четвърто РПУ очакват информация на тел....А парички нещо да давате?Иначе си чакайте!

59

Салахадин

преди 13 години

Ква е тая плазма бре?Ква е тая мебелировка?Сиромашия брат!!!Моде-то на камерата 16 броя!!Ужас ужас!!Само разстрели трябват!!!

58

vonoto

преди 13 години

TOI E

57

1

преди 13 години

И сега много бивши професори продължават да се представят като такива, въпреки че не работят никъде. Или работят на такива места където не са назначени като такива. Че даже го пишат и по визитните си картички. Та г-н Петър Стоянов на какво е президент в момента...

56

LoL

преди 13 години

"За установяване на самоличността на мъжа, извършил кражбата, и за издирването му полицаите от Четвърто РУП очакват информация на тел". Все ми е чудно на някого от нас ако разбият панела, дали полицаите от 4-то ще очакват толкова усърдно обаждания, или по-скоро ще ти кажат "Айде сия батенце на сички са им разбивали апартаментите, подпиши тука обяснение, че не искаш досъдебно производство". Просто понякога в живота има минимално възмездие за сторените дела!!!

55

Анонимен

преди 13 години

Какви са тези бебешки дрешки на просторчето? Млада активистка?

54

До галактика

преди 13 години

Те бяха едни картони с размер да речем на формат А3. Имаше по 5-6 снимки. Родителите са ми обяснявали, че това са крадци и да звъня на МВР ако ги видя в квартала. Всъщност това са били рецидивисти, които периодично лежат по затворите, излизат, хващат ги в кражба и пак обратно в панделата.Имаше случаи в които задраскваха снимките...ами хванали ги и бам в панделата.Интересно ми е, дали се пазят тези снимки в някакви архиви и да сравним, какви хора после излязоха от затворите, в качеството си на "политически затворници"?

53

Ванко

преди 13 години

Брееййй, модерна работа, модерен дом, охранителни камери, откъде ли пари? Интересно ако бяха обрали моя дом дали полицията толкова усърдно щеше да търси извършителите с помощта на медиите?!

52

Machiavelli

преди 13 години

Пълен ***, да се беше дигизирал поне, щото всичко може да стане. Все някой може да го види от някъде или камера да го заснеме.

51

ева

преди 13 години

Робин Худ по български! Да ги обират наред, за да видят как се чувства обикновения човек

50

ЦИГАНИН

преди 13 години

Е това си е чист българин . Българска ви работа . Да не кажете пак че е *** . Това *** не може да го направи . Това само може да го направи чист българин . Ха, да видим дали ще го бутнат в затвора или пак ще си вършее отвън .То си е ваша държавицата и затова и разказахте играта .

49

Nasko

преди 13 години

Малко са му взели, Тоя с Брат си - обра цял Пловдив, а някой да се сеща и за Фондация "Ценности"?Да не го съжаляваме, той няма да обеднее, но обедняват хората, които са наистина ОБРАНИ в момента до ШУШКА!Защо Държавата не е безмилостна къ тези които КРАДАТ ДДС??

48

AbJeCt

преди 13 години

само на мен ли ми се струва, че тоя си е по чорапки???