42

Дичо

преди 13 години

Къде се продават тия спътници,може и втора употреба стига да ми свърши работа,плащам в брой...с ДДС!...издавам и фактура :)

41

ринго

преди 13 години

България отдавна е заснета нали за това ровят разни канадци и австралийци по хълмовете за златоносни руди .Лошо че тези които знаят какво търсят са чужденци и от тях няма полза също като случая с златодобива в Челопеч изнасят златото навън срещу жълти стотинки за държавата ни.А може и да си плащат под масата ....

40

999999999999999999

преди 13 години

До номер 3 ,ти не си добре!адрес:град Пловдив,бул.Рускижълта сграда ще я намериш,там ще чуваш редовно!!!!!!!

39

Инкогнито

преди 13 години

До 38: Перко, хората ти говорят, че си луд, заради твърденията за енергийните централи, не заради пирамидите по целия свят. Това го знаем.Апропо пи ли си хапчетата днес?

38

Даниел

преди 13 години

Представете се да заснеме и България, какво ще се открие само?

37

до 36

преди 13 години

Поредния "нормалник"...Напиши "Pyramids of the World" в youtube.

36

sonik_blast

преди 13 години

Номер 3 по принцип имам доста приятели наркомани (явно е модерно), и бая гъби папат (което също явно е модерно), но дълбоко се съмнявам, че някой наркоман може да напише това което си написал ти. Всъщност надявам се това да е само сърказам и да не ги мислиш наистина тия работи, че тогава лошо :Р

35

Анонимен

преди 13 години

Браво на Наса

34

Калин

преди 13 години

да им изпратим *** .... те изнасят ценности всякакви!

33

Анонимен

преди 13 години

До 29, абе човек, да не живееш в гората? Щом имаш нет, можеш и сам да ги намериш в Гуугъл! Аз вече писах в кои страни има, има и още доста, но не ги помня. Броят им по света е доста голям.

32

другаря

преди 13 години

Номер 3 , другия път събери пари за по качествена дрога от къде си го взел тоя ***. А що се отнася за пирамидите това според мене си е жив PR айде да видим след колко години ще намерят нещо ............... Няма туристи в Египет в момента и са правят реклама , а американците са готови на всичко за пари на тях не им пука.

31

JollyRoger

преди 13 години

Най-якитекоментариНЯКОГА ПИСАНИ!!!!

30

Мето

преди 13 години

Обаче наистина 3 изби рибата!

29

BAI_HUI до 17

преди 13 години

Абе я ми обясни къде над земята има пирамиди ???

28

282

преди 13 години

Грабвайте лопатите някой се изкряска ... иманяри върли хукнаха завчаска

27

1

преди 13 години

И ние имаме пирамиди - финансови. Не е необходим спътник за откриването им.

26

испанеца

преди 13 години

те по добре ,да видят със спътника де изчезнаха днешните инвеститори .Та по бързо да свърши световната икономическа криза..........или поне де са покрили парите.

25

до 21

преди 13 години

Пирамиди има в Египет, Китай, Англия, Босна, на дъното на Атл. океан, в Японско море (Йонагуни), има в Крим, мисля, че имаше в Турция също. Най-голямата открита е в Китай - Голямата бяла пирамида се казва. Вместо да плямпаш, почети първо!

24

Рапончо

преди 13 години

Най накрая ще разберат че не египтяните са направили пирамидите а са доста по древни.Ти и за слпите вече е видно, че лъжитте им не могат да скрият истината, кой какво и кога го е направил

23

Nobody

преди 13 години

За мен No 3 категорично и безпрекословно взе жълтата фланелка на седмицата.