882

Пагане

преди 13 години

909 Айде взимай вазелина и отивай при батковците отвъд океана, че стана време за поредния ти тек. България я остави на нас, патриотите, оправяте си там САЩ, НАТО, ЕС и останалите светини ваши.

881

Анонимен

преди 13 години

Волен е идио, а привържениците му - умствено недоразвити и шизофреници.

880

Пагане

преди 13 години

903 Теб така ли те шият след като те треснат батковците от ЕС, НАТО, САЩ и Турция или ти слагат по повече. Личи говориш от личен опит. Да живее Атака!

879

Пагане

преди 13 години

К**ви сте вие, дето подарихте България, не продадохте, а подарихте България. Хайде отивайте да д..ате на Уорклито, България я оставете на нас, патриотите. За 25 години показахте, че освен да правите вятър на чужденците за друго не ставате.

878

Анонимен

преди 13 години

До 816:Що?Аз турски стоки не пазарувам и не съм останал гладен.Земята ми може да ми задоволи нуждите. А и турция нема файда да затваря пазара си за търсенето в България. Затова и няма да го направи а ти си пълен ахмак ако разсъждаваш така.

877

Анонимен

преди 13 години

Деница Гаджева имала седем шева... Два на брадата и пет на ануса. **рве с мисия...

876

Анонимен

преди 13 години

1. Прилича на мъж2. Има *** фамилия.

875

Пагане до 899

преди 13 години

Вземи повече вазелин и отвай да ти го сложат отново момченцата отвъд океана. България я оставете на нас, патриотите.

874

do 895

преди 13 години

Vie ne ste patrioti a psihari! Proizvejdate samo banitca i rakia. I to za banicata vkavate brashno ot chujbina. S kakvo tochno se naduvash?

873

до tulski

преди 13 години

tulski , вслушах се в препоръката ти, и проверих в Гугъл какво може да се намери за Деница Гаджева. най-важното за нея е: "Преди половин година и Капка Сидерова би Деница Гаджева, защото я излови на интимна среща със съпруга си в известен столичен хотел"... когато фактите говорят....

872

ТЪПКАЧА НА ЛУЦИФЕР

преди 13 години

МНОГО СИ ЗЛЕ !*** СЕ ПРЕГЛЕДАЙ

871

Пагане

преди 13 години

Деница Гаджева! Достойна българка.

870

ЛОРД ВЕЙДЪР

преди 13 години

ИСЛЯМ=ТЕРОРИЗЪМ

869

Пагане до 829

преди 13 години

тоя пък, айде изчезвай от България и отивай да д..аш на американци, западняци и турци. За 25 години българите разбраха, че всички останали партии са доста духовити, обичате да правите вятър на чужденците и да браните чуждия интерес. Предатели! Айде отивай в Либия, че приятелите от НАТО там нещо го закъсват. България я остави на нас, патриотите, вие си гледайте нато.

868

Луцифер

преди 13 години

Не вярвайте на Деница тя е сатана.Пък котето има по-голяма рана под опашката и пак не се оплаква...ха..ха

867

Луцифер

преди 13 години

В Езек. 28:12-17 и в Исая 14:12-14 се вдига завесата, която отделя видимия от невидимия свят и се открива причината за злото и за дългия конфликт между доброто и злото. Тук ни се говори за най-високо надарения ангел, наричан "Деница, син на зората". В латинския превод на Библията, Йероним* го нарича "Люцифер". Двете имена имат смисъл на "блестящ" и "носител на светлина". Този най-високопоставен ангел пожелал да стане равен на Бога, забравяйки, че е само творение, а не Бог. За да постигне това, започва първо тайно, а по-късно и открито да критикува устройството на небето. Насочва се срещу Божия закон и авторитета на Бога. Започва да твърди, че Божият закон е несъвършен и че се нуждае от корекции, че ограничава свободата на разумните същества.

866

стг

преди 13 години

кви пари за базите бе пич, кой ти е казал че ни дължат пари, ако искаше пари да навие патрона си Бат Бойко да сключи договор за наем и да получаваме пари ,ама неговото си е пълна идиотия за селски бекове като теб

865

Луцифер

преди 13 години

В Стария завет за пръв път се споменава за Дявола в историята на Адам и ***. По-късно в Книгата за Йов той се озовава в обкръжението (да не кажа и като син) на самия Йеова, за да стигнем до надвечерието на Христовото арестуване, от Когото е наречен "Князът на този свят" и е представен като Негов главен противник.Кой е Луцифер или Деница и какъв е неговия произход? Ако изходим от книгата Битие, той трябва да е съществувал преди сътворението на Земята и вероятно е дошъл ("паднал" според църквата) от планетата Венера, заедно с останалите архангели, незнайно защо наричани и те "паднали".

864

Пагане

преди 13 години

Волен единствен попита Уорлик кога ще си плати за базите, а останалите *** политици само му л..ат. Единствено Атака повдига въпроса за 10 милиарда, които Турция ни дължи, останалите политици отново проституират пред чуждия интерес.

863

Аничка

преди 13 години

Вечна слава на Атака. Националните предатели от Синя коалиция, ГЕРБ и останалите нямат ВЕЧЕ място в България.