42

Крис

преди 13 години

Пак чета и се смея... :D Деца, браво. Подкрепям инициативата, но говорете с министър Игнатов за това да ви промени и учебната програма, защото в момента учите глупости. Искайте да учите какво представляват парите, езика на тялото... ето такива неща... :) Друга идея е и използването на интерактивни методи, както и увеличаването на образователните игри по време на час. Всеки бозайник се учи чрез игра, само в България ни наливат суха теория....Успех :)

41

111

преди 13 години

Мисля,че 20 минути са достатъчни.Има много места за купуване на закуски.Малките имат безплатни в стола.Но не е справедливо едни деца да са с продължителност на учебния час 45 минути,а други 40.Трябва да е еднакво за всички.Защото за ч месец едните омат 10 часа повече в клас.А преподаватялите не получават възнаграждение за ъези 5 минути.Никой няма вина,че е на 2 смени училището или на 1.Учебното време трянва да е едно и също за всички.

40

баф мааму

преди 13 години

браво.

39

Анонимен

преди 13 години

Абе тоя сайт съвсем се бъгна! На половината теми не можеш да напишеш какъвто и да е коментар (поне за по- важните)!

38

КУРиер

преди 13 години

Помня прекараното време в даскало... толкова мразех да съм там, че ми се искаше въобще да няма междучасия за да мога по-рано да си тръгна.

37

до 34

преди 13 години

Народът е казал "Бебе коетоне реве и майка му се не сеща да го хахрани".Ти не се муси, че е капслокирано, ами му вникни в смисъла. Защо напоследък в сайта стана обичайна практика коментарите под интригуващите хората злободневни статии , особено в раздел "политика"да се блокират? Това е ограничаване на правото като читател да изкажеш своята гражданска позиция по важни за обществото теми. Така журналистика не се прави. Излиза, че интернет-юзърите са гражданси пасивни, а на практика не е така.

36

nn

преди 13 години

Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича торбичките за пари. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари. Нека си опитаме късмета

35

ученик

преди 13 години

практики в някои други страни goalissimo.org/team/fan.php?id=507

34

баба Гицка

преди 13 години

Като знам психологията на българина - колкото повече му даваш,толкова повече иска.Ще стане така,че половиния час ще се прекарва в близките кафенета и поварвайте ми,часът,който започва след голямото междучасие винаги ще отчита най-много закъснения за час.

33

Bianconero

преди 13 години

Относно европейските стипендии за студентите ... просто тези хора така ни лъжат, напълно съм отвратен от тях. Академичната година вече свършва, а не е проведено дори и кандидатстване за първия семестър. Не че и стипендиите са някакви колосални суми, но все пак, когато за една година ми се полага да получа 1200лв., имам правото да си ги искам!!

32

Хейтър

преди 13 години

Хубаво си писал, ама защо крещиш?Коментари като твоя с включен CAPS и/или на шльокавица директно подминавам.

31

ЮЗЪРСКИ ПРОТЕСТ!

преди 13 години

ОФИЦИАЛЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ АДМИНА НА САЙТА!ЗАЩО В СЕКЦИЯ ПОЛИТИКА НЯМА ДОСТЪП ДО КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИИТЕ, А ОТРИЦАТЕЛНИТЕ РЕЙТИНГ НА ВСЕ ПАК НАЛИЧНИТЕ И СМИСЛЕНИ КОМЕНТАРИ Е...ЧЕТИРИЦИФРЕНО ЧИСЛО!КОЙ ОЛИГОМОЗЪЧЕН НАФРАСКА МИНУСИТЕ1ОЗАПТЕТЕ СИ ЧЕНГЕТАТА СЕЛСКИ ДА НЕ СИ ИГРАЯТ С НАСТРОЙКИТЕ НА СОФТА, ДА НЕ СЕ ПРОБВАТ ДА ПРЕПРОГРАМИРАТ И СВРЪХМОДЕРИРАТ!ИНАЧЕ - ОТПАДАТЕ КАТО САЙТ ОТ ЧИТАТЕЛСКИЯ ИНТЕРЕС И ПОЛУЧАВАТЕ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ГРИФ "ФЕСОУГОДНИЦИ".;))))))

30

Анонимен

преди 13 години

Аре бе не стига че не учите и в събота както ние едно време ми мрън даже ще се дрогирате след училище !!

29

Boroka

преди 13 години

Еи *** и Турци демек *** ,не ми се занимава сега с вас по-добре да си пия питието .А между другото - Мамка ви да е..а аиде наздраве

28

до ерти

преди 13 години

абе то и на мен обедната почивка ми е 30 мин. *** като викаш съм на работа да ми я направят 5 мин,защото на работа ли съм или на почивка

27

някой си

преди 13 години

Продължителността на учебния час трябва да бъде НЕ 45 минути,а 40 минути.Разбира се и голямато междучасие трябва да бъде 30 минути....Това трябвя да са исканията на учениците.

26

erti

преди 13 години

НА УЧИЛИЩЕ ЛИ СМЕ ИЛИ НА ПОЧИВКА --- МЕЖДУЧАСИЕТО СИ Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО

25

qeqe

преди 13 години

20 минути 2 цигари, 30 минути 3 цигари...

24

Светльо

преди 13 години

А това със смените винаги е било за мен една голяма глупост. Добре ми беше в МГ в седми клас, май само тогава бях само една смяна - сутрин... Но през останалото време беше ужас - зимата ставаш и мръзнеш по спирките в 6, лете следобяд се потиш като ***, като дойдат жегите...

23

filomena grimaldi

преди 13 години

e malko e golqmoto mezdu4asie da. ot 4etvartiqt etaz dokato slqzat do partera na lavkata za zakuska i golqmoto mezdu4asie svarwilo a posle pak; neqz zakuskata si v kabineta; ne q draz na 4ina. slozi q v dzoba ili v 4antata si ...za da ti se omaznqt newata i zamiriwat na lu4nik. mi tova e golqmoto mezdu4asie naistina.