9

Анонимен

преди 13 години

Американците, като ги е толкова страх и срам от него, защо не го пуснаха да си върви, а го държат насила там. Че и розови плакати си написали, сигурно са били готови отдавна. Грандиозно лицемерие.Толкова ли е нямало за какво да се хванат в служебните му дела, че организираха този гнусен цирк? Така е по-лесно, персонално е.

8

Анонимен

преди 13 години

Хамериканците защо протестират, че ще им е комшия нали в тяхната държава всички са невинни до доказване на противното. Още не са доказали, че е виновен.

7

Анонимен

преди 13 години

Документалния филм "Вътрешна афера" може би ще отговори на някои въпроси за финансовата мафия.А за Строс Кан най вероятно в случая става въпрос за постановка за да го махнат от поста му.Отделен въпрос е,че той сам си е създал такава репутация и е много лесно да бъде натопен в случая.Иначе досега полицията да е арестувала също така половината елит от Уол Стрийт за ползване на *** и шмъркане на кокаин в промишлени количества,а не е...дейстава избирателно.

6

Кабули

преди 13 години

Поредният номер на Саркози, този път подкрепен от американците. Какво да се прави, политика!

5

прасчо

преди 13 години

тоз французки сумист.....кой ши му сменя чаршафите сега в новата бърлога....Да му пратят Тайсън,да видим него дали ще го люби.......ебльото мамин

4

Анонимен

преди 13 години

Защо му е на известен човек, който може да плати гаранция от 1 милион и да депозира застраховка за още 5 милиона ще изнасилва камериерка? Предполагам сте виждали какви са камериерките в САЩ? Пълничка пухкава лелка. Та този човек може да си позволи супер елитна *** с тяло на модел и лице като на мис. На мен повече ми звучи като игра за смяната му от поста. Наклепват го, после и да го оправдае съда името му вече е умърсено и ще бъде сменен.

3

:D

преди 13 години

ako beshe v bg shteshe da poluchi 1 godina uslovno :D i 10 000 leva globa :D

2

hit

преди 13 години

боли *** патката......

1

Анонимен

преди 13 години

Оказа се че имало и по-големи е..... от Българите. Тоя ни удари в земята. Как ли я е гнявил тая 120кг. черна пантера. Ашкоолсун Машааала.