124

Темерут

преди 13 години

Да, дотам я докарахме на умрелите да завиждаме! И, все пак си мисля, че в повечето от нас е заложено добро начало, и България ще я бъде напук на всички, и на всичко!

123

Анонимен

преди 13 години

Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка 11 клас Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. От там не виждаш. . . съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве. На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори. . . . Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

122

Анонимен

преди 13 години

България на 6 морета!

121

до Темерут

преди 13 години

не си хаби нервите за недоразумението на природата дето казва че българите били ***.....ИСТОРИЯТА ПОКАЗВА КРАСНОРЕЧИВО, ЧЕ И ДА ГУБИМ, НАКРАЯ ЩЕ СЕ СМЕЕМ ПОСЛЕДНИ.......никога не са имали нито велики умове, нито изкуство , нищо....това им е природно заложено

120

Темерут

преди 13 години

136, не обиждай българите в български форум, на маймуница да не ти изпуши компа, ей сега, както си седиш пред него!

119

riddle

преди 13 години

Чудя се на такива като Tur4in. Някой да ви е завързал или арестувал, та да живеете в България и да имате български документи за самоличност? Като не ви харесва, избирате си държава и отивате там. И ако считате, че правата ви са били накърнени, защото сте получавали всичко, което ви се полага като БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, сте свободни да направите избор. Иначе - кой на кого и какво дължи... Стига раздори! Не мен лично не ми трябва гражданска война, заради такива объркани политикани.

118

anonim

преди 13 години

nqma razlika mejdu *** i bilgarin,daje *** sa po umni ot bilgarite,bilgarite sa gavuri nisto drugo

117

Ishmael

преди 13 години

Похвално е, че имаш смелостта да си признаеш :)

116

Tur4in

преди 13 години

Mnogo si padam po Dogan ot DPS i az kato niego sum gei i iskam, toii da me opraviy.

115

Ishmael

преди 13 години

През 1877-1878 сме воювали за свободата си - така че избитите са били врагове. На война враговете се избиват, за да победи доброто.

114

rumen221

преди 13 години

Тур4о- В България няма тюрки и България никога не е била поробвана от Туюркия както е правилния превод на името и, защото Туюркия е създадена през 1923г...!!!- Загубили сме суверенитет от Османския бейлик, станал по-късна империя..., а през 1878г .сме си възстановили Държавата..., използвайки чужда кръв...!!!- Време е всички държави произлезли от бившия османски бейлик да обявят 3 Март за национален празник.... Включително днешна Тюркия...!!!Но има и проблем - Патриотите и Шовинистите...,- "Патриотизъм" е любов към родината...- "Шовинизъм" е омраза към чуждите родини...!!!- Българските и Тюркските патриоти могат да се разберат..., както е станало през 1925г., с Ангорския договор...- Българските и Тюркските шовинисти - НИКОГА...!!!- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Тюркия трябва да доплати...! Ще плаща...!!!- След 1925г., между България и Тюркия няма бежанци и изгонени, а само изселници, които "Запазват правата си върху имотите си"...! Тези имоти никога не са били национализирани и все още са си владение на преселниците..., но проблема е, че за тези имоти се дължат много данъци на Българската държава..., а в Тюркия бяха конфискувани стотици имоти на Църквата ни, за неплатени данъци...!!!- Никой не говори за любов и омраза, освен активистите на ДПС, а то става дума само за имоти..., изчислени в пари..., инфлация и законна лихва за забава...!!!- С риск да се повтаря, но по въпроса за имотите на Тракийските бежанци, се изказват твърде много Комплексари и Депесари...!!!- Проблема е кристално ясен...:- Пиеш и плащаш..., а и сиренето е с пари дори за приятели...!!!- Когато пиха и ядоха на корем анатолийците им беше хубаво..., сега ще плащат...!!!- Господ и независимо кой е неговия пророк, И ИМЕТО НА СИНА МУ ЖИВЯЛ НА ЗЕМЯТА, забавя, но не забравя...!!!

113

Темерут

преди 13 години

Да, и несъмнено трябва да вдигнем паметник на избитите турци на Шипка, а?Турчине, стига писа глупости, и да са избити тези жени, деца и старци, и да са прогонени от имотите си тези милион и петстотин хиляди души това все още е прекалено малка цена за това, което ние сме търпели от вас. Та, си затваряй устата!

112

Tur4in

преди 13 години

129"Пиша много точно...," Ti move6 d api6a6 ,no we4e nikoj ne wyaeva na bylgarskite lavi-dave w Bryuksel.Za towa i wi pra6tat oditori da wi proweryavat za wsi4ko.

111

rumen221

преди 13 години

Tur4in,Пиша много точно..., какво е признато от Ататюрк...:- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Тюркия трябва да доплати...! Ще плаща...!!!Разликата във взаимните здължения е 20 милиарда... и не се прави на евреин, който твърди, че Библията и Корана са едно и съща книга...Ако не знаеш какво е разлика между две числа, кажи си..., ще ти обясня...И не пиши повече на маймуница...

110

Анонимен

преди 13 години

Разлика между *** и турчин НЯМА!!!

109

Tur4in

преди 13 години

119"И, на базата на какво трябва да платим тези безумни 50 000 000 000 долара" Za izbitite 440 000 jeni deca i starci prez 1877-1878,za izgonenite ot zemite im 1 500 000 ot zemite im Turci i za otnetite im imoti.

108

Темерут

преди 13 години

Хммм, несъмнено е претеглено, но на турски везни...

107

Ishmael

преди 13 години

А вие кога ще платите за изкланите в Батак? А за тракийските бежанци?

106

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ начело с "кадърното" управление на Бойко *** се саморазпада!

105

Tur4in

преди 13 години

" През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор " Da ,no razlikata izliza 50 000 000 000 dolara za Turciya.