88

льохМАН

преди 13 години

73 и черешката на СДС: ТЕЦ-1 - 145 лв.Само че още не е произвел "тока" дето го плащаме от юли 2010.

87

Анонимен

преди 13 години

Много ми е интересно и какво ще направи Мартинчо с идеята за този вот:))))) А дали изобщо ще има вот:)

86

Анонимен

преди 13 години

Белене е частно предприятие в една пазарна икономика. Тока ще си го продават колкото може по-скъпо, данъци ще укриват колкото успеят, ползата за хората ще е колкото е ползата от един мол или завод за прахосмукачки. За хората остава само риска да бъдат отровени някой прекрасен ден. Сигурно и съседите на Фукушима са си вирели носовете колко са велики че имат атомна централа.

85

Анонимен

преди 13 години

Тоя ПОМОЧКО Мартинчу не си гледа нааканата партия, а тръгнал с вот да плаши страшен клоун няма какво да се коментира.

84

***

преди 13 години

Дреме му на Мартинчо за АЕЦ-а. Важното е да си доизкара мандата, а за тая цел Тиквоня трябва да си доизкара своя. Тия приказки за АЕЦ-а за израз на плахите надежда, че когато му дойде времето, ще успее да се разраничи и да се намърда и в следващия. Надежди говежди.

83

Анонимен

преди 13 години

Я СДС-то да кажат нещо за ТЕЦ-овете преди да ругаят другите:)) За едини цени, инвестиции, комисионни и т.н:)

82

Аркан

преди 13 години

Ей Мартине, Наглецо, я кажи в момента в ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД каква сделка подготвят вашите хора и тогава се занимавай с АЕЦ Белене, който го има само на книга (все още) и с Уорлик, който е проблем на САЩ и нашето външно министерство. Кажи какви ги връткате с Борисов и Славчо?!

81

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Алоооо, златевчето ли е ?-Не , Дянков е ..- Е , и на теб да ти еб. май...та)))....................................Трайчо, да ти ...и на дянков , и на Плевнелиев..)))Почвам от днес..КАКВИ хора, специалисти , МОГАТ и СА министри в правителство на КОМПИРА ??Какви 'личностИ', могат да имат за шеф Рапона ??Какви мутанти , могат да искат ТОВА правителство да продължи да управлява?? Правителство на МУТРИТЕ ??? На златевци и цветита ??САМО заради едните CV-ита -ли - да си ги попълните - в графата- бивш министър ???Очевидна е тъпотата на компира ..и за самите министри ..)Е , ЗАЩО тогава искате да ви слушаме и одобряваме ???Заслужавате ли уважение с този компир начело ??Айде де...)Ето затова , от днес , само майката ...от мен, трайчо..)И на дянков , и на Плевнелиев...майките...)))

80

Анонимен

преди 13 години

82 - Недей му отваря очите на този льольо!

79

льохМАН

преди 13 години

73 ето коректни цени от сайта на НЕК:Козлодуй-43.81 лв. за МВт;фотоволтаици до 5 МВт-760.48, над 5 МВт-699.11 лв.;вятър-средно 180 лв.;ВЕЦ-200-220 лв.;ТЕЦ Б дол-79; ТЕЦ-3 - 76;ТЕЦ-2 - 62 ТЕЦ-Русе - 75; ТЕЦ-Варна - 71 лв.Цените са без ДДС.

78

Анонимен

преди 13 години

80 - Че на кой му дреме за твоето мнение за мен:) И да те убеждавам, че си ***, то по-умен селякняма да станеш:) И правилно не си ми брато! Аз *** в къщата си нямам!

77

Инкогнито

преди 13 години

До 75: Никакъв брат не съм ти. Цената е от сайта на ДКЕВР и е цената, на която продават, селски. А да те убеждавам да живееш изобщо не възнамерявам.

76

Анонимен

преди 13 години

От провалени политици акъл не ща:)

75

Олеее

преди 13 години

След като мартинчо, костов и сие не искат Белене предлагам да започнат да си плащат сметките за ток по цените за ВЕИ. Всичко които искат Белене нека да си плащат тока по цената й след като я построим! И последно - тия които не са искали Белене да нямат право да се присъединяват към нея впоследствие! Така е най-справедливо.

74

Анонимен

преди 13 години

Искам да започнат да се провеждат референдуми по важни за страната икономически , стратигически и други решения. Иначе всичко е глас в пустиня!

73

Анонимен

преди 13 години

а падне бойко,а си се оакал отвсякъде,мартинчо!

72

Анонимен

преди 13 години

73 - Много евтин тоз вятър бе брато:)) Искаме ме вятър! Искаме вятър:))) Предполагам, че скоро ще ни убеждаваш, че може да живеем и на фотосинтеза само:)))

71

Анонимен

преди 13 години

До 61: като гледам *** си ти. Първо на площадката ще се строят два блока за по 2,5-3 милиарда единия. Второ сега може и да стига тока, но като спрат 5и6 блок на Козлодуй какви ще ги дъвчете. Трето няма по-евтина като цяло електроенергия. И още: цимента е от Панега, арматурата от украйна, реактора и парогенераторите Руски, спирателна арматура и помпи Френски, електрониката Сименс. По-подробен няма как да бъда, правете изводи. Но цената не може да падне, защото немците и французите не свалят.

70

Инкогнито

преди 13 години

До 70: 3. Цени на вятърни електрически централи с инсталирана мощност 800 кВ и повече:3.1 до 2250 пълни ефективни годишни часове на работа - 189.00 лв/МВтч.3.2 над 2250 пълни ефективни годишни часове на работа - 172.00 лв/МВтч.Прогнозна цена от АЕЦ Белене: над 200 лв/МВтчП.П. Защо пропускаш другият омпонент от цената, на коятопродава Козлодуй: Цена за разполагаема мощност 28.06 лв/МВтч. Така че крайната цена на тока от АЕЦ Козлодуй става 43.81 лв/МВтч. Поне се старайте да бъдете коректни.

69

Анонимен

преди 13 години

"Политикът" Бойко Борисов се срива със скоростта на светлината...