41

Анонимен

преди 13 години

"***", "бетер"... Абе турчинът си е турчин.И тоя, и ДПС-то са подривни, противни гадини.

40

do 33

преди 13 години

Та да не би нас да не ни управляват едни и същи муцки от 65 години!!?Младенов е племенник на младенов при тато,а боко е комунист...затова и сме най мизерната държава в света не само в европа

39

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до 25Професор Пантев да не ти е вуйчо?...

38

ey da bey

преди 13 години

i na babati e bilo mnogo gotino kogato dqdovcite ot tazi djamiqta sa q iznasilvali i si se poqvil neshtoto ti

37

hihihihihi

преди 13 години

Ами нали трябва някои и турците да цицат!Те знаят че никога няма да вземат част от България,и ако толкова много искаха турция,досега да са се изселили там.Истината е че техните хора ги лъжат,както наще парцали

36

.).

преди 13 години

Хасане аз ти предлагам да отидеш на вечна екскурзия в Турция да си прекараш добре живота , ние ще измислим нещо :)

35

Анонимен

преди 13 години

Хасан,ти си прав за почивката в Истамбул,но какво общо има тя с Българските бандити от ДПС.Аз не виждаме нещо общо на едното с другото?!

34

Анонимен

преди 13 години

Новият месия на ДПС:)! Дето не знаел 20 години какво става:) Добро четиво за гербери, но за интелигентни хора....Хайде моля! Все едно да твърдим, че Боко нямал нищо общо със СИК:) Както казва Царю: Вервайте му:)

33

нали

преди 13 години

Политиката съсипва всичко положително !

32

da be

преди 13 години

Истината много боли !

31

А?

преди 13 години

Касим дал е прав. ДПС е организация, която не се е променила изобщо от 20 години насам. И както при непогледнатите дървета - ного издънки за дялане има!

30

Хасан

преди 13 години

По този повод - препоръчвам да отидете на почивка в Турция :) Много по добре ще си изкарате и от най-хубавия хотел у нас.

29

Анонимен

преди 13 години

ДОБРЕ Е ДА СЕ ДАВА ДУМАТА НА ВЕЛИКИТЕ ПОЛИТИЦИ,КОИТО ОПРЕДЕЛЯХА СЪДБАТА НА БГ 20 ГОДИНИ И НИ ЗАВРЯХА В ТУРСКИ КИНЕФ.СЛУШАХ ВНИМАТЕЛНО ЕМИН И ЧУХ ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕЛЕМЕНТАРЕН,ЛОШО ГОВОРЕЩ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,ПОЧИТИ НЕГРАМОТЕН И НЕ РАЗВИВАЩ СЕ ЧОВЕК.ЕДИНСТВЕНО ГОЛЕМИ СА АЛЧНОСТТА ЗА БЪЛГАРСКАТА ХРАНИЛКА.Хора защо избирате тия алчни неграмотници,които одрусаха БГ данъкоплатци и си живеят живота,а ние трябва да мизерстваме.Тия трябва да се напъдят с прътове,а не да влизат в парламента.***!!!

28

Не-атакист

преди 13 години

ДПС са шайка крадци, но по-опасна е брадата на Дал. Поинтересувайте се какво означава и също защо днешните власи в ислямизираща се Турция го подкрепят.Искат ос Родопите - Македония - Албания и последващо разширение. Турците са генетично обременени насилници.

27

.).

преди 13 години

На тия мелодрами само турчеещи се низачи на тютюн и локумаджии се връзват , тази партия трябва да стои извън политическия живот поне на тази държава , в Турция където им викат *** и им се смеят може би също не е тяхното място , най-добре да разтурват катуна. Така хората ще живеят в разбирателство.

26

Анонимен

преди 13 години

Тия *** да престанат да всяват етническо напрежение в България!Разбраха че нямат никаква полза от партия на етническа основа,защото българските турци предпочитат България а не Турция.Да се забрани дпс

25

Анонимен

преди 13 години

Дал не знаел 20 години какаво ставало:))))) Новият стара 20-годишен месия във властта! Ме вервайте си! Колкото Боко не е мутра, толкова и Дал не е стар кадър:))

24

ДО СТРАНЖАТА

преди 13 години

Странджа // ТУРЦИЯ// нас никога не ни е завладявала . Напротив НИЕ СМЕ ЩЕЛИ ДА Я ЗАВЛАДЕЕМ ако не са биле ингелизите . Османската империя ни е завладяла ПО ОБЕКТИВНИ ПРЕЧИНИ

23

!?!?!

преди 13 години

Всичко казано от Дал е вярно, ама той що си трая толкова години?! При това положение, как да му се вярва.........Някаква врътка ще да е!Понеже ДПС-то вече много се компроментира - дори пред електората си, този Дал разиграва "план Б" по сценарий на Доган ;)

22

.).

преди 13 години

Някой турчеещи се родоотстъпници почнаха да бълнуват ...ГЕРБ , МИки Маус , Доган ... я си легни да починеш , тежки времена за тая измислена партия.