103

Наздраве Петков е

преди 13 години

тартор на амфетамина. Държавата ни е прогнила от канали за дрога

102

Анонимен

преди 13 години

И какво лоши е направил Румбата ,напил се е и се е изпикал в шадраванчето......човещинка,сигурно не е могъл да стиска повече завалията .

101

до 101

преди 13 години

Само с Румен ли станахме за смях? Ами Волен в самолета, ами Боко пред евродепутати как изравяли с багери трупове и ония му се смяха.

100

11

преди 13 години

Тия от УикиЛийкс отново откриха топлата вода...

99

БАЧКАТОР

преди 13 години

Ми то какво да искаш от БСП освен да пият, да пикаят във фонтани и да заемат пози на велики държавници . Много точно ги е описал американеца.

98

Анонимен

преди 13 години

Румене,Румене станахме за срамотиите пред цял свят с тези твои припикавания

97

Анонимен

преди 13 години

Жан Виденов не е ***.Той е един от малкото честни политици ,които сме имали!Истината много често излиза твърде трудно на светло и вина за това имат някои медии.

96

Анонимен

преди 13 години

Ние не се интересуваме от мнението на Уорлик за Румен Петков.Ако пикае ,то той пикае в България (български фонтан)......Уорлик му е отдавна време да си ХОДИ в Америка.Освен това е разведчик!

95

!

преди 13 години

E ако пие здраво няма как да не пикае.

94

VASILIS QNIS GERMAN

преди 13 години

PIKALI SME ZAEDNO S RUMEN.... NE ME E SRAM....I SEGA GO PRAVQ....

93

777

преди 13 години

Браво на "журналистите", това е тъй важна за нас национална новина.Сякаш те не са пикали във фонтан или на улицата. Я не се правете на "света вода ненапита".Ама нали сте *** продажни,не смеете една дума да напишете срещу онзи *** Уорлик.

92

до 91

преди 13 години

Нали това ти казваме беее, че го използваха неговите другари за да си направят далаверите със зърното и още купища поразии и накрая нямаше как да не го свалят от власт. Ама ти като гледаш повърхностно като баба Гинка, която казва че премиера вдигал заплатите и той оправял живота на хората..... нямам вина.

91

Анонимен

преди 13 години

Добре,че са янките!

90

Калин

преди 13 години

*** .. разпищоли са се .. измекярите!! един *** и натривка им требе обаче!!

89

позьор

преди 13 години

Наричат Първанов позьор - много точно. Би било просто смешно, ако агент Гоце не бе президент цели 8 години. 8 години пози, лов и пиене на чай по света. Това *** струва на държавата ни милиарди.

88

Анонимен

преди 13 години

***, което сочи Жан Виденов като пример за честност и принципност, да си спомни, че по негово време храната беше с купони, както през войната!!!!!

87

ivza

преди 13 години

Абе бройлерче,отиди си в америката и прави каквото искаш,/ама няма да ти позволят, за това си развяваш кирливите ризи в България, а ние трябва да те търпим/.Не те ли е срам да плюеш по Борисов.Ако не е тайна-ти беше ли във фонтана и Петков се изпика в устата ти, че знаеш.Стига бе-няма ли в тази държава политик на място и да каже какво иска българският народ-истинска свобода и демокрация, а не тази на америката-насилие, убийства, фалити и т.н.Боже-идвай и си прибери вересиите.

86

АТ

преди 13 години

И да пие и да пикае той е в собствената се страна!А ти бе американско ***, що не си гледаш собствените глупости, с които правиш САЩ за смях!

85

контакти с ДС

преди 13 години

Пълни глупости! Интересно какви контакти е имал през 2006 Р. Петков с "представители на ДС", след като ДС е разформирована още през 1989 година?

84

до 84

преди 13 години

Те ако са два милиона, Сидеров направо ще се излага. ЗА 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА става въпрос!