45

men

преди 13 години

Маймуни! Докато си стоят на миризливия континтент могат да правят каквото си желаят, грам не ми пука за тях. Само да стоят далече от Европа.

44

Анонимен

преди 13 години

Боли ме шмайзера за тези африкански маймуни. Мързеливите и неграмотни народи са последната ми грижа. Трудно е да наречеш жени тези същества от женски пол.

43

...

преди 13 години

Не са се изкачили в еволюцията просто. При животните няма бракове и връзки. Мъжкия вижда женска и я *** и отива на следващата. Без образование и възпитание така ще са си и след 1 000 000 години.

42

$

преди 13 години

Пък аз си мислех,в че гражданската война се стрелят с автомати, а те със свалени *** воювали.

41

онбашията

преди 13 години

да благодарят на хуманистите и правозащитниците които са се борили за освобождението им от френско робство :)

40

Анонимен

преди 13 години

Когато горилата се разгони не пита женската дали иска.... та и там така все пак еволюцията не ги е настигнала.... "Огромните й гори гъмжат от въоръжени групировки" бати тея от дърветата още не са слезли ....

39

milionerche

преди 13 години

miliooonerche ne se podigrawaiii tiiii dawai dawai brukni po dulboko

38

Ужасена

преди 13 години

Ужас! Пълен кошмар... не прочетох всички коментари, но едно ще кажа на всички, които обиждат жените, показани на снимката или коментират с насмешка новината - това е отвратително и никой - какъвто и да е, откъдето и да е, не заслужава да преживее подобен кошмар!

37

Jolly Roger

преди 13 години

Във Африка е живял само един достоен народ, и това са древните Египтяни. Всичко останало е *** и надолу.

36

боян

преди 13 години

а в българия на всеки час 48 наркоманизирани чалга-девойки си разтварят краката съвсем доброволно в стремежа си да станат "извьестни" и "финансуву убьезпичени"

35

Голям Праз

преди 13 години

Призовавам ЕС и ЕК спешно да се намесят, като тотално ограничат достъпа на тия до цивилизования свят!

34

Bo

преди 13 години

Не че съм жесток,но кога тези в Африка са правили нещо различно освен да се убиват изнасилват и изяждат един друг.Просто като видя семействата с по-20 деца и всичките умират от глад и всички жени пак бременни найстина не изпитвам особено съжаление.Кво да направя като ги изнасилват?!Некви идеи?Та там населението всъщност главоломно се увеличава.Хора вместо да гледате *** Конго хайде вижте България.Ние изчезваме!Знаете какво да правите с вашите любими през ноща;) а и не само тогава.."Just do it

33

Анонимен

преди 13 години

Трябва спешно да открият петрол, че да САЩ-ите да ги демократизират.

32

умник

преди 13 години

Чоко, лицемер си ти , не виждаш ли че всички западни държави имат отрицателен прираст на населението а Африка надмина милиард преди две години. Ние ще ставаме все по-малко а те все повече. До кога ще може Европа да им помага, ако те не се научат да се грижат за себе си? Племенните войни с всички съпътстващи зверства са характерни за континента от векове.

31

ХХХ

преди 13 години

Призовавам САЩ и ЕС незабавно да се намесят с военна сила, да превземат страната и да въведат ред и сигурност! Това е само един от хроничните проблеми на Африка и не се ограничава само в Конго.Човешки права, защита на жената и такива ми ти работи.С измислени причини за ислямизъм, тероризъм харчат трилиони в арабския свят, а не се трогват от издевателствата, посочени в текста по-горе.Кой твърди, че европейската култура е дълбоко хуманна и универсална?Кой колониализира тези страни и ги ограби?Кой?

30

Жорко

преди 13 години

Истината за тези хора, а и за много други в Африка е съвсем ясна и проста. Благодарение на оръжията, които се изсипват в страната и това, че липсват ясни конституционни принципи и изградени правила, се стига до ситуация в която контрола се поема от банди и пристъпнци, а всички политици са корумпирани или заплашвани. Причината е липсата на култура и ценности в обществото.Дори поставяки ги в перфектни условия държавата няма да се оправи без чужда помощ, която да положи началото на някакви порядки.

29

Луцифер

преди 13 години

Още по-лошо е когато насилваш цял един народ толкова години.

28

САЩ

преди 13 години

Къде САЩ да се намеси сега? Или май верно там няма ПЕТРОЛ?Искам да кажа че Мексико е по опасно за жени понеже там направо ги колят. Преди няколко седмици бяха заклали 5 жени в Акапулко!!!

27

Голям Праз

преди 13 години

Време е да изпратим Хелзинкския Комитет в Конго!

26

Към 3

преди 13 години

То като няма друго и това ще жулиш