9

Калин

преди 13 години

тук някакъв ме полага известни усилия да ме имитира, но както се знае .. аз съм неподражаем :) Относно цветовете .. ЦВЯТНОТО ПРИВЛИЧА, ТО Е ПРИЯТНО И ПРЕВЛИЧА.. ПОГЛЕДИТЕ .. А ПРОПАДНАЛИТЕ ПАНЕЛКИ .. ВМИРАСАНИ И ОВЛАЖНЕНИ ИМАТ НУЖДА ОТ НОВ ОБЛИК.. ОСТАНАЛОТО СА ГЛУПОСТИ НА КОМПЛЕКСИРАНИ ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ... НЕУДАЧНИЦИ ОБИЧАЩИ СИ БАРДАКА НА СИВОТАТА!

8

Анонимен

преди 13 години

До всички оплакващи се от безпаричие! А за сметките за парно и ток имате ли пари!!!При 50% съфинансиране цената на изолацията се изплаща за 3-4 години от по ниските сметки!

7

Goshko Маникена

преди 13 години

Това българите са най-оплакващия се народ. Държавата поема 50% от плащането, а те пак конспирации гонят. Ами айде нищо да не правиме тогава. Българина има инициативата само да се заяжда, да покаже колко знае и колко може, а реално нищо не върши. Заслужаваме си да умрем в мизерия!!!

6

voodoo

преди 13 години

на кого да вярваме-70 милиона евро ще бъдат отпуснати на България за саниране на жилищни блокове за периода до 2013 г. по оперативна програма "Регионално развитие", като за средствата могат да кандидатстват всички регистрирани етажни собствености, съобщи зам.-кметът на София Ирина Савина.От 2007 г. по програма на министерството на регионалното развитие и благоустройството са били санирани общо 7 жилищни блока в кварталите "Младост", "Изток" и Оборище, уточни тя. Предстои да се обновят още пет сгради до края на годината.Безвъзмездно отпуснатите средства са 20 процента от общата стойност за санирането, а 80% са от гражданите. Интересът от желаещи не е много голям, тъй като са необходими много финансови средства, а и е нужно стопроцентовото съгласие от живущите в съответния блок, уточни Савина. Затова е била осигурена и възможност за безлихвен или нисколихвен заем.

5

трудно

преди 13 години

1. По 500 лв. за технич. паспорт.Аз не мога да ги дам, не ми е удобно да искам от децата. Те и така ми помагат.Та аз не мога да си купя едно лекарство за 25 лв. за ставите-Артростоп или за паметта- Гинко плюс. Кашкавал май си купих за Коледа 200г.За зъбите пари искам от децата.2. Това е при старите хора. Но като гледам и младите, и те едва свързват двата края. Какви 500 лв., какви технич. прегледи! Те ако имат, ще си купят по-хубава храна ( и достатъчна), ще отидат на Екопарк с децата...

4

Калин

преди 13 години

Това добре, но защо не обърнат малко внимание на цветовете, в които просотията си боядисва панелки и ЕПК-та. Цяла Европа ни се смее на разноцветните блокове... Това го няма никъде, освен в *** страни. Изобщо, чудя се колко *** трябва да си, че да си сложиш оранжева мазилка само на твоя апартамент на сив блок, например...

3

toti

преди 13 години

В началото пише, че консултантите ще конултират безплатно( нема такова животно), а накрая , че ще вземат процент от общия обем работи.И как ще съдействат за набиране на 50% от сумата.Те по входовете немогат да се разберат да си заключват входната врата, то камо ли да вземат колективен кредит от банка??? Загубена работа.И ако "бай Иван" реши един ден да не плаща, аз да му изплащам заема???Ако продаде апартамента на друг -???

2

***

преди 13 години

Вие луди ли сте, бе? Поредната схема за усвояване на едни европейски пари от нашите фирми и за обиране на спестяванията на наивния българин.

1

Анонимен

преди 13 години

А дано! Много по евтино е да се санират всички сгради в България вместо да строим нови Атомни бомби, като АЕЦ Белене!Най-евтината енергия е неизползваната енергия!