44

ало ало

преди 13 години

Аз не плащам здравни осигуровки - отивам си на платено. Балъците си чакат с месеци, мен ме приемат веднага. Предпочитам, вместо да вися по опашки, да изкарвам пари и да си плащам. Така успявам да изкарам пари и за семейството ми и за родителите ми, които цял живот са плащали осигуровки, но сега не получават нищо срещу тях.

43

Джипи

преди 13 години

Искам да ви мушкам направленията отзааааад!

42

Сиана

преди 13 години

Ако имаше възможност всички нямаше да плащаме здравни осигуровки, но това е др. въпрос. Дразни ме наглото отношение на някои хора, които не плащат осигуровки, не че нямат възможност, но така им изнася да се скътаят за прословутите няколко лева ( 19 или колко са там).

41

Анонимен

преди 13 години

ТОВА СА ДАННИТЕ ЗА ХОРА КОЙТО СА В ЧУЖБИНА ОТ 10-15 ГОДИНИ!!!

40

Като в САЩ

преди 13 години

брех

39

Анонимен

преди 13 години

До Сиана-Ако имам възможност да не плащам и аз няма да платя. Но ми ги удържат задължително. Но там е работата ,че като отидеш налекар, дори и да ти е личен лекар ,преглежда те от дъжд на вятър. Гледа те в очите и си иска парите, като те будалка- това не поема касата, онова не поема касата. Единият път казах че искам изследване на кръвта - пълна кръвна картина, понеже не може да ми открие болестта и все изписва нещо от рода на грипините, грипексите , но уви...неможело.УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ.

38

иво

преди 13 години

Единствен недостатък на здравеопазването в България, че е на принципа на солидарността - едни ненормалници са задължени да плащат, за да може всички да ползват!

37

Ne e werno!

преди 13 години

Браво, Бойко!

36

Ина

преди 13 години

От фирмата в която работя имам допълнително здравно осигуряване, много съм доволна. Останалите пари, които му удържат за здравно осигуряване отиват на вятъра, но здраве да е! :)

35

dp

преди 13 години

Пълно е с ***, ей. Тия от КНСБ ще взимат пари от тия, дето имали капиталиа не работели. Много ще съберат, няма що - колко такива ги има.Това е толкова тъпанарско, че не изглежда дори да е опит за PR, някойдебил сериозно трябва да го е мислел.

34

Сиана

преди 13 години

Наскоро четох една статия за небезизвестната псевдо актриса Диляна Попова, която с най-голяма гордост твърди, че от години не си плаща осигуровките!

33

нервна

преди 13 години

И тая са изперкали.По конституция,данъци се плащат върху доход или имущество.Не можеш да вземеш % доход от 0 лв.доход.Омбутсмана Пенчев,вместо да се занимава с протестите срещу ***,да вземе да сезира конституционния съд за миналогодишното решение безработните да плащат здравни осигуровки.Това си е грубо погазване на основния закон.

32

Анонимен

преди 13 години

да изясним за какво е здравното осигуряване -за да се плащат заплатите на доктори,сестри,персонал,разходи за лекарсва /скъпи лекарства/,за прегледите на пенсионерите /тези които са най -болни и съответно най -много ползват здравни услуги/,за прегледи на социално слаби и полицаи ,и военни:)) така ,за нормалните работещи хора ,които издържат всичко това-няма място.Няма да се уредиме просто,преди нашия ред да дойде -парите свършват.Плащаш осигуровки и после в болницата пак плащаш, тва е положението

31

Анонимен

преди 13 години

Аз не съм *** и НЕ СЪМ здравно- осигурен. Работя за държавата БЕЗ ПАРИ !!! В същото време ми искат по 20 лв. на месец за осигуровки. Наложи ми се един път да отида по спешност в Пирогов (бях здравно-осигурен) с бъбречна криза. Доктора ме прати на снимка и ми би инжекция за болките КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СИ ПОИСКА ЗА ТОВА 35 лв. Само, който е пикал камък, той знае дали би отказъл да плати за инжекция :) От тогава не ПЛАЩАМ ЗДРАВНИ. КАТО ОТИДА НА ЛЕКАР КАЗВАМ, ЧЕ РАБОТЯ БЕЗ ПАРИ ЗА ДЪРЖАВАТА !!!

30

ivan

преди 13 години

Готово! Пребройхме ***!

29

101

преди 13 години

е аз като съм здравно осигурена - та кво?! като иде на лекар ме карат почти всичко да си плащам..

28

ъ

преди 13 години

Ама *** ги пускат да раждат в болниците нали, лекуват ги без копче да им кажат. Ама аз като бял като отида и 100 пъти ми проверяват осигуровките и ме изритват като куче към касата да цакам кеш.....

27

КОГА ???

преди 13 години

Кога полицаите ще започнат да си плащат здравни и пенсионни вноски ??? КОГА ? Не искам да им плащам И това, освен всичко друго !!!С какво българския полицай се различава от най долния *** ? Май само с фуражката ...

26

Анонимен

преди 13 години

НСИ да си попълни статистиката за *** в БГ. Тя е точно 1 900 000. Честито!

25

Анонимен

преди 13 години

Тази система с клиничните пътеки(Дай Боже да отпадне както се говори)я въведе Костовото правителство.През годините доказа неефективността си.Хранилка за корумпирани лекари.