70

Анонимен

преди 13 години

За тия пари толкоа!

69

ЛаФонтен

преди 13 години

Ние си почиваме, ядем, пием и най-много се*вм. И ако работехме малко повече щяхме да сме постигнали чудеса. Вервайте ми!

68

с. до 69

преди 13 години

Не се оплаквам,а просто констатирам факти както вече казах!Чистя и ще чистя защото мръсотията и свинщината ме дразнят!Но разбирам и тези,които не излизат!Прави са си хората!

67

Огорого до 54

преди 13 години

Точно така поздравявам те за коментара!Когато работех за такъв човек(дърт *** бивш директор на голямо металургично предприятие понастоящем собственик на фирма направена с куфарчето дадено му от другарите)аз и колегите ми нямахме имена.Ние бяхме :-Ей уьо и ей мутро.Да така се обръщаше към нас.Направихме ремонт на най-важния цех на предприятието, което навремето е управлявал, от което спечели милиони.След ремонта уволни бая народ, а от мен и още двама не беше доволен.Долна компартиина гад!

66

Анонимен

преди 13 години

67:Не чисти тогава. Какъв е смисъла като се оплакваш? Аз също си чистя пред блока и това не го обвързвам с такса смет. Почистване като това се прави във всяка една страна, където съм бил, и където държавата си "върши работата" и пак има такси смет. С тази разлика, че амо тук се оплакваме като луди.

65

с. до 66

преди 13 години

В България и да се скъсаш от бачкане полза няма абсолютно никаква!Навремето и аз бях идеалист и наивник,пич!Почна бачкане и се почва!Върша служебна работа с моята си кола,бачкам извънредно до 9-10 вечерта и уикендите!Изобщо давам страшно много от себе си!И не съм забелязал много да са ме оценили!Изстискват те като лимонче и много рядко получаваш действително това,което си заслужил!Интересно,обаче в белите държави не е точно така и се бачка!Ама срещу нещо реално отсреща,ако ме разбираш!

64

с. до 63

преди 13 години

Редовно почиствам пространството около себе си!И нямам навика да цапам също така!Обаче не съм забелязал общината да ме щади откъм данъци и такси!Такива като Румен Вълка карат Бугати Вейрон ако не знаеш!Шефовете на Титан и те не са беднички май!?ЦСКА и подобни ако не знаеш!И на финала трябва аз да изляза и да им свърша работата за да не тъна в мръсотия!Ама данъци си плащам,нали!И ако не изляза съм мързелив,безполезен и прочее!Ама я стига!Прави бяха хората да недоволстват тогава!

63

екзистенс

преди 13 години

Тук е малко като спора за кокошката и яйцето. Един казва : колкото заплатата толкова и работата, а друг отговаря : То колкото работата толкова и заплатата. Дис ис дъ куешчън Туби или Дамаджани ! Първо да започнем да бачкаме повече, за да получим високи заплати или .. първо да искаме високи заплати за да започнем да бачкаме повече

62

флатко

преди 13 години

Не прочетох статията. Само заглавието на този бълвоч ме накара да затворя мозилата, след като напиша този коментар.

61

Анонимен

преди 13 години

работата е песен,но друг да я пее!

60

Анонимен

преди 13 години

Ох, моля ви се! В тая класация не са отразили по колко % от времето си българина прекарва в оплакване, било то на живо или по форуми. Аз залагам на 50-60%... Вечно на някой му е криво нещо. А, че сме мързеливи мързеливи сме. За пример - едно пролетно почистване трябва да ви го рекламират по телевизията и фейсбук един месец за да слезете пред блока и да напълните една торбичка отпадъци, които не стигат само за тези, които лично сте си изхвърлили, за да се оплаквате после, че вършите работата на общината... Никъде го няма това.

59

Анонимен

преди 13 години

koito znae rabotatasi na rabota ne otiva

58

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

DA,OBA4E VSEKI ZNAE KOLKO VZIMA 6EFA MU I MU E IZ4ISLIL PE4ALBATA O6TE V NA4ALOTO NA GODINATA.

57

Анонимен

преди 13 години

отивам да си отворя един компот. От това проучване ожаднях

56

Анонимен

преди 13 години

Скъпи драскачи, това отдавна вече не е вярно, работния ден е от 8-10 часа, редовно имам работа и за вкъщи, от събота и неделя поне единия ден се работи или чете за работа. Не съм само аз така, така са голяма част от колегите. Родителите ми средно имат по 1-2 часа overtime. 9 часа сън не е много btw.

55

с. до 55

преди 13 години

Да ти кажа 10 пъти по-добре ми е да мрънкам отколкото да си скъсам шортите от бачкане за някой *** срещу смешна и жалка заплата!същност като се замисля не мрънкам,а констатирам факти!Най-ниската средна работна заплата не само в ЕС,но и на Балканите е в България!През последната една година цените са скочили зверски!Храната е поскъпнала с 80%!С колко повишиха българските работодатели заплатите на хората си!?А!?За толкова пари толкова бачкане!Нали се сещаш!?

54

до 43

преди 13 години

И Вие имaте 1 клавиатурна грешка ;)

53

Анонимен

преди 13 години

А в мрънкане колко време прекарваме?

52

с.

преди 13 години

Работата като количество и качество зависи от мотивацията!А мотивацията се формира от няколко фактора-заплащане,отношение на работодателя,перспективи и удолетворение от работата!Българските нещастници искат 5 езика,възраст до 30 години,40 години стаж по специалността,безвъзмездно да се работи извънредно и в почивни дни за 500 кинта и мега гадно отношение!Естествено никой не си дава зор при тия условия и се почва реване,че нямало работници,всички били мързеливи и тн!Ама я у лево!

51

Анонимен

преди 13 години

вие Секс неправите личи си от Демографския срив................... вие ако правехте секс щяхте да сте 20 милиона..........