34

pissed off

преди 13 години

хахахаха Лузер може да е баща ти......та пробвах да откия инфо за Archos в гуугъл,ама нещо не излиза или поне не на пурвите страници.Както и да е I pod e ot 2001 godina,откога е Archos? ама ми дай линк да го видя!

33

до Бай Танас

преди 13 години

Що са абиш?! С феновете спора е безсмислен! Хората ПРОСТИТЕ най вече, си купуват тези продукти заради СНОБАРСКИ и КОМПЛЕКСАРСКИ причини, заради мода и гъзария. Отдавна функцията е изместена от гореспоменатите причини. Ако беше евтин нямаше да се продава. Пак заради това. Има много малко изключения от тази група хора. Ъпъл е едно прекрасно отражение на малоумната консуматорска култура. Тва е. Половината от *** нямат и идея за кво пишат НО ПИШАТ! Да видим че са от гъзарите...

32

Бай Танас

преди 13 години

Ей напушен.....я напиши Archos в Гуугъла преди да свиеш че да разберешВсичките апликаций ги има,да не кажа че е много по стар от Ипод и има и слот за карта 3G има телевизия радио,онлайн радиа,игри 30 гига памет по времето когато за такава памет се изкаше цяло състояние при чичо ти Джобс,WIFI Земи се усвести кви глупости говориш и после пиши-Лузър фен на Компанията за ябълки

31

kotarak

преди 13 години

Ще цитирам,защото е казано много точно: "Продуктите на Apple са като мутиращ вирус, за който трудно се намира лекарство. Това сравнение направи основателят на Acer Стан Ши....... Apple винаги иска да направи революция, докато други компании работят по-еволюционно."

30

pissed off

преди 13 години

До 10: Не знам кога за първи път си видял I pod,но когато излезе,по света нямаше нищо подобно,не същото а нищо което поне малко да се добличава по технологичност на музикалния плеър,който промени музикалната индустрия.Така че не приказвай глупости,че Епъл не били иновативни!

29

Анонимен

преди 13 години

бранд означава ТЪРГОВСКА МАРКА, а марка означава нещо съвсем друго

28

!

преди 13 години

Телефона е скъп за живущите във България както и всичко останало за жалост...Апликациите струват пари и са проблем за тези които не са наясно с така наречения "Jailbreak"...Гъзариика може да е в България но в чужбина си е просто поредния телефон с единствената разлика, че има най-голям "app store"

27

Анонимен

преди 13 години

Тайна майна, я си отвори речника (тълковният такъв) да видиш МАРКА и КОМПАНИЯ, после се замисли ТАЙНО да не се смеем хихихи

26

:)

преди 13 години

Както казваше Форест Гъмп: "Инвестирах в една фирма за търговия с ябълки" :)

25

Тайна

преди 13 години

Чети и тогава коментирай. Статията е за най-скъпо оценаната МАРКА (brand) - не за най-скъпо оценаната компания.После кой не четял.

24

Фен

преди 13 години

Apple винаги са били зад идеята продукта да е удобен и с ниска цена на добре направени приложения. За сега. В навлизането на силните пазари на таблети до няколко години техния голям успех iPad ще се съревновава с нарастващия пазар на Android , който има зад себе си фирми като Sony , Motorola и мн. др. Чисто и просто до няколко години таблетите ще са като PC - Mac. Аpple ще продължат да правят продукти на висока цена в сравнение с конкуренцията , която предлага всичко това.

23

Бай Танас

преди 13 години

Недей прави тая грешка.....Ше се събуждаш със:Дубрутро , дай 5 долара за еди кое сиЕВ*рейска му ралта

22

Appleman

преди 13 години

истината е че съм си все още със моя стар HTC Diamond и нещо не мога да се наканя да го взема iPhone-а...ама може пък iPhone 5 да е по убедителен...

21

Бай Танас

преди 13 години

Имайте предвид,че тия тапаци хамириканците са адски мноо народ и затва вдигат статистиките,пък и там телефона е яко ефтин!!!за разлика от тукТо там и Моторола върви яко-тва значи ли че е мноо добър тилифон :))))))

20

до 5

преди 13 години

Кое е иновативното на iPhone например? Телефони със touchscreen и OS имаше доста преди iPhone. Това, което направиха Apple, e да направят една по-лъскава и user-friendly OS и по-красив дизайн на самият апарат. В маркетинга са номер 1, спор няма, но откъм иновативност и функционалност.. не мерси. В момента пред мен има 2 телефона - един с iOS и един с Android - Android-а ми допада много повече. iOS ми изглежда като някаква орязана версия :)

19

Бай Танас

преди 13 години

Бай Ставри,айСиктира е кЕтайско копие на Нокия с поорязани функцийки за да има по нещо "ново" и за новия модел,обърка кораво рейса-вЕрвай ми.Иначе Ябълковия оце..пърдон човек няма за какво да навива мама като завърши Нов Български :)

18

Анонимен

преди 13 години

Колко си прав тансееее.... 2011 година... няма сила която да накара макос да ти покаже примерно колко мб ти е селекцията на 10 папки във файндера... мъка и трагедия. Иначе тъпоумниците от фенклуба са мноо запалени....

17

Евреинът

преди 13 години

До 13 - Простотията на някои индивиди е баснословна! По твоя акъл, аз трябва ви пращам много поздрави от Василий *** или Баязид Светкавицата?! Нещастници ***!

16

bradly666

преди 13 години

Тея изследвания ги правим аз

15

Танас Байов

преди 13 години

Не бе човек,не за друго *** и двете са адски *** с някакви измислени ОС и винаги им липсва по нещо-да не говорим че всяко пръцкане е платено-дубрутро User/Looser дай 5$ за наща нова апликацийка- с нея ще можете да предавате файлчета с през Синия ЗъбМалоумен телефон-за слабоумни Юзъри.За цена да не говорим-ама си ФйешАн отсекъде с него,еле па като го извадиш у кафето в Кривунделово при Гошко *** :)Ай със здраве,почвай да навиваш мама че скоро излиза новия модел