30

Тоягата

преди 13 години

Бих се подписал с" две ръце" за смъртно наказание но това ме спира-оня ден гледах жените в сливенския затвор.Жената рапространявала дрога...КЪДЕ СА ***,НА КОИТО Е БИЗНЕСЪТ?!ТОЗИ БИЗНЕС НЕ Е НА СЛУЧАЙНИ ХОРА,НАЛИ?!Същото е и с убийствата-в тази "изкривена"псевдодържава затворите са пълни с набедени хора!

29

до ГНЕВЕН

преди 13 години

Ти, не си никакъв баща на убитото момче ! Най-вероятно си някое милиционерче, което се опитва да промива мозъците на хората. Ами, ако това момче не е виновно ??? Ако истинските извършители, за които по делото има доказателства, че са заровили трупа са го натопили ? Те са синове на големци в града ... Дали 11 години са малко за НЕВИНЕН човек ???Що не идеш ти да ги излежиш, а ?

28

КОМУНИСТ- ДО 25

преди 13 години

ТАКА Е,НО ИСКАХА "Д Е М О К Р А Ц И Я"!

27

Тоягата

преди 13 години

Когато правиха подписка З А смъртно наказание бях против-често затварят невинни хора,прикривайки мутри,но все повече мисля че съм сгрешил!Навсякъде по света има смъртни наказания,в Америка осъждат на смърт дори и за разпространение на дрога...!Все Америка гоним-да въведем смъртното наказание!Този малък мазен тип-***,ще изскочи скоро от затвора,зависи татко му,колко ще брои!Затова-зъб за зъб,око за око!!!Родителите на починалото дете да му свестят маслото и това е!

26

бг правосъдие

преди 13 години

Темида в българския съд трябва да намига с едното око. Тримата го отвлекли и убили и заровили , но двама са свидетели и само единият убиец... Кой съдия постанови това чудо на юриспруденцията...Горките родители.

25

Даваха по Нова ...

преди 13 години

Този случай го даваха по Нова тв. Момчето наистина е натопено от две синчета на служители на МВР. Двамата извършители или съучастници са направени свидели, защото са синове на полицаи. Този е обвинен, защото родителите му са обикновени хора, а самият той е бил буен ...Тези, които са заровили трупа са оневинени ...Това е нашето "справедливо4 правосъдие !!!

24

ЕЕ

преди 13 години

В САЩ за кражба лежат по 10 години, в България за убийство извършено по особено жесток начин - 11 години, в САЩ вземат по 500 лв за два дена, в България 500 лв ( едвам едвам ) за един месец..... Ае пак псувайте Щатите....

23

rotfront

преди 13 години

По време на соца нещата цяха да бъдат други-жалко.

22

info

преди 13 години

страхотия, какво ли е да загубиш току що порастналото си дете убито като куче и Какво ли е да видиш в току що порастналото си дете осъден убиец. Молете се и говорете с децата си, а преди да говорите с децата си измийте мозъка и изплакнете устите си за да убиете аромата на омраза..

21

ТОЯГАТА

преди 13 години

И АЗ ЩЕ ГО ИЗПЪРЖА!

20

Оня там

преди 13 години

Дебелата свинчуга, трябва доживотен затвор да получи не 11 години. След 11 години излиза на 29 още по озверен към обществото, трябва или смърт или доживот за такива ***.

19

123

преди 13 години

Ако зависи от мен - това кюфте ще го изпържа на електрически стол!!!

18

сг

преди 13 години

ТАЗИ *** УГОЕНАТА ЛИЧНО ЩЕ МУ СКЪСАМ ГРЪКЛЯНА И ЩЕ МУ ИЗВАДЯ ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ ПРЕЗ ГЪРБА ЗАЩО НЯМА ПРОФЕСИЯ ПАЛАЧ????СЛЕД 11 ГОДИНИ ДРУГ ЖИВОТ ЩЕ ЗАТРИЕ АМА НЯМА ДА ЛЕЖИ 11 А ЩЕ ИЗЛЕЗЕ СЛЕД 7 ДАЖЕ МОЖЕ И ПО РАНО 7 ГОДИНИ ЗА ЗАТРИТ МЛАД ЖИВОТ УБИЙ ТЕ ГО ТОЗ *** РОДИТЕЛИТЕ ДА МУ ПОРЪЧАТ УБИЙСТВОТО НА ТОЗИ С ПЛАТЕНИТЕ ПАРИ 100 000 ЛВ.ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАТЕЛНА ГРУПА В БЪЛГАРИЯ ИНАЧЕ НЕЩАТА НЕ СТАВАТ БЕЗ ПРОШКА...ВСИЧКО НАРЕД БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ СОЦИАЛЕН СТАТУС ИЛИ ПОЛОЖЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА...СМЪРТ!

17

Анонимен

преди 13 години

Ей тва *** трябва да го спукат в затвора и като излезе да е за лудницата и там да го затворят после !!!

16

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 13 години

На този УБАВЕЦ,още като му се види ЗУРЛАТА,човек без да се колебае,и без причина да му даде УСЛОВНА... За такива *** като този,и убийци - ЗАТВОР ДОЖИВОТ!!!

15

ГНЕВЕН

преди 13 години

Ако този остане с 11 годишна присъда и след 7-8 години излезе на улицита е почти сигурно, че ще почерни и друго семейство и кой знае още кой ще остави без дете.... *** ГАД ! Пуснете го .. пуснете ! Аз ако съм на бащата на детето ще го чакам с ловна пушка още в момента в койтоо го освобождават. Па нека после го излежа. Всичко ще си призная.. даже пресконференция ще дам и ще се предам доброволно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

...

преди 13 години

Тези двамата най-малкото трябва да бъдат съдени за съучастничество - на тях по 10-15год., а на тоя пубер - минимум 30г.

13

marin

преди 13 години

В щатите на тоя щяха да му бият смъртоносна инжекция и да го заровят в дълбок гроб без име и паметник.

12

Анонимен

преди 13 години

Доповръща ми се докато четях. А на фона на това 11-те години са твърде твърде несправедливи според мен. Този изверг и съ-участниците му трябва да прекарат целия си цивот в затвора.

11

Demon

преди 13 години

Mresni gadove,se nadqvam v satvora dago o4istqt.Sa6to na men ne popadat takiva isrodi?