63

5

преди 13 години

АБЕ РЕДАКТОРИТЕ, ВИЕ ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ БАНКОВ И ОБЩЕСТВЕН ТРЕЗОР?

62

filomena grimaldi

преди 13 години

INSZENIROVKA! mnogo newa ne se varzvat ot napisanoto. no kakto i da e. ludite se naluduvat dokato umnite se naumuvat.

61

ПЕНСИОНЕР

преди 13 години

Според мен,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има един или двама охранители на входа на трезора и задължително двама трябва да стоят на мониторите в отделна стая и да наблюдават в реално време. Така, ако стане нещо те могат спокойно да повикат подкрепление! Но това трябва да е изискване от държавата и застрахователите на обекти като - трезори,банки,хипермарекети и др. рискови заведения!

60

дивия Запад

преди 13 години

Май на там отиваме в Дивия Запад.Нищо хубаво не ни очаква.И един съвет никога не се оставайте парите или някоя скъпа вещ в такива трезори защото вижте как по най-лесен начин ги обират и на мен ми мирише на замесен вътрешен човек,защо единия охранител е в тешко състояние ,а за другия нищо не казват,има гнило в тази работа и най-вече защо чак сутринта са подали сигнал,ама че работа...

59

Подробности

преди 13 години

Продължава огледът на обрания обществен трезор в София02 май 2011 | 09:34 | Агенция "Фокус"Начало / ПолицияСофия. Продължава огледът на обрания обществен трезор в София. От пресцентъра на МВР съобщиха, че сигнал за инцидента е получен рано тази сутрин в столичната полиция. Първоначално на тел. 112 е съобщено за нападение в помещенията на обществен трезор на бул. Евлоги и Христо Георгиеви. Екипи на СДВР се отправили към адреса, където установили, че трезорът е атакуван. Районът веднага е заграден, пристигнала е група за оглед. По първоначални данни е установено, че по информация на охранителите по-рано през нощта, към 2.00 часа, в трезора дошли двама, които се представили за клиенти. Те не били въоръжени и са пропуснати да влязат в обществения трезор, който работи денонощно. Минути по-късно единият охранител е набит и вързан, а малко по-късно е обезвреден и вторият, когото нападателите също вързали и затворили в отделно помещение. Така те не успели да подадат сигнал с паник - бутона. Чак след 6.00 часа единият от тях позвънил на телефона за спешни случаи. С пристигането на полицаите един от охранителите е откаран за преглед и оказване на медицинска помощ.

58

БТК

преди 13 години

Кви клиенти в 2часа???

57

Анонимен

преди 13 години

Ей пудела каде е бе докато острелваше автоджамбази тия му го набутаха сериозно тъкмо направи пи ара и тия му спреха тоците пак

56

Stefko 88

преди 13 години

Този род престъпления май зачестяват в българия....Банкови обири...отвличания....настигаме ги американците... леле! Скоро време и тока нама да може да си плати човек спокойно...само като ги гледам престарялите сотаджии ми става ясно за каква "сигурност" в банковите клонове иде реч... но май така и трябва да става за да се сетят че с пенсионирани старшини не става!

55

ivan

преди 13 години

AIDE CVETANOV -ZASTRELIAI GI I TIA -AMA NE STRELIATE PO KOKOSHKARITE ZA ENA KOLA UJ PO GUMITE STE STRELIA

54

Онзи

преди 13 години

Обран е обществен трезор, а не банков! Разликата е ОГРОМНА!!!

53

ДИДИКО

преди 13 години

Снимка: Булфото ХАХАХАХА ГОЛЯЯЯЯЯМА СНИМКА СА КАЧИЛИ НЯМАМ ДУМИ :))))

52

кр. станев

преди 13 години

така ще се получава като за охрана назначават разни дядовци бивши милиционери дето нищо не могат да правят и ходят нощни смени само да не си стоят в къщи да събират чергите и да опърдяват апартамента а на крадците пожелавам да си харчат парите със здраве и банките да не се циганят със заплатите на охраната а да дават повече защото лоялноста се купува за тези малко пари такива ще са ви и охранителите КАЗАХ

51

Анонимен

преди 13 години

Я да видим какво се продавало от ЧСИ:ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ, на две нива, заемащ целия партер и част от сутерена от жилищната сграда, находяща се в гр. София, Столична община, р-н Лозенец на бул. Евлоги Георгиев 14 [....] партера и сутерена се преустройват в банков офис, собственост на длъжника ФИНТЕХ-БЪЛГАРИЯ АД, с адрес: гр. София, бул. Евлоги Георгиев 14, представлявано от Борислав Ралчев.Начална Цена: 1095000лв.Срок: 12-03-2011 - 12-04-2011Ти да видиш!

50

AZ

преди 13 години

VZELI SA ZESTRA ZA MLADATA CHERVENA PRINCESA TE GOLI NE SE RAZDAT

49

koce mamata

преди 13 години

Нещо не се връзва, обира станал в 2!!! крадците се представили за клиенти в 2 часа малко странно клиенти да посещават трезора!!! А пък сигнала в МВР бил подаден в 6 с 4 часа разлика!!! Намирисва ми на нагласена работа, или идеотите от ДНЕС БГ пак са се оакали!!! ХАХАХА аиде и със здраве!!!

48

7.62

преди 13 години

През 1984-5г.беше извършен грабеж на БНБ в ХАСКОВО,ОКкр.н-к на ОУнаМВР в ХАСКОВО беше ГЕН-МАЬОР Г.Милушев,под неговото вещо ръководство и на пристигналите на помощ от София о.р и ръководни личности като Генерал Кацамунски бандюгите бяха заловени и си получиха заслуженото.А сега какво.господа?Като ги заловят какво?

47

Цветанов

преди 13 години

Ние ги хващаме-Съдът ги пуща !!!D D D

46

с. до 46

преди 13 години

Така като ти гледам изказа твоите охранители са 15 годишните ти съученици,които те пазят да не те хване баща ти докато пушиш и да те ошамари!Бягай да си учиш уроците!

45

с.

преди 13 години

Банките не им се дават пари за адекватна охрана и затова се случват инциденти!Тия,които са обрали трезора нали са си проучили нещата!Видели са,че охраната е рехава и немотивирана и са ударили!Я да хванат едни здрави момчета и да ги обучат и екипират както трябва!Да им дадат хубави заплати и да видим дали ще е толкова лесно!Обаче в Бантустана забрави!Най-високите лихви са в България,обаче не им се плаща!Лапаница трябва да има само за тях!Жалка история!

44

ДО 31

преди 13 години

МОИТЕ ОХРАНИТЕЛИ ПО СТРОЕЖИТЕ ПЪК ВЗИМАТ ПО 1500 ЕВРА МИШКОО