173

гарван гарвану

преди 13 години

селяците уцаствали в задържаните се наказват да изпият по една каса бира и да нямат възможност да ровят из къщите една година

172

да бе

преди 13 години

Щом си крал и то от народа ,никакви извинения ,Тенчо ,Менчо ,...в кауша ,много се загрижихте ,за крадците на.... СОБСТВЕНАТА ВИ ХАЗНА !Борисов е много мек !За 20 годишното безхаберие ,какво следва ,.....яка тояга ,....за всички яли и не плащали ,до кога ????????????????????????

171

uf

преди 13 години

той квото е обещал не става обикновено, така че не се притеснявайте

170

Муца

преди 13 години

Без цеко нема да ни е весело.. нека си седи... абе ташейк работа

169

Анонимен

преди 13 години

Ако някой някъде продаватвоето отечество и слава,ако с Хамър някой те прегази -тяхната милиция го пази.Знаем всички, че продажно братствоточеше народното богатство,заобиколено от гавази;тяхната милиция ги пази.Многократно вярата убиха,множество престъпници прикриха -от ДС и КГБ и ЩАЗИ тяхната милиция ги пази.Хора, имайте тъпение,хора, запомнете го добре ако жертва сте на престъпление,не разчитайте на МВР.

168

Анонимен

преди 13 години

Добре де ама това си е случело преди една година.Преди време ББ се хвалеше че всичко гледа от тези записи по арестуванията,какво спа една година?

167

битият е бит

преди 13 години

Циникът Цветанов: Полицията е била адекватна при ареста на Тенчо Попов и в резултат на това, битият е бил бит!

166

даааа,

преди 13 години

следват тежки наказания ,..за медиите !

165

без всякаква стойнос

преди 13 години

Гледната точка на хибрида Борисов е без всякаква стойност, защото в следващия му монолог по кабеларките, той, както винаги, ще се отметне и обещанието му ще бъде коренно противоположно.

164

Анонимен

преди 13 години

Вярно ли, че от днес и Дания не ни иска в Шенген:) Бе какво става с доброто развитие на страната:)

163

+/-

преди 13 години

Трябва да ги накажат тежко, каза Борисов, цитиран от агенция Фокус, и посочи, че може да се стигне и до уволнения.... чакайте ве, това тежко ли е? Че това трябваше да се случи на момента, а след това да се търси наказателна отговорност! Баси мутренската държава! Най-тъжното е че и комунистите (т.е. другите комунисти) пискат за полицейски произвол, все едно по тяхно нямаше такова неща ...

162

разрешение

преди 13 години

А има ли другарят Борисов разрешение от американския посланик, за това изказване?

161

Анонимен

преди 13 години

Поради големият интерес:Нека видим структурата на герберската партия:Алкохолици - много обичат Леденика, че дори убиха човек в Правец:)Наркомани - Президента хвана незаконните текстове в закона за наркотиците и сега вият от глад:)***-ГЕРБ им организира охрана докато крадат и убиват етнически българиБе това не беше ли изметта на страната - алкохолици+наркомани+***:)И в Шенген не ни пускат заради тях:)

160

Анонимен

преди 13 години

Бе то какво да очакваш от хора убийци! Мишо Бирата говори с премиера, отиде в хотела на Златев в Правец и получи масиран инфаркт! Повече какво да се говори! мутренска работа!

159

BG

преди 13 години

Boko idi v Austriya i dr. ES. da vidish otnoshenie na Policai...,nema te dokosnat is prust predi da si napravil neshto nerazumno! s kef da te arestuvat tam.aama imat kultura de v BG tova ponyatie?

158

башибозук

преди 13 години

Очевидно, че турският башибозук е бил по-хуманен от башибозука на Цецо Лъжецо!

157

Анонимен

преди 13 години

Нараства политическото недоверие към правителството на ГЕРБ, освен Франция и Германия, вече и Дания отказва политическата подкрепа за приемането на България в Шенгенската зона. Давай Бойко с тебе сме силни и уверено вървим към.........

156

мда, 154

преди 13 години

избор се прави според собствени критерии и база за сравнение, ми той си ги е избрал такива, по свой образ и подобие

155

151

преди 13 години

151, Глупостите, които е дрънкал ББ в Хърватска са срам за нацията ни. А иначе статистиката показва, че Хърватска има 3 пъти по-добър стандарт от българския и нещата продължават да се променят в полза на хърватите.

154

do 150

преди 13 години

i za karucar nema da go vzemat sled novite izbori shte mu se vurne na Ceco s lihvite