39

Анонимен

преди 13 години

Възпитанието на такива като този е такова,защото за пример им се дават мутрите и чалгаджийските ***.Докато това се "промоцира" и насърчава от мнозинството медии,подобни случаи ще се срещат за огромно съжаление.Сънят на чалгата ражда чудовища в реалния живот!

38

r

преди 13 години

Може на всеки да се случи да убие 6 души, да. Но не и при подобни обстоятелства. Не всеки би карал със сто км в час по подобно шосе, доста пийнал. Виновните трябва да си понесат отговорността.

37

радопа

преди 13 години

Какво ще кажат сега поповете има ли ГОСПОД?

36

haha

преди 13 години

Patuvam dosta i sam sashto taka sam shofior ot 10 godini s knijka i oshte 5-6 bez. Tolkova traeshe i obuchenieto mi provedeno ot bashta mi predi realno da navarsha godinite i da vzema dokumenta. Tozi dokument ne e nishto poveche ot edna darjavna registracia. Vaprosnia mladej e vzel knijkata si predi 3 meseca, tvarde veroianto e tova da e bilo i edno ot parvite mu karania na kola v jivota. Pian, prost novobranec, rezultata e nalice. Knijki sled 5 godishen kurs shte razreshi dosta ot problemite.

35

анонимен

преди 13 години

днешните деца са без контрол и никакво възпитание,проблема идва от семейството,вината е в родителите

34

Bo

преди 13 години

Страшна мъка ще му е.. че не може да си земе някоя "резачка' 300 коня.Той ако беше много съвестен никога нямаше да направи това което е направил. Е разбира стадото оправдава всичко. На всички се случва казвате вие.. Кое се случва на всички да убиваш по 6 души ли?*** ли сте какви сте?В друга страна биха линчували *** още преди да се е наспал. Вие го жалите.Идете му на свиждане и му оставете ключовете от колите си. А да и бутилки ракия. "на всеки се случва нали така. Нека другия път да сте вие

33

KOKO

преди 13 години

TURSKI KENEF .

32

Българин

преди 13 години

Не карай пиян и спазвай законите!Не карай пиян и спазвай законите!Не карай пиян и спазвай законите!Не карай пиян и спазвай законите!Не карай пиян и спазвай законите!Не карай пиян и спазвай законите!

31

хайде стига!

преди 13 години

Има хора, които са причинили много повече нещастие и смърт, а не са в затвора. Като се почне от атентата в Света София, мине се през Белене, та се стигне до хиперинфлацията, мутрите и кредитните милионери. Като ги затворят тях доживот, тогава търсете сметка на един пиян младеж, който по невнимание и неумишлено е убил шестима. А онези съвсем умишлено и целенасочено избиха стотици хиляди и никой не им търси отговорност.

30

WRC

преди 13 години

ужасна случка !!! 6 убити ... ужас!пиян човек няма реакции, колко и да си мисли че ги има!в НЕнаселено място съм карал пиян с голяма скорост, за да тествам реакциите си, просто бяха многооо забавени - фатални ако трябва да се реагира в такава ситуация ... това е! а момчето е и нов шофьор- той въобще не е знаел какво прави още веднъж- некарайте пияни!!

29

Анонимен

преди 13 години

Абе вие луди ли сте, да си пръсне главата?!?! Колко от тези си пръснаха главите, бе?! Какви разсъждения и покаяние очаквате от този *** ***, не му ли видяхте родата на какво мяза, не ви ли е ясно що за добичета са?? Ако се събуди просто ще си продължи живота, така че, стига сте го защитавали, докато се правите на мъдри!

28

БТК

преди 13 години

"Препоръчвам южното крило,вторият етаж ... при бай Ставри!Човека е строг,но справедлив!"

27

Анонимен

преди 13 години

А Йоско казал, че май са го стреляли с гранатомет. Разбирате ли накъде отива работата .....

26

Анонимен

преди 13 години

Не е важно каква ще е присъдата на оживелия. Животът му от нататък ще е мъка. На негово място не бих искал да оживея...Изродени българи, възпитавайте си децата!

25

Анонимен

преди 13 години

КВО МИ ПУКА

24

Тракийски

преди 13 години

Приказка за Стълбата на Смирненски започва с посвещението "На всички, които ще кажат това не се отнася до мене"При толкова катастрофи с превишена скорост в нетрезво състояние , това ли е най-големият *** в България ? Никой от вас никога не се е качвал в нетрезво състояние ? Не е карал с превишена скорост ? Аз не вярвам . Ако бях на негово място вероятно първото нещо , което щях да нправя като се събудя е да си пръсна мозъка. Нормален човек не може да живее с това. Но тълпата не е съдник .

23

Wild Motherfucker

преди 13 години

Ако бях .. ама не съм щях да изцеря Мануела Горсова от това което я сполетя и да го прехвърля на Даниелчо !! НЕ съм .. да съдя ,но това е моята гледна точка !!!

22

Анонимен

преди 13 години

очаква го условна присъда, не си правете илюзии

21

Анонимен

преди 13 години

Комунистите плащаха на провокатори да съсипват празничните служби по Великден преди години. Сега това се прави от децата на тия същите хора, които ходят пияни по черквите и правят простотии...без някой да ги кара или да им плаща...

20

Анонимен

преди 13 години

Явно в България е раят, защото тук има твърде много безгрешни, които не се свенят да хвърлят камък... Дано не ви настига подобна съдба!