50

Калин

преди 13 години

за партизан сергей .. е нещо нормално .. полит агитацията . все пак във ведомството му и сектора КОЙТО МУ Е ПОВЕРЕН.. ПО ДОЛУ ОТ *** НЕМА .. ДО ЕДНА КОМСОМОЛКИ ПАРЦАЛАНИ!!

49

Анонимен

преди 13 години

Иванчо, да забраним БКП и ГЕРБ! Какво ще кажеш, особено ГЕРБ, все пак времената са други.Или май пак същите ....

48

Bob

преди 13 години

Някой ще обясни ли на един ощетен от приорадата индивид като мен, какво политическото в това? Като какви дивиденти ще получи партиата ГЕРБ? Детето изведнъж ще вземе паспорт и ще гласува за ГЕРБ? Или ще се прибере в къщи и ще каже на родителите и те ще си счупят краката да гласуват за ГЕРБ?Аз ако давах пари за таквос нещо ще искам отговорите да гласят Боб е велик!! Който иска да участва!!!

47

Иван

преди 13 години

Милите *** дето сега разсъждават на тема Пещера да си спомнят те или техните майки и татковци как ни правеха на маймуни 45 години - лягахме и ставахме с лозунги като " Да живее БКП".Някои ще кажат : Нали за това искахме промяната - да така е.Но ако е така тази промяна трябваше да включва освен забрана на лозунгите забрана и на партията прокламирала тези глупости.

46

Shark

преди 13 години

Ще разбереш на изборите... И не само това, което е станало в Пещера, а това което става в цялата страна. Ще разбереш, изчакй само до есента.

45

Анонимен

преди 13 години

ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТОЧл. 11.4) Всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности.Игнатов този текст говори ли ти нещо! *** те ГЕРБ закони не знаят и спазват, затова ще си ходят!:)

44

индоктринация

преди 13 години

Какво толкова е станало в Пещера, пита Игнатов. Индоктринация на защитени от закона малолетни, другарю щурмбанфюрер Игнатов!

43

vini

преди 13 години

Нищо не е станало г-н министър просто това е начинът за раздухване на опозицията и по точно на комунистите то не беше пепел то не беше СРСТа не знам още какво ще има до изборите.Но това е комунистът той или краде или лъже затова сме на това ниво на развитие.Ние свикнахме и не обръщаме внимание на всеки техен рев .

42

АНОНИМЕН

преди 13 години

Потомствен комунист. Помня баща му, типично червено куче. Мозъкът му е повреден не само от бокса, но си го носи по наследство.

41

Анонимен

преди 13 години

Станалото е отвратително. Не мога да си спомня за друг подобен случай.

40

Maraba

преди 13 години

За тези му думи във всяка страна биха го били.*** ЯКО!И аз ще го бия,ама не съм го срещнал!Тоя з...к ще ми обучават детето!

39

аsh

преди 13 години

тоя прилича на наяден с ривотрил-и...селски бек

38

!!!

преди 13 години

И човек с такова мислене е министър на образованието!? Тежко и горко ни...

37

Анонимен

преди 13 години

Скоро ще четат "Отче наш" пред снимката на Боко:)

36

Анонимен

преди 13 години

MOGO KUTIOVCI V TOA FORUM BE EI KUTIOVCI

35

Анонимен

преди 13 години

Ми да! Нищо не е станало! Важното е да има възхвала на ГЕРБ:)) Малеее! И този е министър на образованието! Все мутри се събраха!

34

онзи

преди 13 години

И това го казва министър ??? Такова некадърно, глупаво и нагло правителство България не е имала в своята история. Оставка и съд за мутренското правителство!

33

ЗЗ

преди 13 години

Скоро ще искат от ГЕРБ всеки час да започва с молитва да бъде жив и здрав другаря Бойко БоТози скандал доказа, че комунистите са трайно настанени в ГЕРБ ! Що за демократи са щом провеждат подобни игри с децата ?

32

Сион

преди 13 години

Е нищо не е станало..Какво да е станало.И тоя го подгони шизофренията..До вчера беше недопустимо , днес нищо не било станало

31

АТ

преди 13 години

Щом този *** не вижда нищо идиотско в това да политизират децата,какво повече да говорим?