52

gluposti

преди 13 години

за административните сгради има някои изключения но календари по домовете съм убеден че и да е имало вече са изгорени.и тези хора не се усещат уж се имат за нещо повече а се дънят като ***

51

чичо Митко

преди 13 години

Бокича какъв курназ беше, като пипна власта - "не ми пука от никой, всички ще ги навра в миши дупки, ала-бала", а сега гледам взел да става политик :)) Започнал е да говори като Гоце мезонета, а не като на мегданя, както си е свикнал :)))))))))))))))))))))))))))))))

50

аватар

преди 13 години

Няма администрация и частен дом в България в който да няма календар с ГЕРБ и лика на ББ,ама там виновни няма има само реклама за кампания,нали така господин Борисов ?

49

Анонимен

преди 13 години

Да заминава при "най - верните на статистиката войни"

48

Анонимен

преди 13 години

герб-виновен наказан. тройна коалиция-няма виновни няма наказани.

47

Анонимен

преди 13 години

Тазли лелка е и "зам.-председателското място в парламентарната комисия по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданите към парламента." Просто без коментар!

46

2011

преди 13 години

И каква стана сега? Хората които трябва да държат да се спазват правилата за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни ги нарушават. Ответната реакция на Изпълнителната комисия на ГЕРБ е неадекватна. За такова поведение се подават оставки, г-н Премиер. Макар, че ако се замисли човек, оставки трябваше да има всеки ден от една година насам. Но за това трябва чувство за чест и достоинство. Което у вас както видяхме,липсва.

45

Анонимен

преди 13 години

браво

44

ПЕЩЕРА

преди 13 години

Кметът Варсанов е разрязъл торта с надпис ГЕРБ.Тук какво правим?

43

Анонимен

преди 13 години

Както каза Цачева: Петелът е безгръбначно. По *** същества от герберите няма!

42

Антигербер

преди 13 години

А съдебна отговорност,ще и бъде ли потърсена.Защото това е грубо нарушение на закона.

41

-

преди 13 години

То хубаво, че вече няма да е общински ръководител, но защо продължава да бъде депутат? В една демократична УЖ държава, с такова действие си подписва смъртната присъда на кариерата. Но последиците за пореден път доказват, че България НЕ Е демократична държава.

40

Анонимен

преди 13 години

Бреееей ,те големи наказания .....Защо не я освободят от депутатството,а? Показа пред цяла България колко е в час със законите ,които е нарушила ,а те я оставят да създава и гласува закони. СРАМОТА!

39

Ben

преди 13 години

Горката жена, защо я наказаха.. Само защото в герб са толкова неспособни сами да си измислят лозунги и решиха да се пробват с учениците. Разберете ги и тях. Не са виновни, че не могат.

38

НЛО

преди 13 години

ЕДИН МЕСЕЦ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО В СОФИЯ И СТИГА.И ПАРИТЕ ОТ ЗАРАБОТЕНОТО В УЧИЛИЩЕТО КАТО КОМПЕНСАЦИЯ ЗА АГИТАЦИЯТА НА ГРУПИРОВКА ГЕРБ.

37

Голям Праз

преди 13 години

Ние сме бригада зидаромазцачи И ГЕРБеризма ще построим! Имаме си много партийни задачии всичките ще ги решим! ГЕРБеризъм наш любим, Ние ще те построим! ГЕРБеризъм наш любим, ние с теб ще полетим!

36

.neutralen.

преди 13 години

кой бсп-ар сигнализира всички коментари за неуместни.... ?

35

Нешо

преди 13 години

Тая не искам да я виждам - каза Тиквата... и изгаси лампата...

34

samodiva

преди 13 години

Извинявайте ама това ми прилича на щрауса който си е заровил главата в пясъка и не иска да осъзнае реалността ...

33

онзи

преди 13 години

Всичките инициативи на ГЕРБ, вкл.и тази в Пещера СА ОДОБРЕНИ ОТ ИК НА ГЕРБ, заедно с план-сметките за разходите. ЛЪЖЦИ. Съсипахте всичко в държавата за 23 месеца. Оставка и съд !!!