24

nqkoi

преди 13 години

най се дразня от това, че ме занимават с тия клоуни, а няма една тема, новина за това, което е станало преди 135 години на днешния ден... няма да се учудя, ако има хора в тоя форум, които не знаят за какво говоря... ае със здраве :)

23

До 12

преди 13 години

Защо е взела пари ???Ти какво щеше да направиш, да ги ритнеш ли? Направо си те виждам как се дърпаш и не щеш да ги взимаш!'Айде стига демагогия, де! Засрами се!

22

Анонимен

преди 13 години

V BG ako ima6e realna opziciq,otdavna 6te6e da ima revoluciq

21

Анонимен

преди 13 години

Следващата стъпка е да поискат парламента да се събира два пъти в годината за по три дни.

20

Голям Праз

преди 13 години

Съпредседателят на ГЕРБ и шеф на правната комисия в Народното събрание Искра Фидосова е взела 150 000 лева за отдаване под наем на имот на сметопочистващата фирма "Титан АС ЕАД* * * Фидосова крие резултатите от данъчна ревизияИскра Фидосова няма да огласи публично резултатите от ревизията на доходите й, която данъчните вече са приключили, пише вестник "Сега".Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ обяви това пред вестника, като се позова на служебна тайна.* * * НИЕ СМЕ ГЕРБ, СЪС 150 000 ЛЕВА СМЕ ПО-СИЛНИ!

19

Гаус

преди 13 години

Ако правилно съм разбрал, Първанов има само един апартамент от 65 кв.м. !?Погледнато от този ъгъл излиза, че аз съм по - богат от него, поне ако съдим от декларираните му имоти ?Питам се тогава следното : Защо аз , например, не мога да си позволя екскурзия в чужбина за 20.000 долара ? Защо аз не мога да спестя 50.000 лв за последните 10 г. ?Доста сложни въпроси, нали ?Едно е ясно - на тези въпроси никога няма да получим отговори ! Защо ли ?

18

познай кой

преди 13 години

Честит Ви комунизъм, драги сънародници!Започва и конфискацията.

17

До Антигербер

преди 13 години

Гледал ли си поне веднаж един парламентарен контрол-пълен цирк,пред 3-4 човека в залата,при всяко положение по-малко от присъстващите журналисти,предполагам и пред не-повече от 100-200 телевизионни зрители се задават въпроси,обикновено не интересуващи целокупния избирател,с единствената цел да се покажем пред камерите.Това представление прилича по-скоро на диктатура на депутат над зрителя,а не диктатура на ГЕРБ или коя и да е партия.Ако някога си в лошо настроение,ти го препоръчвам.

16

Pehota

преди 13 години

"... защото сегашното провеждане на контрола не било достатъчно интересно, а протяжно и скучно.". Е нямам думи. Тия там да работят ли са отишли или да се веселят?

15

ре Голям П(еде)раз

преди 13 години

Какво става беее, празляк, Кутев преведе парите и ти се раззелени, разхубави, и седна да се отблагодариш? ;)

14

www

преди 13 години

ДА МЛЪКНАТ ЗА ВИНАГИ .ПОЛОВИН ВЕК ВСЕ ЧЕРВЕНИ ПРИКАЗКИ СЛУШАХМЕ !

13

Азъ

преди 13 години

Идеята е брилянтна!Въпросите да се представят под формата на комикси,за да се разбират правилно от членовете на правителството.

12

plovdiv

преди 13 години

диктатура на ГЕРБ - по цялото земно кълбо и никой да не се обажда и да пита... За какво да пита - то е ясно! И на север и на юг.... Ох няма ли да дойде време тези от групата на фидоска да се изметат заедно с краля слънце

11

до №1

преди 13 години

Де да беше така, цената си нямаше да имат... тая държава има нужда от стягане, баси разпасаната нация сме..

10

Голям Праз

преди 13 години

Зам.-председателят на групата на ГЕРБ Искра Фидосова обясни...,,,Фидосище, обясни как и защо си взела 150 ХИЛЯДИ ЛЕВА от "ТИТАН"!

9

Анонимен

преди 13 години

Все едно имат какво да кажат от опозицията... Бунаци.

8

Лая Манолова

преди 13 години

Керванът си върви, Мая си лае...

7

VASILIS QNIS GERMAN

преди 13 години

DA ZAPOCHVAT....KALASCHNICI BOL..

6

Узунов

преди 13 години

Правилно!!!Колкото по малко се проявяват червените неграмотници толкова по добре!!!

5

Анонимен

преди 13 години

IANE SERGO I VIGENIN ZABRANENO ZA DECA POD 18 GODINI