63

в

преди 13 години

Абе те ученици ли са?! Какво ще рече "ДУПЕТАТСКА ВАКАНЦИЯ"? Другите хора как работят?! Това е в България да имаш власт... ИЗПОЛЗВАТ Я ЗА СОБСТВЕНА ИЗГОДА! Вземете да решите някой проблем, а не да се лаете само и да си почивате!

62

Голям Праз

преди 13 години

# 74 Какво пък е това НДХА?

61

Анонимен

преди 13 години

Този парламент сме го избрали ние, а не марсианците!!!На мързеливите *** пак някой друг им е виновен!!!Бачкам като луд и при Сергей, и при Бойко-все ми е добре!!!

60

Анонимен

преди 13 години

Според мен, българина си заслужава съдбата. Навремето, когато се опитах да ви организирам в НДХА, не пожелахте да станете част от това движение на експерти. Не мога да разбера какво искате. В този свят НИЩО НЕ ИДВА НА ГОТОВО.

59

Анонимен

преди 13 години

Вместо да си отменят двайсетина дни от ДВУМЕСЕЧНАТА СИ ГОДИШНА ПОЧИВКА е така от кумова срама, тия мръсни антибългари си сложили и два отгоре. Нито ходят на работа, нито работят, ако ходят, харчат народни пари за какво ли не, а и два месеца почивка - това е престъпление. Барабойко нали обещаваше нов морал - ами при него е важно да се бърбори, не да се върши нещо. ***

58

Анонимен

преди 13 години

***!!! Тия са всичко друго но не и "народни" представители.

57

Анонимен

преди 13 години

ззззз

56

Анонимен

преди 13 години

Депутатите да ни вдигнат заплатите, та да можем още повече време да седим в нета!!!

55

Анонимен

преди 13 години

Може ли да я слеят с коледната ваканция?И без друго нищо не правят.А пък редовия данъкоплатец има нужда да живее спокойно без да им слуша глупостите и да им гледа издънките.

54

Анонимен

преди 13 години

Депутатите ли чакате да ви напълнят хладилника, бе

53

Анонимен

преди 13 години

Чувствам се изолиран в собствената си държава,само дето знам езика.Изведнъж всичко ми стана чуждо.Депутатите си гласуват все за тях си всичко.И ваканции и почивки и закони за бизнес,пак за техните фирми.Неможе да правиш бизнес в БГ ако не си техен човек.Всичко се върти около този парламент,а за нуждите на хората са слепи.Затварят заводи производства,вместо да ги направят екологични.Хора остават без работа,но не им пука.Те нали си гласуват ваканции и си имат пари.Другите сме като чужди у нас си.

52

Голям Праз

преди 13 години

12 МЕСЕЦА ваканция да си гласуват тия циници. И без това полза от тях няма никаква и причиняват само ВРЕДА!

51

Анонимен

преди 13 години

мамка им депутатска

50

аматьор-фокусник

преди 13 години

А БЕ ЧЕ ТЕ ТИЯ ВЪОБЩЕ РАБОТЯТ ЛИ,ТА СЕГА ЩЕЛИ И ДА ПОЧИВАТ 10ДНИ,ТОВА СИ Е КОМУНИЗЪМ ОТ КЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕЩ,А ПЪК НИЕ БЯХМЕ РЕШИЛИ ДА СИ ЧУКАМЕ ЯЙЦАТА У ТЕХНИТЕ КУХИ ГЛАВИ,АМА НЕЙСЕ ПАК СЕ ОТЪРВАХА ХРАНТУТНИЦИТЕ И РЕКИТЬОРИТЕ НА БЪЛ.ДАНЪКОПЛАТЕЦ.....

49

zhylaw

преди 13 години

Защо ли в народа витае такава любов към демократично избраните му представители в тая светая светих на народовластието, Народното събрание?Мисля, че не е далеч деня, в който там ще се лее кръв.Тогава много фактори ще бъдат много изненадани и ще се правят на ощипани госпожици - партиите, медиите, генерал-губернатора от САЩ и вся остальная ***.Но обикновените хора от улицата ще се чудят за друго - защо аджеба изобщо са траяли и търпяли толкова дълго, преди да въздадат заслуженото на свинете!

48

до 55

преди 13 години

Дори да избягаш, съвсем скоро ще се върнеш. Започна процес на "капсоловане" на държавите в ЕС. Холандия, Швейцария- забраниха работата за българи. Във Финландия се очаква същото - сега на изборите спечелиха националистите. Съвсем скоро цяла Европа ще бъде залята от крайно-дясно мислене, и то по разбираеми прични. Не си нужен на никой в Европа. 20 % - безработица в Испания и т.н

47

Анонимен

преди 13 години

ДАВИ... НЕОСТАНА...Такива думи няма, неграмотен ***!

46

Анонимен

преди 13 години

ей големи пускачи

45

!?!?!

преди 13 години

Поне тези 12 дни ще се спести нещо от издръжката им по време на "работа" - ток, вода...Преуморили се ! тц-тц-тц ........

44

Анонимен

преди 13 години

Ох не ми се седи вече тук.Ама се чудя къде да избягам.Дори чинии да мия някъде пак ще съм по-добре от колкото в БГ.