71

боику бурисуф

преди 13 години

Ся... дъ ви светнъ квай работъта. Кулегъта Стънишеф е измислил тая интифъ със задачката. И сай направил че забравил чантичката си на стълбити на пърлъментъ. Нащо момиче - хоп, зело я , *** нали не разбира крака.Та Сиргей е виновин, чи ми развръщава младежтъ.от кунспирации вляло с двата

70

главен експерт

преди 13 години

абе като мине проверката да няма пак като никито младенов - тая е ***, срам ме е, ама вие не ме разбрахте, тая не е ***, системата (тая система) - тя е *** и ме е срам от тая система!уф брееее, геребарстчета милички!

69

Анонимен

преди 13 години

Пак Станишев е виновен!!!

68

Анонимен

преди 13 години

:)))

67

Анонимен

преди 13 години

"Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни"казал даскал Славе и станал депутатин от Гроб за България-Ашкоолсун, бе кьопоолар! казал чорбаджи Бойко БАНКЯДЖИЯТА

66

Анонимен

преди 13 години

Бойко доказа,че е най-големия...ПР играч,няма тайни за него във ПР-а и популизма,ако се налага се срамува,ако се налага картофи копае,със скъсани гуменки футбол играе,ьълти картони раздава,а цените растат,далаверите си продължават,а народа обеднява...ей мед ми капе от сръцето,като го слушам.Както пишеше тук един...и аз и моето семейство,и всичките ми познати пак ще гласуваме за ГЕРБ и Бойко.

65

даскал Славе

преди 13 години

знаменития в онова време казанлъшки педагог, който е знаел не само да учи по панакидата, а и да пее в черкова. Името на тая знаменита личност е било даскал Славе - и нищо повече. Всичкият град го е знаел под това име. Когато веднаж било изпроводено из Пловдив такова едно писмо, което било надписано "Мусекословеснейшему господину кирию кирию Слави", и когато това писмо било занесено на поп Иван Славеят, то неговото христолюбие се разсърдило и казало: "Аз не съм мусекословеснейше и името ми е Иван. Това писмо е за даскала". Мнозина разказват, че това произшествие е станало не по погрешка, а с зло намерение. Разносвачът на писмата, който бил дявол човек", искал да се поприсмее на дяда попа и на неговата музика, която във времето на "Со страхомъ божи" приличала на хрюкане. И в Казанлък има дяволи хора! Но като и да е, а мусекословеснейши Славе принял чорбаджийското дете с отворени обятия, дал му нова панакида, на която било написано - (кръсти, Боже, помагай) а б в г д и пр., и накарал го да целуне дебелата ръка на баща си и бялата ръчица на майка си, която приличала на захарски симид.- Не бийте го, даскале! - казала нежната родителница и повдигнала веждите си. - Той е един у майка.- Не карайте му се яко яко - притурила лебеницата и въздихнала тежичко.- Аз бия само царвулановците - отговорил даскал Славе с достоинство. - Ако за едно дете е нужна тояга, то за друго стигат и няколко думи. Не грижете се. От Стояновите момчета е проплакал всичкият град, а аз до тая минута и с пръст не съм ги побутнал. Чорбаджииското дете се не бие... Ако да не би били чорбаджиите, и сиромашките деца би останали пукали. Кой се грижи за душата на учителите? Чорбаджиите. Кой поддържа божиите храмове? Чорбаджиите. А с какви очи ние ще да погледаме биените чорбаджийски деца, когато тия порастат и когато станат и сами чорбаджии? Кукувицата не е още изпила ума и на даскалите.

64

Анонимен

преди 13 години

ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТОЧл. 11.(4) Всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности.Така ГЕРБ защитава децата и спазва законите!

63

Анонимен

преди 13 години

Срам! Че той това чувство познава ли го!?

62

Желев

преди 13 години

Срам ли? При толкова много издънки,отдавна трябваше да потърси онова сако в чийто джоб е оставката и по процедурата....

61

Панев

преди 13 години

Абе тия какво се правят на луди всички. Това се случва във всяко градче и село кадето имат организация тия лапачи. Влезте им в сайтовете на регионалните структури и ще видите колко събития с деца са организирали и дали не е имало политическа пропаганда.

60

Железничар

преди 13 години

ЗА ГОЛЯМ ПРАЗНе е нормално по цял ден да висиш в един и същи сайт и да пишеш десетки безсмислени коментари под всяка статия. Това издава сериозни психически отклонения.

59

гошко

преди 13 години

Б.Б+Ц.Ц.+герб/като цяло/= на СРАМ на това няма как да повярва обикновен Българин на които заплатата е "замразена" или направо намалена откакто Б.Б+герб са на власт - за сметка на заплатата обаче се строят магистрали а цените на всичко+ДАНЪЦИ скачат но на СРАМЕЖЛИВИЯ б.б не му пука за цени-ниски пенсии-заплати/той пари си има/...А неговата "повеля" е магистрали за да може да се бие в гърдите колко е дал ОТ СЕБЕ СИ/това, че НАРОДА страда и не ще МАГИСТРАЛИ/ на б.б. не му пука........

58

Анонимен

преди 13 години

Типичен герберски номер, за да Му се вдигнат акциите. Сеха ще и хвръкне главата на тази женица, която по-скоро вярвам, но не я оправдавам, не знае какви са ги натворили младите им хвърковати чети. Че то не е лесно държава да се управлява. Да е гледала, и най-вече да е мислила, когато се е хванала на хорото на ГЕРБ, че там има само един солов играч, а всички около него Си ги е избрал за подпалки!

57

гербери

преди 13 години

КАКТО ВИНАГИ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА.ПАК БОЙКО ПОД ВЕЖДИ ГЛЕДА СТРОГО,СЪДИ СПРСВЕДЛИВО И ДАВА ЗНАК-ДА СЕ НАКАЖЕ,ПРОВИНИЛАТА СЕ ДР. ГЕРБЕРКА.САМО ЧЕ КАТО СЛАБ АКТЬОР В ПОШЛА ПИЕСА,ПРАВИ ОПИТ ДА СЕ ЗАБРАВЯТ СЛУЧАИ,КАТО ТОЗИ В ПЛОВДИВ.БЕЗ КОНКУРС ЗА РЕГИОНАЛЕН ШЕФ НА ДИРЕКЦИЯ ОБРАЗОВАНИЕ БЕШЕ НАЗНАЧЕНА ДРУГАРКА ГЕРБЕРКА,СЛЕД КАТО БЕШЕ АНУЛИРАН КОНКУРСА СПЕЧЕЛЕН ОЩЕ НА НА 1-ВИ ТУР ОТ НЕ ЧЛЕН НА ГЕРБ.И КОГО ДА НАКАЖЕМ СЕГА?"ЛИЧНИЯ ПРИМЕР-ЗЛАТНО ПРАВИЛО"-ЦЯЛАТА АГРЕСИЯ НА БОКО СЕ ИЗРАЖДА В ТАКИВА РЕЦИДИВИ.

56

Анонимен

преди 13 години

Срамува ли се!? Борисов!?:) Хихихихихи! че то има чувства, които се възпитават:)))

55

333

преди 13 години

На това се казва техническа грешка.Следващата ще бъде на изборите.

54

ОСТАВКА!

преди 13 години

ОСТАВКА!

53

Странджата

преди 13 години

Аз съм герберас и герберас ще си остана

52

до 46

преди 13 години

Сея и жъна печалба !!! А ти от платените ли си ? т.е от не платените...