115

ринго

преди 13 години

ами ако се беше обадил на куките те щяха да дойдат да му съставят акт и по живо да го изпратят да си ходи .Кой ще образува дело за кражба на анцунг? Тук за милиони кражба едвам едвам дадоха условна на Ковачки та камо ли на някой недорасъл пръдльо крадец на дребно .Малко го е бил трябваше да го бие така че да не посмее дори да се жалва гнидата щото и сега може да накара да го спукат от бой но по внимателно .Аз така бих направил .

114

hagen

преди 13 години

Че те са го осъдили колкото Ковачки.

113

Анонимен

преди 13 години

а за политическата мафия закони няма!

112

Acedia

преди 13 години

Номер 109 не защитава крадеца, а подчертава, че управителя е също престъпник след като извършил побой над крадеца. В моите очи и двамата са престъпници и заслужават да бъдат съдени.С какво се различава крадеца от управителя който също е нарушил закона? Можеби искате двойни стандарти?

111

Acedia

преди 13 години

До номер 106 Твърдението, че "съдебната власт куца най-много у нас" е нелепо. Правителството създава и гласува законите, а съдът просто ги изпълнява. Ама той е убил човек, защо го осъждат само на 12 години затвор? Защото закона го позволява! Ако искате да се сърдите на някой сърдете се на управляващите за леките закони който са приели. Не знам дали сте забелязали но Бойко само прехвърля вината на други институции а *** му вярват :)

110

tyo

преди 13 години

Греха на управителя е почти колкото на Христо Ковачки. И за двамата по 6 месеца условно. Не разбирам защо 109 защитава крадеца? Според мен линча трябва да дойде отново на мода. Защото, ако чакаме наша полиция да ни пази ...... Това не е просто един анцуг, а е важен принципа. Днес анцуг, утре кола, на третия път убийство.

109

ОТ 109

преди 13 години

...и после искам да ме защитавате, докато фъфлите с 3те си останали зъба, пиклъовци.

108

ЗАЩО ГО ЗАЩИТАВАТЕ?

преди 13 години

До тези, които защитават управиятеля:*** сте си и ще си останете такива! Защо го защитавате? Това е *** анцунг ли к'во е? Не е трябвало да прибягва до саморазправа, има си наказания предвидени за кражби, не е той, този който трябва да раздава правосъдие както си реши. Много правилно са го осъдили , за к'ъв се мисли, дедо господ ли ?Драги келешчета, по тази логика, като ми кажете нещо накриво и ме погледнете нещо по така, ще ви изкривя зъбките, щото не ми е харесало, правилно ли е това ?

107

11111111111

преди 13 години

Браво нека да съдят управителя пък крадеца да е на свобода.Егати дъжавата и правосъдието.Европа.............

106

Анонимен

преди 13 години

"през аварийния вход."Добре сме...

105

някой

преди 13 години

До: номер 92Извинявай ама аз на това му викам балканско правосъдие.Прочее - позоваващите се на шериата имат учудващо голям брой привърженици в една, поне според мен, традиционно християнска страна като България.България е светска държава но християнството е традиционно вероизповедание което е записано и в Конституцията.А в нормалните западни държави има разделение на властите - законодателна, изпълнителна и съдебна. И трите си вършат работата добре. У нас съдебната куца най-много.

104

Свилен

преди 13 години

Крадци,действайте смело.За Темида вие сте герои!Мисля,че първо съдиите трябва да вкараме в затвора,а после да се заемем и с крадците.Да се прилагат крумови закони за всички.Иначе управия няма.

103

до crus

преди 13 години

Такива като теб ,съветващи и прибягващи до саморазправа не оправят нещата! не само призоваваш да не се спазва закона ,но и със съвета си не си даваш сметка ,че така и невинен може да пострада.Затова ни е такава държавата ,защото всеки си прави каквото си иска и прескача закона! А за оръжието даже си прекалил. И убийства на всеки ъгъл от всеки изкукал ли искаш? Ами ако пострада твой роднина дали така ще говориш?На мен миналата лято пиян охранител ми стреля по прозореца в кухнята...

102

crus

преди 13 години

аз подкрепям управителя.... в тая *** държава ако чакаш органите ...ще се видиш в чудо ... полицайте отдавна се превърнаха в прости катаджии киснат по улиците на хранилка ...повечето ...да облекчат режима за оръжие как ще се наместят работите бързо бързо .... бая *** ще се замислят като знаят че отсрещния може да има ***,но ефективен макаров

101

Кирил и Методий

преди 13 години

Не четете коментари, написани на МАЙМУНИЦА! Те и без друго са ***!

100

ghm

преди 13 години

Sega shte vidi upravitelq na mol kakvo e da si narkoman v pandelata kato go oprashat 3 mazni cigangnia na heroin , 6 meseca shte mu se storqt kato 6 godini.

99

аз съм 99

преди 13 години

Ооо и забравих да спомена ,че въпросния управител си е позволил да заплашва продавача ,че ще го уволни. То не е престъпление може би да прит.нуждаваш някой да лъжесвидетелства!Ако съберем простъпките ,май управителя е направо за затвоа ,а не за условна присъда!

98

Анонимен

преди 13 години

На други статии пишете ,че "за кокошка няма прошка" и съжалявате крадците на дребно , а тук сте готови да го убиете и осакатите! За едно скапано яке.Управителя вместо да повика полиция си е позволил : да бие , да съблича , да вземе чужди документи , да вземе чужд телефон (със сигурност в пъти по- скъп от якето) и да изгони момчето по белъо... Това ли ви е правосъдието??? Нормално ли ви се вижда?? Ами ако утре така закъса вашия син или брат? За какво злобеете за момчето?

97

koko

преди 13 години

shibaniat balgarski sad moje samo edno edinstveno-a imenno da osadi tozi kogoto ne triabva i e nevinen.A inache ne e triabvalo da go sablicha a da mu svali kojata ot boi.

96

asw

преди 13 години

A upravitelqt ne e li kradec kato go e bil sqblqkal i vzel li4nata karta i telefona na mom4eto koeto se vqrnalo v magazina dobrovolno