106

ПУСТИ КОМИСЬОННИ

преди 13 години

БОРИСОВ ПЪРВО СЪСИПА ДЪРЖАВАТА С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СЕГА ЩЕ НИ ДОВЪРШИ С БЕЛЕНЕ.ПФУ ТЕЯ КОМУНИСТИ ИЗЕДОХА БЪЛГАРИЯ.

105

Анонимен

преди 13 години

07.06.2010 г. Бюджетна измама за над 1 млрд. лв. на Бойко Борисов и Дянков Симеон Дянков обяви сензационно, че правителството е открило скрити задължения на предишното правителство за 2,15 млрд. лв. за 2009 г.Премиера Бойко Борисов и финансовия министър Симеон Дянков са хванати в голяма лъжа и манипулиране на данните за държавния бюджет, представяни пред обществото с цел двамата да прикрият своя провал и да прехвърлят вината на предходното правителство. Дянков и Борисов е трябвало да избират между лъжата и признаването на пълния си провал. И са избрали лъжата.Бюджетът за 2009 г. завърши с кешов дефицит от 530 млн. лв. Официално записаният в Евростат дефицит на България за 2009 г. беше с близо 400 млн. лв. повече В началото на юни 2010-та правителството внесе в парламента актуализация на бюджета за 2010 г. То залага касов дефицит от 3.3 млрд.лв. Там обаче има само 660 млн. лв. за покриване на стари задължения към бизнеса. Въпросът е какво става с останалите обявени задължения известните 400 млн. лв. плюс "откритите" преди два месеца 1,5 млрд. лв. Губят се поне 1,2 млрд. лв. Единственият логичен отговор е, че никога не е имало такива задължения. И ако има някакви задължения, те са други (например към болници, невърнато ДДС и др.), а не "откритите" през април 2010-та. Тоест това са задължения на сегашното, а не на предишното правителство.

104

Анонимен

преди 13 години

ЗАЩО НЕ СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ?ЗАЩОТО БОРИСОВ ГО Е СТРАХ, ЧЕ ИСТИНАТА Е ДРУГА!И АЗ МОГА ДА РЪГНА 1000 ЛЕВА НА ГАЛЪП ДА МИ ПИШЕ 60%, ЧЕ ГО ИСКАТ.УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ НЯМА ЗАКОН ПО КОЙТО ГАЛЪП МОЖЕ ДА СЕ ОСЪДИ ДОРИ ДА СЕ ДОКАЖЕ ПУБЛИЧНО ЧЕ СА ЛЪЖЦИ1

103

ВВЕР-100

преди 13 години

Най-глупавото е, че държавата не иска да участва с пари от бюджета. Милиарди се харчат за социални помощи на ***, раздават се допълнителни възнаграждения на чиновническата ***, но за този изключително важен за бъдещето на България проект не искат да дават пари. Това не е случайно! Те имат отвъдокеански инструкции да бавят, да мотаят и да пречат на проекта само защото е руски. И нека не забравяме, че американски компании вече са се настанили в Марица-изток, но за обгазяванията не говорят!

102

Maistor

преди 13 години

DA STROIM DA STROIM

101

Др.Кимбъл

преди 13 години

Да строим Белене е все едно,да запалим 100 декара гора ,за да си сварим едно яйце за закуска !

100

Сад съм

преди 13 години

Тия 50 % , просто не знаят колко време трябва да работят , за да изплатят после тези "6 млрд " . Сигурно докато я построят , този АЕЦ вече ще струва 10 млрд. .. Тъпо правителсвто. Съжелявам , че гласувах за тях

99

ОТ ЛОШО ТА НА ЗЛЕ

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ ИЗГУБИ МИЛЯРДИ ЛЕВОВЕ ЗАРАДИ БОРИСОВ И УПРАВЛЕНИЕТО МУ.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛЯРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА.ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛИ ЧИСЛАТА ЗА ДА ЗАБЛУДЯТ НАРОДА, ЧЕ НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 800 млн нагореЗАГУБИТЕ КОИТО НАРОДА ПЛАЩА ЗА ДА ГО ОХРАНЯВА БОРИСОВ СА ОГРОМНИ А ПОЛЗИТЕ СА ТВЪРДЕ ДРЕБНИ.

98

КОМИСЬОНЧО

преди 13 години

ДА ДОЙДАТ В КАБИНЕТА МИ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА ЦЕНАТА КАЗА БОРИСОВ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.ЯСЕН СИ НИ БОРИСОВ ЯСЕН СИ НИ.БОРИСОВ ЩЕ НИ НАБУТА С ВЪЗМОЖНО НАЙ-НЕИЗГОДНИЯ ДОГОВОР ЗА БЕЛЕНЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ТОВА НИ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ.

97

ИЗЕДЕ НИ

преди 13 години

СЪСИПА НИ ТОЯ ЧОВЕК СЪСИПА НИ.ЕКСПЕРТИТЕ КАЗАХА, ЧЕ Е НАПЪЛНО НЕНУЖНА БЕЛЕНЕ НА БЪЛГАРИЯ.ИНВЕСТИРАНИТЕ ПАРИ 1.5 МИЛЯРДА В ОСНОВИ НЕ СЕ ГУБЯТ. ДОГОВОРА НЕ Е ОБВЪРЗВАЩ ДО 1 ЮЛИ И МОЖЕ ДОСТА ДА СЕ ОТЛОЖАТ НЕЩАТА.В БЪДЕЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НО НЕ И СЕГА.

96

По умен от вас

преди 13 години

Половината народ иска ядрен самовар , другата по-умна половина -НЕ искаме нито руски, нито френски ярдени изцепки..........с 10 милиарда евро може да санираме жилищата,подобрим преносната система и направим безчет фото паркове, перки и мини Вецове

95

истински

преди 13 години

показна манипулация на някаква поръчана анкета с предварително зададени резултати, а народа ВеРВА

94

Анонимен

преди 13 години

АЗ СЪМ ЗА НОВ АЕЦ !

93

Анонимен

преди 13 години

СЕГА БОРИСОВ ЩЕ СЕ ИЗТЪПАНЧИ И ЩЕ ЗАЯВИ, ЧЕ НАРОДА Я ИСКА БЕЛЕНЕ И ЩЕ НИ Я НАБУТА.СЪСИПА НИ ТОЯ ЧОВЕК СЪСИПА НИ.

92

Анонимен

преди 13 години

63 процента-не искат белене

91

Анонимен

преди 13 години

"Галъп" Е ЕДНА ИЗМИСЛИЦА.И НА МЕН ДА МИ ШАРЯТ 1000 ЛЕВА И АЗ ЩЕ КАЖА, ЧЕ БОРИСОВ ПЕЧЕЛИ С 60%

90

независим

преди 13 години

искам да попитам някои знае ли колко е комисионната. Това едно на ръка, а може ли да сметнем с тези милярди колко слънчеви паркове могат да се направят и вятърни централи. Ако тези пари се инвестират в направата на независими сгради със собствено захранване какво ще се получи. А сега ако някои каже, че няма монопол и целта е да ни доят докато си мълчим........да вървят по дяволите всички управляващи, а тъпия народ пак да гласува за тях, и т този ред на мисли истината е, че няма алтернатива

89

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 13 години

Другари, до сега ние бяхме изправени пред ръба на една страшна пропаст, но ето че най-накрая с БОРИСОВ направихме решителна крачка напред!"

88

Анонимен

преди 13 години

ЕХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ И ТИЯ ПЛАТЕНИ ПРОУЧВАНИЯОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ТОЯ БОРИСОВ ЩЕ НИ ДОВЪРШИ.

87

Анонимен

преди 13 години

Принципно съм "ЗА" АЕЦ, дали ще е Белене, или ще се разширява Козлодуй е въпрос на друг спор. Дали обаче в този вариант ще е изгодна - само времето ще покаже! На въпроса колко са 8 милиарда лева - ами в добрите години 2004-2008ма се оказа че трупахме по близо милиард резерв за година, тоест за не повче от 10 години икономиката е в състояние да откупи АЕЦa и след това тока да се продава на минимална печалба.. Но идва ред на Бай *** - към този момент руснаците най вероятно са изхарчили сериозни суми за подкупи на наши политици, още по вероятно е да се наложи да похарчат още малко. Боко и *** покрай него се усещат че скоро ще са на дузпата и гледат по най-бързия начин да си напълнят гушата и те.. А *** от къде ще избият парите после - естествено че от нас.