27

Анонимен

преди 13 години

Документи днес.бг

26

Клара

преди 13 години

По *** от българският народ НЯМА. Още 200 години ще е най-беден и най-изостанал в Европа.

25

али

преди 13 години

Дреме ми за барбекюто на Доган, държавата си отива а ние седим и спорим за барбекюто на Доган.... Вече е време да се махнат всички тези от ДС, независимо от коя партия са и с каква етническа принадлежност са, иначе държавата ще продължава да работи като семейно предприятие....

24

Насам народе

преди 13 години

Червените платени драскачи като тийм-лидера им "Бай Колю" са готови да целуват седалищните части на Доган и Гоце по 24 часа.

23

Чо

преди 13 години

Храните поскъпват хората се занимават как да бутат барбекю. Типична българска работа: "Аз не гладам на мен да ми е добре, аз гледам на Вуте да му е зле."

22

Въпрос

преди 13 години

А като го построи ще покани ли на откриването първите си другари и коалиционни партньори - Гоце, Съргей и Горския Цар? Гоцето може да донесе пресен дивеч за скарата, Царрчето ще донесе дървен маериал за огъня, а СерГЕЙчу ще ги весели със кючек.

21

Анонимен

преди 13 години

Барбекюто на Доган - основен приоритет на Герб!!!

20

Анонимен

преди 13 години

ГРОБ ще спечели избори на куково лято. Мъжко магаре един път се и....бе

19

Бай Колю

преди 13 години

Кучетата си лаят...барбекюто си дими...

18

кромида

преди 13 години

ГОЛЯМ ПРАЗ

17

Анонимен

преди 13 години

Сетне ще бутнат и чалмата,ама барабар с кратуната вътре...! Напук на всичките червени барони,*** и бушони! Щото народът тъй е решил!И нямате думата вече! ГЕРБ ще спечели и президентските и местните избори и тогава хегемонията на народа ще е пълна!И дупе да им е яко на противостоящите червени *** и сателитети им! Иде народната мъст,функция на натрупвания с годините народен гняв от червената чума,опропастила цеялата държава и вкарала България в национална катастрофа не за първи път.

16

касим педал

преди 13 години

Аз съм му запазил едно парцелче в Дръндар,та като го гръмнат най-накрая тоя папунек оперения,да има къде бърже да го заровят без много церемонии и обяснения.Щото за такова поведение - такъв край требе...!А тия неговите платените клакьори от червените медиите не спряха да му го лъскат,имиджа,зер ша стане по-голем на резака пишльока от дългото им смукане?!Ама толкоз им е и на тех гогито у главите,като залагат на куц ккон на състезание,което се знае ,че ГЕРБ ще го печели винаги,т.е. народа в БГ.

15

на Грую Ую

преди 13 години

Разбрах едва сега ,защо са му саборили барбакюто,просто трябвало да се строи ново,а дворът му бил малък

14

Shark

преди 13 години

Дреме ми дали ще има Доган барбекю или не. Некадърни ГЕРБ-аджии, стига сте ни занимавали с глупости.

13

Анонимен

преди 13 години

Той Доган си го бутна сам, и по този начин лиши Боко от пиар. Да се пъчи по медиите как бори мафията.

12

Анонимен

преди 13 години

Гербови циркаджии пръднахте му на *** на Доган

11

Анонимен

преди 13 години

Бойко, поне едно "Благодаря" от Доган не получи ли? Все пак без пари си му разчистил терена за новото барбекю!Никаква благодарност не може да очаква човек на тоя свят вече, Бойкоооо, Бойко!

10

Анонимен

преди 13 години

почти всички българи имат по нещо незаконно я на село, я на вилата, нещо колибка, скаричка ама те не го приемат тяхното като незаконно.

9

хаха,ами сега?

преди 13 години

абе той имал намерение да си строи ново,и искаше да му го бутне държавата без пари,да не се охарчва,аре лек ден циркаджии....Всели човек с пари ще бъде добре който и да е на власт,,,то не бяха вертолети,то не бе чудо,а резултата -бутнати 3 бунгала и 2 колиби,честито,,*** народ :)))

8

аватар

преди 13 години

Доган ни се смее от далече,и си вика 20 г.тъпите депутати не измилха един закон като хората,който да казва че веднъж който е построил незаконно не му се разрешава повече да строй същата постройка и то на същто място.Този човек веднъж за толкова години не отиде на работа, а използува грешките на другите.Това е стратегия и най вече хитрина.Никой няма право да му откаже !